miks sie kuisma olet niin helvetin asiallinen? ihan ku sais virastosta kirjeen ku lukee noita vastauksia. hehheh!

Kuisma vastaa: No v**tuako se miulle kuuluu mitä mie teen. Emmie vasiten. Sitäpaitsi se oli Tuomo. Tai mie. Tai ehä mie tiiä.

Minä tuon ensimmäisen DVD-vuodatuksen tänne rohkenin päästää ilmoille, tarkoitus ei kuitenkaan ollut mollata bändiä, eikä levyäkään sisällön vuoksi, joten nöyrästi pyydän anteeksi jos sellainen kuva tuli. Halusin vain tuoda esille sen ongelman että nykyään levy-yhtiöt pukkaavat markkinoille mitä sattuu ja koska yhtiöt eivät kuuntele meitä levyjä ostavia, voisi bändin sana jopa painaakin asiassa. Jos soittimen spekseissä sanotaan että se soittaa audio-CD-levyt niin kyllä sen pitäisi tuokin sitten oikein soitaa, levyssä toki voisi olla maininta ettei sitä ihan kaikkiin soittimiin tulisi tyrkätä ihan noin vain. Siinä kyllä kommentti tuolla oli oikeassa että kyllähän se on soittimen valmistajassa vika kun tuollainen on markkinoille päässyt, molemmat (soitin ja levy) ovat kyllä ihan toimivia, yhdessä eivät vain oikein sovellu käytettäväksi. Mielestäni myös levyn julkaissutta yhtiötä voitaisiin painostaa että julkaisisvat sentään oikein toimivia levyjä. Ja syynä tuohon aiempaan postaukseen oli tietenkin se että kyllä oli kuulokkeissa aika tuskaisa pärähdys…

Ymmärrän. Ne on just noi levy-yhtiöt. Ne on kyllä sellaisia näätiä. Varsinkin tämä meidän Sakara Records. Ihme hiihtäjiä koko porukka. Mutta asiaan, 1982 määritelty CD-formaatti on jäänyt auttamatta vanhaksi. Nykyään vaan haluttais laittaa CD-levylle kopiosuojauksia (ei me), videoita ja muuta data-paskaa alkuperäisten speksien vastaisesti. Sun kiinalainen DVD ei nyt vaan osaa soittaa CD+ -tyyppisiä multisessiolevyjä oikein. Se ei oo sun, eikä soittimen vaan yhteiskunnan vika. Me emme voi auttaa. Nouse barrikaadeille huutamaan “kytät on poliiseja!” -iskulausetta, jos se vaikka helpottaisi.

oli muuten anttilan varastontyhjennysmarkkinoilla tuota 120 päivää levyä myynnissä vaivaiseen 5 euron hintaan. ainakin oulussa. notta sieltäpä katselemaan lähimmästä anttilasta jos vielä löytyisi. ja kiitokset parin viikon takaisesta keikasta 45 specialissa, paras heavy-meininki pitkään aikaan. mitä nyt soundit olivat sitä tavanomaista nelivitosen mössöä. “hevimeininki on oikee meininki!”

Sopuhinta, osta samantien vaikka neljä. Itse itseämme toistaen, hevi on paskimmillaankin parempaa kun 99% muusta musiikista.

Tapiolan penkit notkuivat! Herkkänä naisihmisenä minun tulee kysyä “kuuluuko Silmäterä enää settiinne missään tapauksessa?” Rohkenen toivoa kyseistä virttä torstaille. Heidi

Hyvä nti/rva H, Silmäterää ei ole dissattu mistään erityisestä tietystä syystä. Biisi vaan ei ole mahtunut settiin kun noita muitakin tarjokkaita sattuu olemaan. Katsotaan mitä torstaina tapahtuu.

Kiitokset ikimuistoisesta syntymäillasta Bar68:ssa. Tyttöpaitoja edelleen kaipailen.. Joko niitä kohta saa -vai onko Saksassa kielletty tissipaidat lailla? Sitä Mokoma-pikkupöksyideaa kehittelen. Jos luoja suo, niin prototyyppi saapunee teille Suomen postin kautta sitten joskus. Santulle terkkuja kanssa, on se vaan eri kiva peikko. Maria 🙂

Kiva että maistui! Tyttöpaitoja tullee vissiin joskus. Merchandise manager Hämäläinen palaa sitten noihin mainitsemiisi tuotekehitysideoihin syssymmällä.

hehhuli hei, ihan vitinmoinen keikka teillä eilen lemillä!!! pääsin sitten itsekin maistamaan tota lavaglamouria, ihan sinne lavalle asti pääsin ennen tota staminaa. ja lauloin/huusin siihen markon mikkiinkin pari kertaa… jee, vitti mie oon vieläkin fiiliksissä. ja marko, kiitti muuten siitä vedestä!!! kuvia tulossa tänne sivuille tosta tapahtumasta…?

Heippa vaan. Kiitos ja silleen! Ei meillä ole mitään kuvia. Onko sinulla? Jos on, niin lähetä ne meille.

Tuli vaan mieleen kun ootte tehneet takatalven niin milloin tulee etukesä?

Jep jep.

Tajuttoman keikan veditte Lemillä. Meno oli mieletön, ainaki eturivissä. Perkele, mistä sitä riittää. Alusta loppuun uskomatonta vääntöä. Joulukuussa Monarilla uusiksi. Kiitos ja näkemiin.

Kiitos kehuista. Parhaamme tehtiin ja kaikkemme annettiin.

Ajattelin vain tiedustella, että oletteko huomanneet sen, että “Saatanan kukko” huudahtelusta saa anagrammin “tuskaa nokkaan”. Tämä kertonee taas jotain, tiedä en kyllä mitä.

Ei olla huomattu. Oletko itse huomannut, että samaisesta huudahtelusta saa myös anagrammit “ns. ukko kaataa” sekä “kansan autokka”. Noissakaan ei ole mitn järkeä.

Tuo pillipiipari biisi sai entistä enemmän kaipaamaan tuota teidän vanhempaa tuotantoanne. Saako niitä mistään? Onko niistä tehty uusinta painokset tai tehdäänkö? Nähdään 2004 tuskassa “toivottavasti”

Valun ja 120 päivää kohtalo on EMIn käsissä. Ahdistele heitä.

Mitäs kuuluu Suomen parhaalle trässibändille?

Mikäs tässä, vähän on kurkku kipeä, mutta muuten ok.

——————————————–

24.10.2003

Pakko kommentoida tuota DVD ongelmaa.. soitin näyttää kyllä videoraidan ja saattaa jopa jotain mölyäkin päästää, mutta ei se formaatti sovi toistettavaksi DVD:llä, vika ei siis ole soittimen eikä levyn vaan tasan käyttäjän. Tämähän ei nyt tietenkään liity mitenkään mihinkään, mutta kun ei voi mitään sille, että aina on päästävä oikaisemaan vääriä käsityksiä ja jos sitten sen takia vielä artistia yritetään syyttää niin hermothan siinä menee. Kiitos ja anteeksi. Ja kehutaan nyt sitten vielä EP, hyvä! hyvä! ja onnea listasijoituksesta. Uutta tuotantoa odotellessa, -j-

Kiitos oikaisusta! …mutta mun DVD-soitin löytää EP:stä kyllä 5 audioraitaa ja toistaa ne niinkun on speksattu. Videot näkyy sitten tietskarilla, niinkun on speksattu. Ja kiitos onnitteluista. Itekkin muuten odotetaan uutta materiaalia kovasti.

Kiitän Jyväskylän keikasta, oli hurjaa! En kyllä muista mitään. Ei se mitään. Olikohan minulla asiaa mitään. Vetäkää jollakin keikalla livenä Death-coveri “Vetäkää töpseli”, se olisi aika kova… tai hassu. No, minulla ei muuta, jatkakaa!

Pull the plug vaan ittelles. Myöhän jatketaan, ja nyt oikein luvan kanssa!