jopas oli Lemillä ihme keikka, kerrankin tulette tännepäin ja ilman Annalaa. oli omituisin keikkanne minkä olen nähnyt mutta pääsi ainakin kaikki laulamaan (lava oli muuten kuin jonkun humppaorkesterin)

Niiin, kyseessähän ei ollut Mokoma-keikka, vaan omaksi lohdutukseksemme järkätty korvike. Outoa se oli meistäkin, usko pois.

Joku kirjoitti ihmetellen Koiruohon sanoituksen merkitystä… Oman teoriani mukaan laulussa kärsitään suurta syyllisyyttä, minkä vuoksi maailmanloppu tuntuu oikeutetulta rangaistukselta, joka otetaan nöyrästi vastaan. Olenko pahastikin pielessä tulkinnasani?

Tulkintasi kuulostaa hyvältä. Tiedä sitten mitä Marko on ajatellut.

luvinpas tossa ton Imatran bulls keikan(joss itsekkin olin) päiväkirja jutun… oli kyllä postitiivista huomata, että joku muukin käyttää sanaa “vitti”… vitti on iha vitin kiva sana… 😀 vitti mitä kakkaa mie kirjotan…

No vitti, myö ollaan Etelä-Karjalasta!