Miksi ette tuu keikalle Poriin tai Raumaan?

Olemme tulossa Poriin syssymmällä. Julkaisemme syksyn keikat sitten kertarysäyksellä.

Voep olla, että tästäkin tulee sitten “Kysy, niin sinulle vittuillaan” -palsta, kunhan aikaa kuluu ja teidän fanikanta kasvaa isommaksi ja kirjavammaksi. Mutta eipä mittään, hyvän lätyn olette taikoneet – taas.

Eihän myö asialliselle kysyjälle vittuilla, vaikka olis mikä. Mutta “Vittuile, niin sinulle vittuillaan” -palsta tästä voi tulla. Teistähän se riippuu, hyvät kuulijamme. Tosin eipä sellaista palstaa jaksaisi kauaa ylläpitää.

Jou. En jaksa surffata netissä, siis kertokaa mistä löydän sen teitin uuden videon? Imperiumin linkki ei vie perille… Etukäteen tiedosta kiitän!

Takatalvi oli Imperiumissa viikon videona jo tovi sitten. Tällä hetkellä video ei ole levityksessä internetissä. Ehkä myöhemmin, informoimme sitten.

Hoo, oottako miettinyt sitä, että Kurimus on luultavasti myynyt Suomessa kohta enemmän kuin We’ve Come For You All… ja eikös Tuomo haukkunut tuon Anthraxin vähän vitin hyvän levyn Hamarassa, kuinka työ kehtaatte mennä lämppäämään niitä? Kertokaa Scotille terkkuja! t. Jorma

Eipä olla moista mietitty. Anthrax pyyhkii oppipojillaan lattiaa joka tapauksessa – sehän on selvä. Hamaran arviosta sen verran, että 3/5 = hyvä. Jos Safe Home, Cadillac Rock Box ja Think About An End olisivat jääneet rannalle, olisi levylle voinut heilahtaa neljäskin kirves. Ja kyllä aikuisten miesten täytyy kritiikki kestää.