Hei ukot, virittäkää kitaroita vähän alemmas niin saatte paremman(=parhaan) kitarasoundin. Livenä toimii nykyinenkin mutta levysoundille tekis gutaa pieni lisätuhtius, esim. in flames tai soilwork on hyviä esimerkkejä. Dropped-C olis teille sopiva, ja vielähän ehtii uudetkin biisit sovittaa uudestaan!

Mokomalla on periaatteessa A-vire, mutta kuka sitä nyt jaksaa koko ajan jynkyttää. Uusissa, työn alla olevissa biiseissä mennään monipuolisesti pitkin otelautaa – biisin luonteesta riippuen.

ilpo potkii mua päähän. auttakaa mitä mä niinq sanon sille. se on täys homo.

Sano Homo-Ilpolle, että väkivalta ei ole ratkaisu. Paitsi jos se on pienempi ja heikompi niin anna karatea.

Mitä mieltä olette Soulfly nimisestä bändistä?

Eipä juuri mitään mieltä. On mennyt ohi. Ei kiinnosta.

Montas päivää teillä vielä menee sen levyn tekoon, että pääsette taas keikkailemaan? Ruokolahdelle/Imatralle ny!

Millonkohan tämä uusi levy mahtaa tulla myyntiin? Ja millos olette tulossa Imatralle päin kun kuulin jotai huhua että olisitte tulossa tännekkin?

Vastataan molemmille yhteisesti, että olemme studiossa helmikuun puolesta välistä maaliskuun loppuun, ja jos tulos miellyttää, levy lähtee painoon samantien. Keikat alkavat maaliskuun lopussa ja reilu parikymmentä vetoa on jo buukattu. Keikkapaikat ja päivämäärät julkaistaan myöhemmin. Imatrallekin ollaan tulossa hevaamaan, tai ehä mie tiiä.

Yäk olen lihava possu. Atuttakaa minua.

Miksi?

“Kurimus on ihan hiton hyvä levy ja olis vieläkin parempi jos siitä silpaistais kappaleet nro 1 ja 5. Silloin siitä saatais enemmän sellanen metallilevy, kun noi vähän “mitäänsanomattomat renkutukset” poistettaisiin ” nyt ei herra tiedä mistä puhuu “(mun mielipide!)”

Lähes jokaisella ihmisellä on mielipide ja peräaukko. Mietippä sitä.

paljon on 2+2 ??

Onko pääsykokeet edessä vai miksi kyselet tärppejä?

Kauankos Tuomo ja Kuisma soittivat kitaraa ennenkuin saivat toimivan bändin kasaan? Toimivalla tarkoitan sellaista mikä on kyennyt jo keikan vetämään. T: Laikka

Tuomolla ei mennyt montaakaan vuotta, kun bändinsä Mind Riot jo keikkaili “aktiivisesti”. Kuismalla menikin sitten 10 vuotta sängynlaidalla rämpytellessä ennen kuin mitään mainitsemisen arvoista tapahtui.