Eikö ole rokin veivaaminen mielenkiintoista? Perjantaina soittaa 50 ihmiselle kahden jälkeen yöllä paskalla PA:lla ja alle viikkoa myöhemmin Anthraxin lämppärinä Tavastialla… Toivottavasti Kuopiosta ei tullut kirosanaa bändin keskuuteen. Järjestelyistä taisivat vastata ne kuuluisat kuuromykkä sekä sokea, mutta asenteella veditte ja musiikki kuulosti hyvältä. Paremmalla onnella ensi kerralla.

Noh, kaikenlaista sattuu ja tapahtuu. Homma unohdettu, Kuopioon tullaan varmasti uudestaan! Lisää Päiväkirjassa.

Teille on varmaan tuhat kertaa sanottu tämä, mutta sanon sen silti. KIITOS siitä, että olette olemassa. Teette todella loistavaa musiikkia. Etenkin Silmäterä on aivan loistava. Kiitos vielä kerran. Kaikkea hyvää teille. Jonteri

Hyvä Jonteri, tällaista palautetta ei saa koskaan liikaa. Hyvät jaktot vaan sinnekin!

kiitokset pirun hyvästä tvo keikasta. takatalvi vois tulla hieman aikasemmin et jaksais senkin ajan mossata. kiitokset myös helvetin hyvästä levystä. ps. lupauksees luotan, vielä silmäterä soi

Kiitos itsellesi, meilläkin oli kivaa pienistä teknisistä ongelmista huolimatta. Mossaamaan oppii mossaamalla, kyllä se kunto siitä kasvaa.

Tämäpä hassua, minun piti kysyä teiltä että meinaatteko laittaa tänne sen soundi-arvostelun linkin [jo kauan ennen kuin se oli täällä], mutta unohdin ja se oli laitettu tänne minun syntymäpäivänäni. Kiva kiva.

Eipä, seittikeisari oli hieman skutsissa, joten linkki tuli sivuille vähän myöhään. Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut!

Olisiko mukavaa vai ahdistavaa, jos joukko faneja majottuisi talosi[kuka nyt ikinä tähän vastaakaan teistä] eteen telttojen ja makuupussien kanssa ?

No onhan se ahdistavaa. Ei meinaa aamulla edes töihin päästä, kun pikkutytöt roikkuu hihoissa ja vinkuu nimmaria.

onkos lappeenranta mukava paikka asua ja temmeltää?

On ja ei oo. Perusmeininki.

Hola. Kävi silmiin tuo vaikuttava kaarti menneisyyden kalmapoppooista ( et. levytyksistä). Väittäisin että darkthronen soulside journey on aiheuttanut kitkaa teidänkin masturbointisessioissanne kappaleeen vaihtuessa…miten on? Äm Neeger Virnes

Hyvä Äm Neeger, ei ole nuo verenjuontihommat oikein meitseille avautuneet, joten bläkkisjutut eivät ole levylautasella juurikaan pyörineet (mitä nyt Marko välillä diiggailee Bathoryä). Näin ollen, kitkaakaan ei ole päässyt syntymään. Masterointisessioita kannattaisi ihmisten muuten harrastaa enemmänkin. Silleen saa paremmat saundit ja tolleen.