On varmasti ennenkin kysytty, mutta eikös noita aiempia levyja saa muka mistään hankittua?

On kysytty. Levyjä löytyy kaupoista nihkeästi tai ei ollenkaan. Syksyllä tilanne saattaa muuttua, mutta siitä enemmän jos aihetta ilmenee.

Kurimuksen tahtiin on mukava pelailla Doomia. Eipä tässä muuta.

Ai on? Ite pelaan vaan taskubilistä, joka on taas hauskaa vain siinä tapauksessa että Kurimus ei soi.

Hei Pojat! Kiitos teille mainosta keikasta Kuopio Rokissa! Viikko sen jälkeen menin juoksemaan Tukholmaan maratonia ja laiton MOKOMAn T-paidan päälle antamaan Voimaa. Ja antoihan se! Kiitos voimasta ja hyvästä musiikista… Innolla odotan Ilosaarirokin keikkaa. Bändipaita on mukana, jee jee.

Heh, olipa hauska juttu! Onko siulla mahdollisesti kuvamuotoisia todisteita ko. tapahtumasta, ja haluatko jakaa ne kanssamme?

Naureskeltiin kavereiden kanssa tossa yks päivä sitä, että kerkesitte tehdä ‘metallicat’ ennen ukkoja itsejänsä, eli linja tiukkeni ja takataka-tic-toc biisi löytyy molemmila levyiltä. Kurimus on kyllä ehkä vielä tiukempi levy! Jatkakaa samaan malliin.

Esikuvista on tullut siis perässähiihtäjiä? No oha se varma.

Moi…pitääpä palata juttuun sitte hukas jos meikäläisen naama miellyttää järjestäviä tahoja että olis mahdollisuus tulla jutteleen sillon…ja nimmaria kärttämään tai jotain… t.masa PS.ottakaa ne kt:n ihmishylkeet joukkoon sinne varttiin niin saadaan lappeenrantalainen ilotulitus aikaiseksi…

Hukassa ollaan. Nähdään siellä mikäli ruoja suo.