Miltäs tuntuu soitella yhdessä legendaarisen Anal Thunder -yhtyeen kanssa Monarilla? Onkos kukaan teistä AT fani?

Nevö hööd. Nimi ainakin on perseestä. Katsotaan tuota faniutta sitten lauantai-iltana.

Hei lapsukaiset! Mieltäni on suuresti kiehtonut Sakara Recordsin tulevaisuus, eli meinaatteko kenties ottaa jotain muitakin artisteja punaisten siipienne alle, vai onko talous edelleen sellainen kuin meillä muusikoilla yleensäkin, eli nolla, joka saisi moiset ajatukset lopahtamaan heti alkuunsa? Ja toinen kysymys: tulettekos launtaina heiluttamaan tukkaa nailgunnerin keikalle, kun viimeksi meidät missasitte? Ei sit muuta ku Räs ja mos aina vaan.

Sakaran talous toimii kädestä suuhun periaatteella. Tässä vaiheessa artistikatraan kasvattamiseksi täytyisi firmaan pumpata lisää hilloa, eli signattavan bändin täytyisi todella sytyttää jokaisen meistä ilmiliekkeihin. Asiaa ollaan siis fiilistelty, ja sillä tasolla homma pysynee vielä jonkin aikaa. Tsekataan Nailgunner ilman muuta, mikäli satutaan paikalla olemaan. Keikkapaikalla hengailu ennen omaa vetoa vaan on superstressaavaa hommaa.

Päivee. Niinni ku mie vaan mietin että moneltakohan se monarin keikka mahtais niinku alkaa sillon lauvantaina? Et ku sinne niinku pitäis ehtiä teitä kahtomahan. Niinni jos teillä palleroisilla olis jotain vinkkiä antaa tästä iloittelujen alkamisajankohdasta, niin olisin kiitollisuudesta pakahtumaisillani, luulen ma. T: SaiPa-Risto

Hyvä Saipa-Ripa, jossain luki, että koko tapahtuma (4 bändiä ennen meitä) alkaisi klo 19. Äkkiä laskettuna meidän vuoro saattaisi olla joskus yhdentoista kieppeissä. Vaikka arvailuksihan tämä menee.

Onppu onpi hyvää.

Lipis on parempaa.