lisätkääpä sivuillenne jos on vain mahdollista lyriikka kohta. Minua yleensäkkin kiinnostaa bändien sanoitukset ja ohan niitä välillä mukava lauleskellakkin lyriikoitten tahdissa =)

Hävyttömäksi on nuoriso mennyt, perkele. Meitä kiinnostaa saada korvaus tehdystä työstä sekä jatkaa musiikin tekemistä jatkossakin. Kaikille, jotka ovat Kurimuksensa laillisesti hankkineet, on toimitettu kappaleiden sanat cd:n kansivihkosessa. Lyriikoita koskevat tekijänoikeudet siinä missä musiikkiakin.

Moh. Kuvia Mokomasta Tammerfesteilla: http://sivut.koti.tpo.fi/harho/valokuvat/ -Harri-

Kiitos Harri linkistä! Hienoja ovat jälleen. Kuismakin näyttää ihan ihmiseltä.

Mitäs mieltä ootte Jyväslyläisestä Smash-bändistä?

Miehekästä meininkiä ep:nsä perusteella. Syyskuussa selviää orkesterin livekunto, kun olemme yhteiskeikalla Jyväskylässä.

pari tsipaletta kuvia lähinnä tuosta partasuusta löytyy osoitteesta www.kantrihai.cjb.netkäykääpä katsastamassa.

Kiitos linkistä. Komeita, kehitysnesteen tuoksuisia kuvia. Mukavaa, kun joku jaksaa nähdä vaivaa näinä steriilin mutta niin käytännöllisen digikameran aikoina. Ellen nyt sitten ihan väärin tulkinnut rakeista pintaa ja valkoisia reunoja – ja viisastellut itsestäni idioottia.

Kurimusta on nyt kuunneltu 3kk ja vielä rökittää! Onko Jannelle taas juotettu terväviä, vai mistä tämä johtuu?!

Kolme kuukauttahan on ikuisuus nykyisessä kertakäyttömaailmassa, tuo lämmittää! Jannen soitto on kaikkea muuta kuin terävää, kun sille on juotettu teräviä. Tämä on testattu treenikämpällä valvonnan alla.

eli Arkkua ei ainakaan avoimena levylla kuulla. Paskanko väliä, tiedän että myöhemmin on kaikilla silmien osoittama suunta vastapäätä länttä

Paitsi jos kyseessä on polttohautaus, jolloin silmät osoittaa ihan minne sattuu.

Kurimus jyrää ! Houkka ja punainen kukko on kyllä semmosia revityksiä et melkein paskaan housuun kun niitä kuuntelen ! Kiitos Mahtavasta levystä !

On kuin panisi rahaa pankkiin, kun nuori mies (tai nainen) paskantaa housuunsa.

tottahan tuutte sitten syksymmälle mellastamaan Lahden Torveen?

Tullaan toki. Vaikka eipä siellä juuri mahdu mellastamaan.

Rok! Vitti et veditte kovan keikan Tuskassa! Kyllä oli mukava hymyssä suin moshailla mukana ja maistella viinaksia. Annala on kunnon esiintyjä ja hullu mies, heiluu kuin riivattu 😉 Tsemppiä jatkossa! Thrashmetal forever! T: Hudis, Lpr

Kiitti. Moshailu ja viinasten maistelu hymyssä suin kuuluvat myös useimpien Mokomien lempiharrastuksiin.