Hmm. Mikä tuossa paitojen postimyynnissä niin hankalaa mahtaa olla? (kiroaa hän, joka ensin pitkään odotti että paitoja painettaisiin lisää – vain huomatakseen, että jää taas sellaisen hienouden hankkiminen johonkin hamaan tulevaisuuteen, keikoille kun ei iän tmv. esteen puolesta pääse) Ottakeehan Viikatteesta mallia. Postimyynti toimii sillä periaatteella, että rahat lähetetään postissa (tai tilille) etukäteen, sitten paita helpostikuoressa (maksavat ~euron tai alle/kpl ostajalle. Näin ei kulu rahaa kalliiseen postiennakkoonkaan. Mielestäni systeemi toimii varsin moitteettomasti eikä aiheuta kohtuuttomia kuluja.

Homma on saatu järjestykseen, eli pois meidän harteilta. Paitoja on saatavilla Airon musiikin nettikaupasta ensi viikosta lähtien.

yeah… no ei sitä hupparia näillä säillä tarvitakkaan… pääsin pois ja muutin 😉 mutta syksylle huppari ois H-E-L-V-E-T-I-N-! kova ja kiva juttu… mut joo Keikalle on pakko päästä. Moinen on muutenkin tähtäimessä. Kun samassa kaupungissa kerta keikkakin on. Ei helvetti oikeesti toivottavasti joku repii mut tästä näppäimistöltä irti! On semmonen olo että vois kirjottaa novellin poikasen jutustelemalla ja avautumalla tähän teille. Mokoma on jotain tosi mahtavaa ja 2 ekaa levyä… ne kummatkin merkkaa mulle aivan helvetisti. jotenkin niihin sanotuksiin voi samaistua vaikka ne ei kertoiskaan samasta aiheesta ja musiikki on pirun hyvää! Asennetta, meininkiä ja hyvää eloa! Nähään!! -Masa

Masa, sie ymmärrät.

Tervehdys. Mieki kannan kortein kekoon eli kehun uutta ulkomuotoa ja materiaalia. Hienoa on. Näköjään tuutte myös tänne Treelle taas kohta puoliin. Hienoa sekin. Oon siellä tai oon neliö! (Koodinimi) Sinttu

Kiitos kehumasta. Tampereella nähdään!

Rok! Hyvin mättää takatalvi! Asiaa, suomenkielistä thrassia! Soittakaahan Lappeenrannan Nitessä kova keikka. Kumpi muuten soittaa ensin, te vaiko Viikate? T: Deathrace King, Lappeenranta

Odotappas kun kuulet loput levyltä loput 10 biisiä… Lappeenranta ei tule olemaan entisellään keikkamme jälkeen. Joo, ja Viikate on pääesiintyjä. Ovat kuitenkin hieman kovempia jätkiä kun me (vielä…)

helevetin hyvä ku joku alkaa ny tämmöstä vääntämään. perkele, ostin aikoinaan teiän ekan sinkun ja se oli hyvä. muuten vanhat jutut on ollu ihan paskaa. takatalvi on parasta pitkään aikaan. entombed tuli välillä mieleen. se on parasta mitä bändistä voi sanoa. tv eye: herra kusi ’till Ruotomieli

Kiitos rehellisestä mielipiteestäsi, arvon nimimerkki.

Minkälaista kitaristoa uusimmalla oikein on käytetty? Pedaalilaadut kiinostaisi.

Julkaisemme kattavan “Laiterunkkareille” -osion, kunhan levy saadaan kauppoihin, eli suurinpiirtein tuossa toukokuun hujakoilla. Katellaan sitten niitä pedaaleita niin perkeleesti.