11 tuntia Provinssirock 2003 -vedon jälkeen: Olipa maakuntarokissa kivaa! Lisää päiväkirjassa tuota pikaa. Sitten näiden aivoräjähdysten pariin.

Onko KOTITEOLLISUUS kova?!?!

On.

terve

No terve.

Haluaisinpa vaan todeta, että olette poejjaat tehneet ihan vitun hyvän thrash-metal levyn. Jos pystytte seuraavalla levyllä lyömään Kurimuksen niin olette oikeasti ihan saatanan kovia lappeen Rannan kasvatteja. Tukka heilumaan ja jatketaan Kurimuksen kuuntelua!

Noh, kassellaan… Ei seuraavasta levystä ainakaan mitään Yölintua tule.

vittu ihan kyrpä meininki tommonen ton anthraxin kanssa! mistä hitosta tommoset voi tietää että bändit alkaa 20:00 eikä niiku yleensä joskus 23:00… oli vitun hienoa saapua ja todeta että im the law soi ja keikkat on missattu… eihän se teidän vika ole mutta pitää tätä pahaa mieltä jonnekkin purkaa… -Masa The Katkera

Voi hevo, otan osaa.

Terve! Kävin tossa 11.6 nosturissa kuuntelemassa thrashiä. Voisin melkein sanoa että Mokoman kitarasaundit olivat paremmat kuin Anthraxin, mutta toisaalta Scott Ianin parta näyttää paremmalta kuin Annalan parta. Eikä kukaan soita kitaraa yhtä kovalla asenteella kuin Scott! Paitsi ehkä Kerry King. Kuulin muuten ekaa kertaa Takatakakatukan livenä ja sehän kivitti!

Älä muuta sa. Tuo kitarasoundiläppä oli hyvä. Usoha mie…

Mistä lähti idea soittamaan suomenkielistä rässiä? KYLLÄ TOIMII JA HYVIN!

Well, fööst vi trai tu meik inglish sonk. It vas not kuud. Tö reis vas veri muts slipperi änd tö träk vas very haad tuu. Eli mikäli on sanottavaa, kannattaa se sanoa kielellä jonka parhaiten taitaa. Yleensä äidinkieli sujuu ihmisiltä parhaiten. Oha se varma.

Voisitteko suositella jotain hyvää mättölevyä, jonka tahtiin saisi moshata? Onko muuten kukaan pyytänyt teitä tulemaan Kajaaniin soittamaan? Olisi muuten helvetin hienoa, jos te soittaisitte näillä korkeuksilla, sillä viimeinen kunnon yhtye, joka kävi täällä, oli YUP vuonna 1999. T:Metallipää

Katso, miten asiaa käsiteltiin tällä sivulla 5.6.2003. Entombedin tuotanto unohtui listasta itsestään selvänä. Orkesterin keikkamyynnistä vastaa Dex-Viihde. Kysy niiltä siitä Kajaanista, en minä tiedä!

Rakkaimmat ja vilpittömimmät onnittelut uuden levyn menestyksestä!!! Serkku-Tyttö

Serkku-hyvä, lämmin kiitos. Sano sukulaisille terveisiä!