Onhan tuo hienoa kuulla suomesta muutekin kuin hilpatihippaa tai pomppumetallia. Ei siinä kyllä hyviä powerbändejäkin on, mutta rajansa kaikella. Tosin samaa en jälkimmäisistä voi sanoa. Teidän genrestä, jos sitä nyt onkaan olemassa, en oikein tiedä, mutta pääaisa on ,että kuulostaa hyvältä. Toivotaan joidenkin ottavan hyvän esimerkin ja käyttävän myös suomenkieltä teoksissaan. Jatkaa hommia ja nähdään Tampereella.

Hommat jatkuu, se on varma. 20 keikan voimin.

Nämä sivut ovat todella netscape 4.7 epäyhteensopivat. Olisi mukava käyttää näitä sivuja, jos siihen annettaisiin kunnollinen mahdollisuus.

Sivuja rakennettaessa tehtiin tiettyjä periaatteellisia päätöksiä ulkoasun vaatimusten sekä käytettävän työmäärän suhteen. Netscape 4:ää ei enää nähty mielekkääksi tukea, sillä aika on ajanut em. selainsukupolven ohi. Ratkaisujen perusteluna käytettiin mm. eräitä tilastoja ja muita syitä– Seittikeisari, palveluksessanne

Odotukset ovat Takatalvi-singlen myötä nousseet kattoon ja vähän yli. Uusi levynne kaikista parannuksista(voimaa…nopeutta) huolmatta on kuitenkin toivottavasti tunnnistettavissa Mokoman levyksi. Älkää muuttuko liikaa. Muuttukaa sopivasti. (Taitaa olla liian myöhäistä tiputtaa tällaista vuodatusta.)

Muutumme harkittuun suuntaan. Kurimuksella musiikki on tunnistettavaa, mutta erilaista ja ehdottomasti parempaa.