Jes, vihdoin takatalvi on saatavissa! Kiitos ja kumarrus kuluttajaystävällisestä jakelumuodosta.. Jäikö Lahti/Torvi tulevalta kiertueelta tarkoituksella väliin? t:paikalla ollut

Ole hyvä, teitä musiikinystäviähän tässä yritetään palvella parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on nyt niin hyvä levy-yhtiö, että saadaan tehdä tuollaisia juttuja. Painosta Torven promoottoria buukkaamaan meidät. Tultais mielellämme. Janne Dex-Viihteeltä kyllä myy!

Päivee! Nyt täytyy kyllä repäistä potti halki ja ilmoittaa että tasan seitsemäntoista kertaa putkeen jouduin eilen kuuntelemaan TAKATALVI kipaleen autoillessani, eikä sekään oikein riittänyt joten kuuntelin casino online spielen kotona lisää. Parasta suomalaista pitkään aikaan. Sellasta vaan olisin vielä udellut että onkohan mahdollista löytää kyseisen viisun sanoituksia mistään tällä hetkellä, on nimittäin vieläkin pari kohtaa jotka menee ohi vaik” mitä tekis! No mutta, jatkakaa ihmeessä samaan malliin, nyt näyttää ja kuulostaa hyvältä! T: Apinoiden Kuningas ja sen kissa, Helekatti.

No hitto, itsekkin tykätään kyllä. Sanat löytyy 28.4. julkaistavan “Kurimus” -levyn kansivihkosesta.

virkistävää kuulla jotain kunnollista Metallia eikä aina sitä vitun pomppumetalliyhdensoinnunkahdennuotinmelodia lökäpöksyenmätiiäoonxmäräppärivaihevari skitsofreenikkoSKEIDAA… Nupit Kaakkoon ja rähinä päälle……prrrrrkkkkkkkklllllllll!!! Nalle Ps. Käykää: www.queenstonerocks.com Kiitos!

No kyllähän teilläkin säröpedaaleissa löytyy!

Hei hoi!? Missä ovat tabulatuurit? T: C2162

Levyn julkaisun tiimoilla näillä sivuilla julkaistaan jonkinmoinen kitaranurkkaus, jossa “laiterunkkausta” ja ehkä tabulatuurejakin. Toiveita tabuloitavista biiseistä voi esittää Kuismalle.