Käyttekö töissä, vai riittääkö bändihommat turvaamaan taloudellisen toimeentulonne? Onko Punainen kukko -ep:n biisit H.E.L.L., Pillipiipari 2003 ja Täältä etelään otettu Kurimus-levyn sessioista, vai milloin ne on nauhoitettu?

Bändihommista ei tule kuin naama kipeäksi. Elämiseen tarvittavat varat on pakko hankkia muualta, tavalla tai toisella. Täältä etelään äänitettiin Marjojen ohella Kurimusta varten. Nämä kappaleet eivät kuitenkaan mahtuneet levylle.. H.E.L.L. ja Pillipiipari 2003 nauhotettiin alkusyksyllä 2003 erillisissä sessiossa. Nämäkin nauhoitukset tehtiin Hämeelinnassa Sound Supreme -studiolla.

Hih. Missä työ roomeot asutte? Saanks mie tulla joku kerta kaverejen keralla käymään? T: Uffe

No kotona tietenkin, ja tänne teillä ei ole mitään asiaa. Menkää käymään jonkun muun luona.

Oisko mokoman mahollista tulla jossain vaiheessa (ennen eläkeikää) tulla joensuun suuntaan keikkailemaan. Huolimatta järjestäjien penkin alle menneestä sähläämisestä sillon alkutalvesta huvitörmällä. Ne järkkärit on muute jo saaneet kansalta tuomion ja ne poltetiin roviolla joensuun torilla uutena vuotena. t.jARKKo ps. Millos niit huppareit on tulossa airoon? vauhtia neulepuikkoihin!

On varmasti mahdollista. Ja armahtakaa ne järkkärit, tekemällä oppii tekemään. Hupparit ovat kovin vähissä, mutta katsotaan mitä voidaan tehdä. Keväällä tulee sitten uusi satsi rättejä.

Satuin tossa aamulla bussia odotellessa ostamaan uuden Rumban ja erittäin hyvin olette sielläkin menestyneet. En pilaa jännitystä, käykää itte kiskalla! Kotiteollisuus ja CMX olivat aivan ylivoimaisia, mutta jos vähänkin laskee yhteen, niin Rumban lukijoiden keskuudessa olette varsin suosittuja. Klassinen kysymys, miltä nyt tuntuu?

No, näyttihän tuo menevän melkolailla putkeen. Ei voi kun liikuttuneena kiitellä meitä äänestäneitä musiikinystäviä. Nyt tuntuu hyvältä, ja motivaatio seuraavan levyn tekemiseen senkun kasvaa.

No Morjensta mä olen joko B liian kännis tai A liian kännis tai joitain mut en löytäny teiän sivuilta myytävänä olevia huppareita mis ne on vai onks ne vain bändin jäsenen in-side juttu? ostaisin semmosen! sama mikä musa videos on sul päällä niin se kukon tuuhea turkki:)no mut jos joku puupää jaxaa/viittii/kehtaa mailata niin tämmöseen osoitteeseen kuin igor@haven.fi ei muutakuin oikein hauskaa 2004 vuotta ja toivottavasti teidät taas näkee ainakin Nummirockissa! te olette asiaa niinkuin mäkin:)

Huppareita saa ostaa keikoilta sekä valikoiduista levykaupoista.

paras levy mikä viime vuonna tuli. KURIMUS. Toivotaan että uusi levy on parempi. (eiköhän ole) T.Eskilom

Kiitos. Arvostamme mielipidettäsi. Mekin toivomme että seuraava levy on parempi. Jännittää…

Onko tämä tarpeeksi tyhmä juttu poistettavaksi: Pieru happoa ponopoille

Ei ollut.

Mistä saisi tuollaisen hienon keikkakuvassa näkyvän “Hätä on tämän näköinen” paidan?

Teetä itse, niin Kuismakin teki.

Kiitokset loistavasta sivustosta ja ahkerasta päivyksestä. Jos jostain pitää narista, niin ihmettelen, noin ihan käytettävyyden näkövinkkelistä, että miksi www.mokoma.com ohjaantuu vieläkin kukko ep:n mainossivulle. Mielestäni kyseinen sivu on jo oman tarkoituksensa täyttänyt ja nyt se navigointi kärpäsen rään kokoisesta linkistä ajankohtaista sivulle käy jo vituttamaan. Siis, parannusehdotus: laittakaa ajankohtaista sivu ns. etusivuksi, ettei aina tarvitse navigoida yhden turhan sivun kautta, että pääsee itse asiaa. Kiitos.

Kiitos kehuista ja asiallisesta palautteesta. Otimme vinkista vaarin, eli EP:n mainoskukko ei enää toivota tervetulleeksi. Se nökötti siinä melko kauan, koska levy-yhtiömme rahanahneet siat yrittivät maksimoida liiketoimintansa tuloksen. Pahoittelumme.