Mitä mieltä olette hunneista? Oot Marko aika Attila

Hunnit, nuo sosiaalidemokratian airueet.

Kiitos tiedosta… Yritän sitten sitä etsiä. Ja pitää ladata “Takatalvi” jossain välissä.. vaikuttaa tosi lupaavalta. -Minna-

Ole hyvä, Minna!

Voi kulli! Huomasin juuri, että on tultu kuunneltua Kurimusta huomattavasti enemmän kuin The Hauntedin uusinta. Ootte te sitten kovia. Onkos muuten nuo uudet paidatkin fruit of the loomin tekemiä? Ja saako niitä keikoilla myös s-kokoisina, sillä ei ainakaan Aironin sivuilla löytynyt? Iskeekö muuten Mokoman äijille Mike Pattonin tuotanto? Eli Faith no More, Mr.Bungle, Fantômas, Tomahawk, jne, jne… -Jussi-

Hyvä Jussi, no voi kulli totta tosiaan. Onhan se Hauntedkin ihan hyvä orkesteri. Jospa kokeilisit virkistääkö vaihtelu? Uudet paidat on ilmeisesti samaa http://www.phpaide.com/?langue=fr&id=5 merkkiä kun kukkopaidat ja kokovalikoimaa pitäisi olla ihan kivasti. Tosin nopeat syövät hitaat…. Ja Mike Patton on yhtyeen yhteinen idoli.

Miksi Seinäjoen keikka peruuntui?

Siksi.

Olette loistava yhtye näin nais näkökulmastakin…Soititte hyvän keikan provinssissa ja hukkarockissa…Muistaako Annala ja kumppanit kun pyydettin nimmarit hukassa ja pyysin et kirjoita pienellä…Vittu eihän siitä edes näe mitään, otitte visiin liian kirjaimellisesti :)t.Emppu.

Hyvä Emppu, kiitos kehuista, mitä sitten ikinä naisnäkökulmalla tarkoititkin. Ja mitä saamaasi nimmariin tulee, niin “Sitä saa mitä tilaa” (Yölintu).