Iloksemme voimme ilmoittaa, että uuden Mokoma-levyn äänitykset alkavat viikolla 7 Hämeenlinnassa Sound Supreme – studiolla. Studio-orkesterina esiintyy aaltoannalahyrkäskärkkäinensaikkonen ja studioisäntänä sekä co-producerina toimii Janne Saksa.

Levyn pitäisi olla kaupoissa keväällä, sanotaanko nyt vaikka että pääsiäisen jälkeen.

Uuden levyn materiaalista orkesterin rytmikitaristi totesi silmin nähden innostuneena, että “Voihan hittohemmetti! Tämähän on thrash-metallia, missä on puteli, täytyy mennä heti kertomaan ilouutiset rakkaimmalleni.”

Taiteilija Annala tyytyi sen sijaan myhäilemään valtavaan partaansa, että “Noh, kassellaan, hyvä siitä taitaa tulla…” Ennakkoon äänitettyjen demobiisien pohjalta näin voidaan todeta. Soundit ovat todella miehekkäät kuten heavy-metallin soitossa kuuluukin olla, ja biisit… no kukapa ei 80-luvun lopun Slayeristä pitäisi!

Mitäs muuta… No Tuomo avautuu Kaistan haastattelussa niistä & näistä…

Seuraa näitä sivuja, niin saat tietää missä mennään.