Tervehdys ukot! Käsittääkseni teillä on drop-D vire käytössä kurimuksella, jos olen oikeassa niin kiinnostaisi vaan tietää että miksi helekutissa sitten tuo kuisma soittaa 7-kielisellä noissa teidän kuvissa, luulisi olevan vaikeaa jos siinä on kokoajan H-kieli E-kielen edessä? Vai ootko virittäny sen sillai että sun paksuin kieli on D-vireessä?

Olet oikeassa, perusvireemme on drop-D. Mutta jos kuuntelet tarkasti vasenta kaiutinta, niin kuulet Kuisman jyräyttelevän matalia taajuuksia yhtenään paksulla A-kielellään. Myös Hessulta tuo A-kieli löytyy. Ja kyllä, vaikeatahan se on, mutta kun Kuisma on niin saatanan taitava.

Tuplaleuka; Öriseminen vaikuttaa jollain oudolla tapaa leukalihaksistoon/änteistöön/jotain, minkä seurauksena örrölaulajalle kasvaa heltta. Siksi kaikilla kunnon noraörisiöillä on viikinkiparta, ja Heltan vuoksi te laulatte punaista kukkoakin! Eiks?

Teoriasi olisi uskottava, jos Shane Embury olisi vokalisti. Mutta kun ei. Eikä brittipopparin näköiseksi muuttuneen Barneyn leuan alla näy sen enempää partaa kuin helttaakaan.

Minä pidän teistä! Te lappeenrantalaiset olette niin hitsin hauskoja ja sympaattisia. Pitäkää lippu korkealla, äijät!

Pidetään kiitos, pidetään. Pyy pivossa ja kymmenisen vielä oksallakin. Jos olisit istunut kanssamme keikkabussissa Ouluun ja takaisin, kommenttiasi voisi pitää vittuiluna tai huumorintajuasi vähintäänkin kieroutuneena.

Lupaus antaa voimaa. Kurimus kenties löysi rajansa, ja salli. Kiitoksia Kurimus levystä! Terveisin TakatakatakatakaKesä 🙂

Lienee ajankohtaista lausua julki Mokoman kolmas motto: “Viimeinen kesäpäivä”. Etenkin kitaristikaksikko tapaa soveltaa tätä jokaisen aurinkoisen päivän sattuessa kohdalle – vuodenajasta riippumatta. Käsite on aiemmin julkaistuja “Huomista ei ole” ja “Enemmän on enemmän” -filosofioita abstraktimpi ja juuri siksi jättää tulkitsijalleen vapauksia.

Katselin eräänä päivänä Anttilan levyhyllyjä,a huomasin M:n kohdalla Mighty 44:n levyn.En tiedä mistä, mutta jostain, jostain tuli ihme vitutus.Otin Mokoman levyn käteen ja marssin kassalle. Mitä tästä opimme? Emme mitään.

Kiitos sinulle! Kiitos Mighty 44! Seuraavan Mokoma-levyn rahoitusta avitettiin jälleen pykälällä. Kumarrus.