Moi! Mikä on soittajan kannalta mukavin aika aloittaa keikka? Ainakin täällä helsingissä on jostain syystä tapana aloittaa vasta puolen yön jälkeen, mikä on minusta vähän turhan myöhään, varsinkin arkena. Tiedän, että soittoajasta päättää klubi eikä bändi, mutta onko nykymalli mielestänne toimiva? Hirvittää jo etukäteen, kun ajattelee millainen olo on keskiviikolle osuvan Tavastian keikkanne jälkeisenä aamuna.

Nykymalli on soittajankin kannalta hanurista. Voimattomia olemme asian edessä.

Mitämitämitä? Keikka Kuuskasissa oli vitun hyvä, mutta kyllä mää vähän ihmettelen, ettette soittaneet uudelta eepeeltä Marjoja tai Täältä etelään biisejä. Kun tavallaan ootte sitä levyä markkinoimassa, niin miksette soita siltä sitten livenä biisejä? Mutta muuta valitettavaa ei tod ole, mahtavuutta!

Soitimme edellisenä iltana Kuopiossa Täältä etelään -kappaleen. 68:ssa ei vaan ollut fiilistä soittaa sitä. Paskoja markkinamiehiä taidetaan olla. Marjoja veivattiin taajaan ennen Kurimuksen ilmestymistä. Biisi on enemmän levy- kuin liveralli.

miks vitissä yhet on suomen virallisen sinkkulistan 11. sijalla? taijatte ollakkii puppelipoikii ja hyvän maun miehiä. kohta ajellaa käytetyillä ladoilla pitkin valtakatua luu ulkona. joo joo, onneks olkoon sijoituksesta!

Kiitos! Olihan tuo mainiota kuulla blast beatia Ylexin prime timessa.

Samaa mieltä olen hieman alempana olevan tekstin kirjoittajan kanssa, älkää aliarvioiko itseänne livebändinä. Näin Kotiteollisuuden (Joka on Mokoman lisäksi Suomen ykkösorkestereita) ja Teidät Vaasassa viikon välein livenä ja veitte homman kotiin 6-0. Turhahan bändejä yleensäkään on verrata keskenään mutta tuo Mokomashow oli kyllä sellaista niskarääkkiä että huh, lisää sellaista. Onpas muuten kiva tilanne kun Suomesta löytyy helvetisti hyviä bändejä, vai mitä?

Kotiteollisuuden kanssa kilvoittelu ei tosiaan kiinnosta meitä paskan vertaa.

Onneksi olkoon marko, vuodesta 92 selvin päin.. ihailtava saavutus. suuret kiitokset upeasta keikasta nelivitosessa. hyvä kun teillä ei ole homma kilahtanut päähän, faneille liikenee myös muutama sana ja nimmari keikan jälkeen. -jussi

Nelivitosessa todistettua, että pohjoisen ihmiset ovat seinähulluja. Kiitos siitä.

ostin tänään punainen kukko-epn. kuuntelin sen. katsoin videot. olen sanaton.

Hyvä?

Loistavaa että te tuutte Lahteen!!!Olis muuten aika ankea loppuvuosi!Viimeksi näin teidät Pellavarockissa,kiitosta vaan Markolle nimmarista…Mitäs mieltä ite kyseisestä keikasta??Torvessa tavataan!!!

Tsekkaappa Pellavan tunnelmat Päiväkirja -osiosta.

Huraa ootteko työ jo pelannu maailman parasta peliä ‘muumipappa kalassa’? Ei perkele miten hjyvä. käykee kahtomasa edome.fi.soneraplaza/muumi t: samuli kesolta

Ei olla pelattu. Ja nyt ehdi, kun pitää vastailla näihin kysymyksiin.

kuuntelooko poijjaat cmx:ää?

Levyraati-termein: jos radiosta kuuluisi, niin kovemmalle laitettaisiin ilman muuta. Kolmikärkeen asti tuli ostettua kaikki äänitteetkin.

Rakas Marko. Äsken orkesteristanne otettuja kuvia tarkastellessani huomioni kiinnittyi vasemman käsivartesi tatuointiin. Olenko aivan käsittämättömän väärässä väittäessäni, että kuva on Pohjois-Amerikan luoteis-rannikon tai Kanadan alkuperäisasukkaiden tyyliin tehty valaantapainen otus. Kiitoksia. T: SaiPa-Risto

Rakkaalta Markolta ei juuri nyt saatu asiaan vahvistusta. Pari päivää sitten se väitti kehonsa näyttävän Tavastian takahuoneelta.

ostin tuossa taannoin anttilasta Punainen kukko -ep:n ennen päivämäärää 10.10. ja kuinkas ollakaan videoita ei löydy cd:ltä sitten ensinkään. Onko mahdollisuutta vaihtaa tuotetta toimivaan vai joudunko vain elämään ongelmani kanssa..?

Palaa Anttilaan ja vaihda viallinen levy ehjään.

Irkkaakos kukaan miehisistä moko-miehistä? #mokoma @ IRCNet elää hiljaiseloa.

Miehisyys ja irkkaus? Me kommunikoimme mielummin naamatusten.

Ootko Marko antanut kiveksillesi nimiä niin kuin tosimiehen kuuluukin?

Kuisma ja Tuomo sekä lisäkivekset Heikki ja Janne.

Mitäpä uroot tykkäätte Kotiteollisuuden uudesta lätystä? Entäpä Viikatteen, ootteko kuunnellu? T: huulu sika

Helvetistä itään on metsuriteos. Uutta Viikatetta ei olla vielä kuultu.

Terse. Onkos siellä Monarilla sillon 13. joulukuuta jonkinnäkösiä lämppäriakteja rytyyttämässä vai yksinkö työ soitatte? Entä onko esiintymisajasta vielä minkäännäköstä hajua? T: H-p

On siellä ainakin Cabal ja Nailgunner -nimiset yhtyeet mekastamassa, taisi olla muitakin. Eli ihan oikea nuorisotalon bändi-ilta on odotettavissa.

Päivee. Kumpikohan herroista kitarataiteilijoista on riuhtaissut nauhalle Vainottu-kappaleen soolon? Aika pätevä piisi muuten.

Koska levyllä on vain tuo yksi soolo, piti molempien kitaristien päästä tiluttamaan. Kuisman ideoima, kolmeen pätkään pilkottu pyrähdys tulkittiin järjestyksessä Aalto-Saikkonen-Aalto.