Kun te niitä uusia piisejä ootte alkanu soittelemaan. pysyykö teidän linja kurimuksen kaltaisena? teette toiseksi ensimmäisen suomalaisen thrash-levyn vaiko jotain muuta..? tsemppiä vuan, ja hommatkaa lichtspielhaus dvd. se on asiallinen.

Linja pysyy Mokomana, ja seuraavasta(kin) levystä tulee suomenkielistä metallia. Kurimukseen verrattuna vaikutteet eivät ole muuttuneet, mutta biisit toivottavasti parantuneet.

Tiiättekö mikä on härmäläinen esileikki? Mies sanoo naiselle:Mää käyn paskalla nii räplää sää sillä aikaa ittes märäks.

Mikä on esileikki? Sitäpaitsi mun auto käy bensalla.

No meinaatkos sie Marko ryhtyä ihan täyspäiväseks örisijäks seuraavan levyn myötä? Ajoittain siihen malliin lähti murahtelua Monarilla, että mites on? T: Läski Hirviö

Seuraavalla levyllä Markosta puristetaan kaikki irti. Luvassa on monipuolista tulkintaa.

Ei voi kyllä muuta nyt sannoo ku että perkele. Papathan ryski erittäin mallikkaasti siellä Monarilla. ‘Haudan takaa’ ja ‘Poltetun maan taktiikkaa’ oli muuten aika ässävetoja. Että kiitoksia kovasti ja Nosturilla uusiksi. T: Hördi-Pördi P.S. Noinkohan teijän ois mahollista soittaa Nosturilla ‘Marjat’ ko ette Monarilla sitä luikauttanu? Mie tykkäisin ainakin kovasti.

Papatpa hyvinkin. Marjoja ei olla treenattu, mutta kassellaan syssymmällä.

Ihan vaan tuli mieleen kysyä että montas uutta biisiä teillä on valmiina, kun eilen ainakin soititte sen haudan takaa ja poltetun maan taktiikan? Ja jos teette sinkun niin milloin aikaisintaan semmoisen voisitte julkaista? Niin ja kiitos helvetin hyvästä keikasta, mutta se jäi harmittaa että vaikka Avointa Hautaa huudettiin niin ei tullut sitä… – Pekkerson

Kiitos itsellesi, kun pääsit paikalle. Uusia biisejä on enempi vähempi läjässä kymmenkunta, sekä riffejä yms. ideoita toiseen mokomaan (heh). Uuden Mokoma-tuotannon julkaisuaikataulut tiedotetaan alkuvuodesta 2004.

Voi perkeleen perkele että nyt suorastaan vituttaa. Monarilta tuli äkkilähtö joten mokoman keikka jäi näkemätää, ja mokoman keikkahan oli se TÄRKEIN. Että hyvää päivää.

No hyvää päivää vaan. Voidaanko me jotenkin auttaa?

Kiitos ja kumarrus Turun keikasta. Ryhdyn tästedes aktiivisesti mainostamaan teitä Suomen parhaana liveaktina.

Ole hyvä.

Mokoman oman biografian ollessa jotain muuta kuin selkein mahdollinen, kaipaisin tietoa Mokoman kokoonpanosta ensimmäisen levyn kohdalla.

Studiossa riehuivat Annala/Hynynen/Kärkkäinen, vierailevina tähtinä mm. Aalto/Saikkonen. Keikkabändissä mekkaloivat kaikki edellämainitut.

TUSKA 2003 keikasta vielä sen verran, että millonkas normaali ihminen voi sen kokonaisuudessaan nähdä? *wink wink* *halii* T: John

Vaikea sanoa.

Tuli tässä vaan mieleen et minkämerkkiset nupit teil on ja mitä pedaaleja kepittäjät käyttää ainakaa Marsuista ei taida olla kyse? jARKKo

Molemmilla kitaristeilla on Peavey 5150:t ja läjä Bossin särö- / od-pedaaleja.