Poijjaat ovat uusia biisejä alkaneet tekee? Kunnon rynkytystä tylyllä asenteella toivottavasti tulossa… kurimusta kuunnellessa saa semmosen kuvan et slayerin seasons in the abbyss on pyöriny tiuhaan soittimissa piisien teon aikana? hyvää ja tunnelmallallista joulua toivottelee jARKKo

Hyvät Joulut sinnekin! Ei noi uudet biisit ainakaan löysempiä ole, sen voi jo nyt sanoa. Ja Seasons in the Abyss on pyörinyt soittimessa tiuhaan levyn ilmestymispäivästä lähtien.

Markolla on paha maha

Jaa.

Moro.Mitä peltejä ja haitsua Hyge käyttää,ja käytti Kurimusta äänittäessä? -Vilho

Hyge on Zildjan-miehiä, setissä on Avedis-sarjan 17′ crash ja 18′ crash/ride, A-sarjan 20′ ride, K-sarjan hi-hat.

Onnea uuden levyn tekoon, ja toivotaan, että saatte plätyn pian maailmalle. Onkohan luvassa samanlaista mättöä kuin ennen, vai löytyykö materiaalista jotain erikoisempaa?

Kyllä meidät vielä samaksi bändiksi tunnistaa. Nopeat rässit on nopeampia ja mukaan mahtuu myös muutama hmm… sanoisinko erikoisempi veto. Grindistä radioheviin ja death metallin kautta takaisin.

Niinko mie sitä vaan että mitenkä paksuja kieliä työ rymyäjät käytättä niissä kitaroissa? Kuinka usein pitää vaihtaa?

Tuomolla on Gibsonissa 010-052 ja PRS:ssä 010-049, ja Kuismalla Ibanezin seiskoissa 009-059. Kielet vaihtuu muutaman keikan välein. Riippuu vähän kuinka paljon on tullut hikoiltua.

moro poro horo voro! niin tosta uudenvuoden kesteistä kysyisin, monelta soitatte?

Kysy Nosturista. Emme ole saaneet asiasta vielä infoa. Epäilisin että illemmalla.

Kuinka kauan piti poikien jaksaa vääntää (itkua) ennen kuin tulevaisuus alko näyttää valosalta? Vai näyttääkö vieläkään? -Disgruntled specimen-

Lähemmäksi 30 vuotta, eikä tämä nyt vieläkään hyvältä näytä.

Olette varmaan lukeneet uusinta hamaraa ? Siinä mokomaa ylistetty ihan mukavasti.

Luettu on…

Tervehdys perseestä. Olemme tässä ystäväni kanssa miettineet että onko markolla tekoparta vai onko sillä tekomuna?

Jep jep, jatkakaa miettimistä. Lopettakaa kun ATK-opettaja tulee luokkaan.

PRKL oisin tänää käyny ostaa mokoma hupparin levy musiikista mut oli loppunu . Millos niitä ois tulossa lisää? T:Dimmy

Kysy Levy-musiikin Matilta että mikä on tilanne. Matti voi tilata huppareita lisää Sakara tuotannolta. Airon Musiikki myy Mokoma-huppareita ja -paitoja verkossa.

Mites on, bio kertoo bändin vaiheista, mutta onko niin, että Kuisma on ainoa, jolla ei ole aikaisempaa bändiä taustalla? Ilmeisesti joku rokkipoliisin luonteenpiirre on vetänyt minua divareihin penkomaan vanhoja levyjä ja sieltä onkin käteen tarttunut bändiläisten vanhoja hengentuotteita, kuten se Slumudggg-nimihirviö ja Mind Riot. Kehitystä on tapahtunut ja hyvään suuntaan! Vähän harmittaa tuon “Mokoman 120 päivää” levyn puute, mutta eiköhän sekin vielä jostain kokoelmiini löydy..

Tarkkaavaisuudesta piste. Onhan Kuismallakin bändejä ollut, mutta levyttämään mies ei ole ennen Mokomaa päässyt kuin intissä. Hyvä että posittiivista kehitystä on havaittavissa. Oisko tässä muuten järkeä?