Saako teiltä tilattua Kurimusta, kun ripoff-freerecordshop myy sitä 22 euron hintaan. Vaikka perkeleen kova levy onkin, ei cd:stä tulisi noin paljoa maksaa…

Kokeile jotain toista kauppaa, Netanttilaa (16.95) tai jotain pienempää liikettä. Halvemmallakin sen löydät. Me myymme levyjä ainoastaan jakelijalle.

Seuraatteko politiikkaa?

Sen verran, että tietää minkälaisissa käsissä maamme kohtalo on. Viime aikojen tapahtumien perusteella tosin onnellinen tietämättömyys ei olisi ollenkaan hullumpi vaihtoehto.

Tydei vii häd sam trabls vit tö taiörs put näy vii aar duing fain. Ai höörd tät Carlos is kaming veri strong put aim drinking än faking ool tö taim. Tymarou ai vil häv sam difikultiis kos aim konna häv a faking hängoover änd sam otör disiises.

Nauratti, kiitos…

Helvetin kova keikka Provinssirockissa. Soittoaika (klo12) oli ehkä hieman aikainen, mutta se ei haitannut allekirjoittaneen meininkiä yhtään, pikemminkin vahvisti ennen keikkaa aloitettua kevyttä noususuhdannetta. Nummirockissa nähdään! Terveisin: Slayer-paitainen tuoppien kanssa holtittomasti heilunut urpo

Hienoa jaksoit paikalle. Näky lavalta käsin oli pelottava. Puuttui vain “brains, brains…” -huudot.

Kurimus on kyllä mainio levy mutta mietin tässä että kannattaisiko lopettaa sen kuunteleminen tältä erää??? Siihen on syy. Viime kesänä kuuntelin ahkerasti kahta levyäni enkä niitä pysty enää kuuntelemaan johtuen kesämasennuksestani joka on jo huomattavissa tämänkin vuoden osalta. Musiikki kyllä helpottaa masennkuseen mutta jos en voisi enää kuunnella Kurimusta niin olisihan se surku!!! Onko neuvoja? Voisitteko kenties suositella jotain levyä ettei tarvitsisi Kurimusta kuunnella?

Kuuntele ihmeessä, jos Kurimus kerran helpottaa. Kyllä maailmassa hyviä levyjä riittää. Kuuntele vaikka Soilworkin Figure Number Five.

Toimiko “käpy” viikonlopun aikana?

Ei perkele, jotain “käpy” -juttua tosiaan hoettiin viikonloppuna. Muisti palailee pätkittäin.

Ihan vain sellaista tiedustelisin, että oletteko mahdollisesti jossain vaiheessa tulossa tänne Lahteen keikkailemaan?

Olemme tulossa syksymmällä. Julkaisemme syksyn keikat syssymmällä.

mites toi provinssin keikka meni, kun en päässyt itse paikalle? Oliko hieman liian aikaisin? Porukka vielä krapulassa.

Olimme ylpeitä musiikkimme ystävistä, jotka olivat vääntäytyneet paikalle niinkin sankoin joukoin parin päivän tankkaamisen jälkeen. Provinssista tulee Päiväkirja-osioon kattavampi selvitys – jos vain joku ensin kertoo, mitä siellä tapahtui.

Olette paljastuneet; minulla on Teoria.Annalan Marko, tuo vanha rokkimaahinen, lauloi kirkkaasti ja korkealta niin kauan kun oli vielä tunnistettavissa sukulaisten silmissä, mutta jahka parta revähti niin se uskalsi alkaa öristä kun ei se tuplaleuan kasvukaan enää näy.

Tuplaleuka? Markolla? Armon taitelijan sixpack hakee vertaistaan. Muilla orkesterin jäsenillä vatsanseutu on enemmänkin mallia twopack.

Onko nyt käynyt niin, että Takatalvi video ei enää ole sen takia moon tv:n videoäänestyslistalla, koska se oli niin helevetin suosittu ja saavutti täten jonkun taivasrajan ja sitä ei enää voi äänestää? Perkele! Ja helevetti! Jusseja!

Sakara Recordsin salaliittojen erikoismies, tiedustelupäällikkö Kärkkäinen, on päätynyt kanssasi samansuuntaisiin johtopäätöksiin.

Suorin tie miehen sydämeen käy rintalastan kautta, mutta maksaako se vaivaa? Kiitokset Turun spektaakkelista, se vaikutti luvatulla tavalla muuten kehnohkoon alkuiltaan. Se(kään) reissu ei ollut kuin Edam – joka vedolla tietää mitä saa – mikä ei kyllä tässäkään tapauksessa ollut huono asia. Nim. kee seraa seraa, wotevö vil bii vil bii

Kiitos itelles. Turku on arvaamaton. Ekat keikat olivat hirveitä, parina viime kertana on ollut helvetin mukavaa. Seuraava siivu saattakin taas maistua vehkeelle – hypothetically speaking.

Niin, näistä tämän päivän hyvistä metalliyhtyeistä Strapping Young Lad on saatanan kova. Tykkääkö Mokoman pojat? Kannattaa ehdottomasti ottaa kuunteluun levyt City ja SYL. Suosittelen kaikille.

Mielikuvat perustuvat muutamaan biisiin. Hyvältä kuulosti. Ja Hoglanin soittoahan kuuntelee aina ah’ niin mielellään.