Uskomatonta. Ikuna kuuna en ole mitään voittanut ja tänään lärpähti postilaatikkoon Tuhma-skaban voitto. Ei millään todellista ole se. Syvästi kumarran kiitokseni olemattoman onneni olemattomalle hengelle. Ja teille kans se kumarrus. Takkaa minulla ei ole, mutta vein tikut vessaan taltuttamaan paskanhajun. Onhan sekin jotain se. Mokoman edessä ei paskakaan uskalla haista.

Heh, näisso. Ja onnea!

Ensiksi kiitos Oulun keikasta. Toiseksi, teidän sivut ei toimi oikein Netscape 7.1, vaan esim tämä kysymys sivu on ihme mössöä. Kolmanneksi, paljonko Saarioinen maksaa teille siitä että teette faneistanne käveleviä mainoksia?

Ole hyvä vaan, ilo oli meidän puolellamme. Olemme yrittäneet tehdä w3.org’in referenssin mukaista XHTML 1.0 koodia, joten siltä osin homman pitäisi olla hanskassa. Tuomon kone on vittuillut jotain, mikä saattoi aiheuttaa mainitsemasi virheen, nyt sen pitäisi olla kunnossa. Ja Saarioinenkaan ei maksa meille mitään.

Punaisen kukon tuossa hommasin ja Kurimuskin on ostolistalla jo, oikein mainiota meininkiä. Huomasin tuossa Kukko-EP:n kanssa että halpa kiinalainen DVD:ni näyttää sille 6 audioraitaa ja soittaa myös, vahinko vain että soitteleepi videotiedostot audiona eli aikamoista digitaalimelua ilmoille päästäen. Testasin parilla muulla levyllä joilla on videotiedosto ja saman tekee niilläkin, onneksi en ole DVD:llä noita levyjä kuunnellut loppuun asti koska silloin olisi varmaan kajarien osto edessä, diskantit tuskin kestävät tuota normaaleilla kuunteluvoimakkuuksilla. Olen yrittänyt lähestyä bändejä ja levy-yhtiöitä silloin kun saan toimimattoman levyn, nyt ajattelin teille kertoa tästäkin ongelmasta. Ja terveiset varmaan menee levy-yhtiölle kauttanne: kun meitä kiusataan jo noilla toimimattomilla levyillä niin pitikö perkele markkoille tuoda vielä levy joka hajottaa laitteet. Jos tuota Kukkoa saa ilman videoita niin voisinpa vaikka ostaa sellaisen halvalla, minulla on ollut jo pitkään tunne että minua on pantu halvalla.

Oisko nyt kuitenkin niin, että jos kiinalainen soittimesi toistaa kaikki CD+ levyt päin helvettiä, niin vika on soittimen valmistajassa eikä meissä?

Mistä nyt tuulee? On muuten muodostunut jo perinteeksi tämä krapulassa hassujen kysymysten lähettäminen teillepäin, noh onneks ei mennyt eilen illalla överiksi niin toimii sormetkin. Kiitos tästä mitä mainioimmasta darrahoidosta 🙂

Ole hyvä vaan. Mutta yritäppä vastailla näihin krapulassa… Voin kertoa, että siitä ei tule mitn.

hynynen ei näköjää pysyny lestissään vaan hoiti itselleen sen viimeisen linkin james hetfield kopioksi, eli skitan joka vielä puuttui. Ni kysymys kuuluukin että millos marko hoitaa itelleen se yoko onon??? hehheee!!

Explorer on miesten kitara. Hommataan Mokomalle samanlaiset, kunhan kitaristien parrat rupeavat kasvamaan toden teolla. Yoko Ono on pikkuisen liian vanha Markolle.

kyllä kurimus ja punainen kukko -ep toimii yhdessä sen verran hyvin että oksat pois!! Onkos yhtään mitään tietoa teillä että julkaistaanko teidän valu levy mahdollisesti uudestaan?

Valun uudelleenjulkaisusta ei ole mitään uutta kerrottavaa. Ahdistele EMIä.

Näytetäänkö punainen kukko videota tulevassa TOP40 ohjelmassa???

Emme tiedä, kysy vaikka joltain muulta.

omituista… näitä sivuja katsellessa hiipii mieleen kysymys: mikä minua vaivaa? en voi millään sanoa olevani hevari, mutta mokomaa olen diggaillut ekasta levystä lähtien. onko vika minussa, teissä vai molemmissa?

Omituista. Ai niin, eihän me mitään heviä olla, taidehomoiluahan tämä meidän touhu on!