Ei helvetti! Trshmetallia soitatte, mutta uskottavuus katosi basistin viiksien myötä. Me elämme täällä etelässä siinä toivossa, että kysymys olisi kuvamanipulaatiosta. Onko tämä askel kohti parempaa maailmaa vai menikö basistinne viiksienkantolupa vanhaksi??

Kun saatiin EMIltä kenkää niin provikat loppu ja viiksivahakassa tyhjeni. Ei siinä sen kummempia.

Sommoro veijarit! Valtavan hienot sivut, ei muuta voi poropeukalokoodarina todeta. Mä taidan sulkea noi meitin orkan sivut, hävettää kaikki vithuillaan olevat kiffit siellä… Mut mut, mitäs heevettiä, en löytänyt sivulta ainuttakaan ääninäytettä…? Olenks mää tyhymä vai sokia? Mut ROK ROK! Ja pankaas valloittaen tää Suami-niminen planeetta. – Peksi the laulava näätä (postmaster@discordiamusic.com, http://www.discordiamusic.com)

Sivuista viis, teilläpäs onkin hyvää musiikkia. Ääninäytteitä saatavilla 24.3. alkaen. Vanhemmasta tuotannosta ehkä syssymmällä.

Millon te breikkaatte?

Iltauutisten aikaan.

Teitin levyt jyrätty? Perkele! Tuo on rikos ihmisyyttä vastaan.

Esimerkiksi verrattuna Bushin hyökkäykseen Irakin kansaa vastaan? Kyllä, mittakaava on vain hieman toinen.