No kylläpäs näitä terveisiä nyt putoilee. Ei siinä mitään. Yritetään nyt sitten keksiä jotain nokkelaa…

Onkohan paitoja tulossa kuopion keikalle myyntiin???

Jepulis! Tottakai! Ilman muuta! Ja vielä uutta designiä! Nyt on kuopiolaisilla juhlavat ajat edessä! Ps. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Noniin, alkaa Lappeenrannan keikan jäljiltä niska olemaan normaalikunnossa, siihen ei enää satu kun hengittää, nauraa, tai ajattelee jomman kumman tekemistä. Annalan sedän esiintyminen oli varsin vakuuttavaa, soittajakollegatkaan eivät säästyneet lieviltä kolhuilta. Tuota menoa kun homma jatkuu niin Mokoma saa runsaasti uusia ystäviä. Nyt ei vielä ollut eturiviin tunkua… saipa ainakin rauhassa nakella niskoja. Oli muuten eka keikka, jolta lähdin “lämppärin” jälkeen menemään. Oli kyllä lämppäri-pääbändi -suhde täysin päälaellaan.

No pikkuhiljaa tässä itsekkin toivutaan, sillä käytiin meinaan vielä Turussakin mesoamassa… Listasijoitus auttaa toipumisessa. Taas jaksaa painaa.

Ja se täytyy vielä sanoa että onneksi tämä Teidän kysymyspalstanne ei ole mikään ns. vittuilufoorumi kuten vaikkapa CMX:n tai Kotiteollisuuden vastaavat. Asiallisia ja ystävällisiä vastauksia on aina mukava lukea. Kiitän. t: Fani

No pitäisikö sitten muuttaa linjaa pikkaisen ja vittuilla sinulle? No eipä taida olla aihetta, kiitos kannustuksesta!

Kiitos mahtavasta levystä Kurimuksesta!!! Kysyisin vain että,oletteko tulossa Seinäjoelle keikalle,jonne pääsisi myös näin pienet kuin 14 vuotiaat lapsukaiset..? Haluun vielä kysyy et, mitä biisienne sanat merkitsevät teille? Ovatko ne vain pelkkiä sanoja vai jotain tärkempää…? -Mokoma tyttö-

Seinäjoki… Eikös tuo Provinsirock ole jossakin sielläpäin? Sinne sitten lyömään nyrkillä ilmaa. Klubikeikoille sulla ei ole vielä muutamaan vuoteen asiaa. Varmaan keljuttaa se. Sanat on tärkeä osa musiikillista ilmaisuamme. Jokainen orkesterin jäsen – kuten sinäkin, hyvä Mokoma Tyttö – tulkitsee Markon tekstejä omalla tavallaan ja peilaa niitä omaan elämänkokemukseensa. Oikeita tai vääriä tulkintoja/merkityksiä ei ole. Toisia sanat kiinnostaa enempi, toisia vähempi. Entä sinua?

No jopa Nitetrainissä jytäs, ainakin allekirjoittaneella ja allekirjoittaneen peepseillä. Kysymys kuuluukin; olko kui hyvä yleisömäärä ja -meininki, kun ei sitä itte siinä tajunnu töllistellä niskojen tappamiselta? Bändin meininkihän on aina loistokas, siit ei tartte ees puhua (mutta saa). -“Mitään ei myönnetä”-

No hitto, hyvä että rokkas. Olihan siellä “Naittarissa” hyvin jengiä torstai-illaksi. Pari-kolmesataa? Mene ja tiedä…

Mitens Tuomo susta on tullut ton näköinen, tukka vähän kasvanut =) Yritin saada teikäläistä kiinni(en tiedä miksi, kova juopumustila päällä) tossa pari viikkoa puhelimitse kiinni kun olin Hesas juomassa, mut ei numero tiedustelun eukko kertonut rokkitähden numeroa!!! T:tykkimies Kotkasta

Tuomolla tukka, parta ja ego kasvaa. Ei oo enää aikaa vastailla edes äidin puheluihin. Sori tykäri, parempi onni ensi kerralla.

En kysy, kehun: Tulin kokeneeksi teidät melkein viikon sisään Tavastialla ja sitten äsken täällä Turussa. Ja onhan teitä nähnyt tässä vuosien mittaan. Nyt tuntuu olevan kaikki kohdallaan: kiitos erinomaisista keikoista, onnittelut kasvavasta yleisömäärästä – ja kiitos lopulta siitäkin, ettette ole urpoja (ainakaan julkisesti). Terv, -Tom

Kiitos itsellesi, Tom. Viimeisestä kommentistasi voisi monikin olla vähän toista mieltä.

tuo takatalvi on erittäin hyvä kappale. taka taka talvi aivan losta keksintö! jatkakaa samaan malliin. aijon juosta kauppaan ja ostaa levynne.

Saunassa syntyvät parhaat ideat.

Oletteko vielä elossa? Ajattelin vain, että olettehan selvinneet hengissä menneistä keikoista, lähinnä näin rumpalin näkökulmaa ajatellen. Te kun soitatte nykyään rankempaa settiä. T:Josse

Taas kerran täytyy siteerata Yölintua: Tää on rankkaa. Siitä päätellen, että joka ukon päähän sattuu, jänteitä kolottaa ja korvissa piippaa, elossa kuitenkin ollaan. Meidän koregrafialla taitaa tuo psykofyysinen rasitus jakautua äijien kesken aika lailla tasan.

jos joku monikansallinen levy-yhtiön tarjoisi teille nyt esim. kolmen levyn diiliä niin miten suhtautuisitte asiaan? kuinka suuret kustannukset tuosta teidän levy-yhtiöstänne ja levyn julkaisusta kertyi, mukaanlukien siis studiot, valmistukset, promootiot ym? ja kuinka paljon teidän täytyy myydä levyjä että olette omillanne, vai oletteko jo?

Kuuntelisimme tarjouksen ilman muuta. Saisi tosin olla paperissa melkoiset pykälät, jotta Sakaran peittoaisi. Pidetään raha-asioiden yksityiskohdat Sakaran asioina, mutta kyllä sellaiset pari tonnia olisi hyvä myydä. Täysin omillamme ei olla koskaan, kun mukaan lasketaan välilliset kustannukset: soittimia vuodesta 1982, kuulovaurioita, menetettyjä työpaikkoja, käymättömiä kouluja…

Mistä takatalven musavideota voi hakea? näin pätkän 667 sekuntia ohjelmassa….

Tällä hetkellä video ei ole jaossa internetissä. Takatalvi on Moon-tv:n videoraadissa lähiaikoina.

Helevetin hyvän levyn ootte veisannu, kaikki propsit teille. Harkitkaahan ihmeessä tännä Joensuuhun tulemista! Eik oiski hyvä idea?

Sehän on nerokas idea, jaa ihmeessä se myös paikallisen keikkajärjestäjän kanssa.

Mä pöllin Tampereen-keikkanne nostattamassa hurmiossa Klubin edustan ständistä teitin hienon kukkojulisteen ja oon nyt oikein tyytyväinen itseeni! Mitäs siitä sanotte?

Voi perkele, milläs myö nyt näitä keikkoja mainostetaan, kun tyyppi pöllii julisteen?

ok, i’m from holland and you guys have to play here because you simply rule, peace.

Thanks, a gig in Dynamo would be nice. Can you arrange that, please?

Häh?! Kuulin kaverilla viiden biisin demon, jolla oli biisit Mene ja tiedä, Marjat, Täältä etelään, Silmäterä ja Takatalvi. Aivan loistavia biisejä nuo levyltä pois jääneetkin, aiotteko tehdä niillä tulevaisuudessa jotakin? Ihan kuin oisin kuullut tuon Marjat jollain keikallanne? Joko Kurmista on myyty enemmän ko aikaisempia levyjä? T: Marko

Marjat ja Täältä etelään äänitettiin Kurimuksen sessioissa. Nuo keikoilla ahkerasti veivatut rallit päätyvät suurella todennäköisyydellä jonkin tulevan julkaisumme bonus-raidoiksi. Kurmis on myynyt enemmän kuin aikaisemmat levyt.

Mis oli LPR keikalla paidat? Myä ku nii etittii mut oli vaa Viikate-rompetta! PRKL!

Mokoma-paidat ovat tällä hetkellä fanien yllä tahi vaatekaapeissa. Lisää on tuloillaan.

terve. onnittelut menestyksestä. Ootte näköjään hukkarokkiin tulossa. jea, ja vielä meikäläisen synttäripäivänä! soikos mokomien stereoissa rammstein?

Tattista vaan, josko nyt kuitenkaan menestyksestä arvaa vielä puhella.. Tuomo kuuntelee Rammsteinia. Hessukin saattaisi kuunnella, jos hällä olisi levy.

Saako niitä paitoja ollenkaan XL:nä? Myyjänne yritti ukottaa minua että olisi ollut JOTAIN UUTTA JA PAREMPAA MALLIA TYYLIIN L = XL. Vitit sanon minä ja vaadin itselleni kokoistani paitaa. Olisi ollut niin mukavaa kesällä kulkea Mokomana. Tavastialla rokkas!

Arvaa vaan yrittääkö Santtu ukottaa meitä joka käänteessä. Paitatilanne selvitettiin tuossa ylempänä.

Mitäs mokomakin bändi siellä pitää Rammsteinista? Aika jykevää tykitystä..

Tähänkin jo vastattiin ylempänä. Täytyy kuitenkin lisätä, että viime kesän Provinssirockissa Slayerin jäljiltä olutteltta kiinnosti enemmän kuin Rammstein – pommeista huolimatta.

Tere… Teittepä sitten jumalauta hyvän levyn. En aikaisemmin ole musiikkiinne törmännyt, mutta nyt rytisi ja kunnolla. Kiitos.

Itelles kiitos. Mainiota, että musiikkimme törmäsi sinuun.