Aiotteko tulevaisuudessa julkaista singleä cd-formaatissa?

Luultavasti… Kassellan syssymmällä.

saako prkl pojilta kysyä nimmaria ku näkee livenä? näin justiisa oman jeesuksemme markon. ihanaa. olettekos tulossa jyväskylään syyskuulla? oli hyvä setti kuopios, harmi et seccuri miähööt tuli.

Saa kysyä nimmareita, omat tussit mukaan. Jyväskylään tullaan syksyllä, älä huoli.

Aateltiin poikien kanssa tässä semmosta asiaa, että miten bassoon saa tollasen siistin särön aikaseks? Ollaan yritetty jokaista nappia vääntää joka suuntaan eikä säröä kuulu… Kiitoksia mahtavasta levystä!

Bassoon saa säröä -yllätys yllätys- säröpedaalilla. Bassolle on omiakin säröjä, mutta hyvät kitarasäröyttimet toimivat myös. Me haluttiin bassoon sellainen paska skittasoundi, joten homma hoidettiin Line6 Pod Pro:n Rectifier-mallinnuksella. Livenä Hessu käyttää SansAmpia.

Voi kukko sentään kun teillä tuppaa nuo soittoajat olemaan vähän turnauskestävyyttä vaativia. Tuskassa ei näköjään sitten lauantaina krapulaa jäädä voivottelemaan punkan pohjalle vaan se on noustava ja lähettävä mossamaan saman tein. Mutta eipä siinä mitään, jos Provinssissa riitti kiinnostuneita vielä kehnompaan aikaan niin ei kai sitä ilkeä Tuskan keikkaa missata…

No hitto, ei muuta kuin perse ylös punkasta, patruunavyö uumalle (jos et nukkunut sen kanssa) ja Maken kanssa mossaamaan!

Your music fucking RULES. Any chance of seeing the website in English, so I can actually read it? And are you ever going to come to the US for any live shows? Keep up the great metal! -Gronk-

We actually read our fan mail and respond, help yourself with the Bio in English. Touring in the States or Europe requires local promotion and management, and it’s not very realistic at the moment. However, if you know good promoters in the States who could be intereted, let us know!

Moro! Oon ollu kolme viikkoo Amerikassa kaukana omasta Mokoman levysta ja latasin just takatalven netista, kuulosti meinaan pirun loistavalta…taas kerran! Onnex kotiudun muutaman paivan kuluttua takas lappeenrantaan…

Heh, kolme viikoa on pitkä aika.

Nii tota… Mokomahan on Tuskassa, mut must tuntuu et kaikki liput on jo menny siihen Lauantai päivälle… Hmmm… Mut mistä saa ostaa Mokoman paitoja?? T: Peltsi

Tuskassa ollaan, hommaa lippu. Paitahommat kusivat maahantuojan toimitusvaikeuksien takia. Paitoja saa keikoilta ja Airon Musiikista heti kun ne saadaan painosta.