Voisitteko laittaa lyriikoita tänne sivuille?

Miksi? Etkö saa levyn teksteistä selvää?

Mistä H******STÄ teijän lätyn saa?!?!?! Great bullshit…! Iski takaraivoon… ja sinne jäi! 😛

Hyvä :P, en tiedä missä asut, mutta ainakin Anttiloista ja asiansa osaavista pienemmistä levykaupoista levyä pitää löytyä. Kerro myyjälle, jos hylly on tyhjä. Kråklund jakelee lisää. Jos em. liikkeitä ei lähettyvilläsi ole, käänny Airon musiikin verkkokaupan puoleen.

Loistava veto lähteä emiltä tekemään mitä oikeasti haluaa. Onkos muuten totta että vanhat levyt päätyi EMI:n jyrän alle?

Niin, tässä hommassahan ei ole millään mittarilla mitään järkeä, joten pitäähän touhun ainakin olla hauskaa. Kyllä levyt on oikeasti murskattu. Se on isojen levy-yhtiöiden normaalikäytäntö tuotteille, jotka ovat jääneet varaston hyllyyn pölyttymään. Varasto- ja mekanisointikustannusten takia levy-yhtiölle levyt on halvempaa tuhota kuin myydä pilkkahintaan. Meitä asiassa vitutti se, että operaation ajankohdasta ei meille kerrottu etukäteen. Olisimme kernaasti ostaneet levyt Sakaran kataloogiin.

Mitä bassosärö Heikki käyttää ?

Studiossa Hessun bassoraidat ajettiin erään mallinnushelvetin läpi. Livenä mennään ainakin toistaiseksi SansAmpilla.

Mitä pitäisi tehdä kun soittimeni on soittanut viikon yhteen putkeen Kurimusta. Pitäisikö asialle tehdä jotain?

Ilman muuta. Kuuntele välillä Yölinnun Tää on rankkaa -levy ja palaa sitten taas Kurimuksen pariin. Voin luvata että toimii, ainakin se jälkimmäinen.

Soittivatko kitaristit omiin kanaviin, stereokuvan vasempaan ja oikeaan, vai miten? Kumpi soitti vasemman ja kumpi oikean? Kummalla puolella on ibanez-kanava ts. prs-kanava?

Juuh, tarkkaavaisuudesta pisteet. Pääsääntöisesti pohja/rytmikitarat on vedetty melko rankalla panoroinnilla stereokuvan laidoille. Vasemmassa kanavassa voi kuulla Kuisman Ibanez RG7-621:n DiMarzio Blaze CustomII:n keskiäänekkään soinnin, oikealla taasen Tuomon Gibson Flying-V:n ja megasustainin. PRS:ää käytettiin lähinnä tuplauksien / melodioiden soittamiseen. Ne on sitten panoroitu ihan miten sattuu.