Luin uusimmasta Sue-lehdestä Kurimuksen arvostelun ja menin ettimään sitä paikallisesta levykaupasta (Salossa) mut eipä tuota löytynyt. Pienen etsimisen jälkeen laarista löytyi kuitenkin Valu niminen lätty ja päätin että 11.60e ei oo liian suuri uhraus mulle täysin tuntemattomalle bändille, menköön sitten ihan vaikka kannatuksen vuoksi. Tämä Valu ei nyt mitenkään ihmeemmin kolahtanu, mutta enemmän mä sitä olen kuunnellut kuin samana päivänä ostamaani Ministryn uutta levyä.

Ajattelin sitten katsastaa nämä teidän nettisivut ja mitä hittoa: täältähän saa ladata ilmaiseksi täyspitkän biisin eikä mitään kymmenen sekunnin näytettä joita tulee muiden bändien sivuilla vastaan. Hieno homma tosiaan!! Tämä Takatalvi-kipale sitten kolahtikin aivan täpöllä tällaiselle kolmekymppiselle perheenisälle joka ei koskaan ole ymmärtänyt tätä nykymenoa metallimusiikissa. Nyt levylautasella pyörii taas ne vanhat Kreatorin ja Slayerin levyt jotka tuli soitettua puhki kymmenen vuotta sitten. Loppuun pieni ennustus: -99 näin Ruisrockissa Trio Niskalaukauksen livenä ja olin varma, että siitä bändistä tulee iso juttu kuten sitten tulikin, vuosi 2003 tulee olemaan läpimurto Mokomalle, sen puolesta voin lyödä vetoa vaikka kaikista Niskalauksen levyistäni..

Kiitokset kannatuksesta. Jos Kurimukselle olisi laadittu joku vitun markkinointistrategia, teikäläinen olisi kohderyhmän malliyksilö. Kaltaisesi/kaltaisemme ovat olleet mielessä, kun noita viittauksia thrashin historiaan on levylle “piilotettu”.

Onko uudella levyllä kitarasooloja ja tuplabassarijuoksutuksia? T: Nuori mies Kajaanista

Kitarasooloja saatiin levylle Kuisman ja Tuomon yhteistyöllä kokonaista yksi kappale. Uskoisin, että riittää. Tuplabasarijuoksutukset kariutuivat teknisiin ongelmiin, joista enemmän studiopäiväkirjassa.