ylexin uutisissa tuli tuosta teidän palkinnosta ja taustalla soi joku teidän kappale, mikä tämä kappale oli?

Kappale kulkee nimellä Mene ja tiedä. Kipale löytyy tulevalta Kurimus -pitkäsoitolta.

Päivää! Ensinnä kiitän Stella Star kluppenin keikasta. Lyhyt, mutta ytimekäs. Omituista vain, että pääesiintyjän jälkeen soittaa jokin paska lämppäri verenvitunpisara. Ja sitten kysymys: Huhtikuun alussa järjestetään Helsinginssä julkinen ja maksullinen tapahtuma, missä bändien roudaustauon aikana dj-vääntää musiikkiä. Teiltä näyttää tulevan 24.3. mp3-tallenne kuunteluun. Miten on sitten esim. sinkun laita? Tuo “Takatalvi” olisi erinomaista myös yleisölle soitettuna. Vaan ei taida ilmestyä ennen huhtikuuta.

Ole hyvä, lyhyestä virsi kaunis. Lämppäribändin ei kannata soittaa juhlakansan korvia tukkoon. Se ei ole kohteliasta. Mielipiteesi on toki arvokas, mutta Verenpisarakin rokkasi. Oikeesti. Takatalvi-singlestä ei ole tulossa CD-versiota. Ilmaissingle julkaistaan siis ainoastaan MP3-muodossa. Biisistä on tulossa tarpeeksi korkealaatuinen versio, jonka voi sitten polttaa vaikkapa CD-levylle ja soitella ihan missä vaan. Teostolle pitää tietenkin muistaa ilmoittaa musiikkiteoksen (jollaiseksi Takatalvikin ihme ja kyllä lasketaan) julkisesta esittämisestä.

fuck you mokoma!

Fuck you too, Ben!

Mistä sen “Mene ja tiedä” kappaleen löytäisi? Kuulin lutakossa. Ihan h**vetin mahtavaa, molemmat levyt mättää, kolmonen huipuksi jatkolle. :DD

“Mene ja tiedä” löytyy “Kurimus” -albumilta, joka taas löytyy levykaupasta 28.4.

Järkkäätte sitten poijjaat Turun keikalle niitä T-paitoja, sillä meitsillä on vanhasta jo ehtinyt kuvio kulumaan helevettiin.

No, ostitko?

Kuullostaa nuo näytteet ihan hyviltä… Koska olen laiska, en jaksa mennä kauppaan ja tarkistaa onko jotain CD:tänne myynnissä ja missä? Eli onko niitä ja missä? -Mikko

Kaksi ensimmäistä levyä julkaistiin EMI Finland Oy:n toimesta. Niiden politiikka on sellainen, että tietyn aikarajan jälkeen rosterista poistuneen artistin myymättä jääneet levyt viedään katujyrän alle. Levyistä on siis tehty asfalttia. Mulkut eivät edes kertoneet meille toimenpiteestä. Olisimme voineet lunastaa levyt itsellemme ja myydä itse. Nyt lätyt joutuivat kertamurskauksella harvinaisuuksien joukkoon.

mistä saa äijien valu levyä!!!??? Must have!!!

Katso edellinen vastaus.