Minkäslainen on Mokoman miesten elokuvamaku?Onko tuo päiväkirjassa lukeva julkaisupäivä 14.toukokuuta lopullinen julkaisupäivä?

Elokuvamakumme vaihtelee välillä huono – hyvä. Riippuu keneltä kysytään. Lopullinen ja lopullinen, mikä tässä nyt on lopullista. Todennäköisesti julkaisu aikaistuu parilla päivällä joidenkin tilastointibyrokraattisten muutosten takia.

Kaljuus on muotia… Marko kaljuks ja karva myyntiin!

Jyväskylässä kaljuus taitaa todellakin olla muotia.

Julkaistaako tämä kyseinen single Mp3- vaiko Cd-Slimcase formaatissa?

Jälkimmäinen vaihtoehto on todennäköisempi.

aluaisin kiittää ja nostaa hattuani teille, kun niin ahkerasti jaksatte tänne vastailla faneille. Ootte todella läheisessä kosketuksessa kuulijakunnan kanssa ja se osoittaa että pissa ei päässä viihdy ja että kunnioitatte faneja. That’s just fukin great! Kumarruksia teille

Kyllähän tämä aika yksinäistä hommaa olisi ilman teitä. Meidän porukassa pissa viihtyy korkeintaan roudarin housuissa.

Teillä näytti olevan tuossa Mokoman vuosi äänestyksessä loistava Deftonesin Deftones 7(vai 8:na),niin että mitä pidätte bändin muusta tuotannosta?Onko mitään suosikki levyä?

White Pony pyöri joskus soittimisessa taajaankin.

hyge minkä kokoinen basari sulla on? entä milläs softalla te nauhottelette noita lauluja ja soittimia? Antakaas jotain hyvii vinkkejä säröpedaaleista (mitkä jytää ja kovaa)!!!! T:ipa

Hygen basari on 22-tuumainen. Nauhoitukset hoituvat Pro Toolsilla. Hyvän vahvistimeen yhdistettynä ainakin Bossin SD-1 ja DS-1 sekä Ibanezin Tube Screamer rokkaavat. Metal Zonestakin saa sulattamalla esimerkiksi osan rautatiekiskoa..

No tuo Nollapiste kyllä yllätti…että siitä tykkäätte. Onhan se hyvä bändi. Mutta eihän se oo heviä. 🙂

Nollapiste ei ole koko kollektiivimme suosikki, mutta jollekin ilmeisesti toimii.

muistaako Marko vielä Strong medicinen “ite oot mutsis” tapahtuman Joensuussa? Oli mitä mainioin keikka.

Marko – kuten muutkin meistä – on yrittänyt aktiivisesti unohtaa kyseisen tapahtuman. Yleisö oli mitä mainioin, mutta paikan “tekniikka” teki kokemuksesta traumaattisen.

Mitä pitää sanoa basistille jolla on kaksi mustaa silmää? Ei mitään sille on sanottu jo kahdesti…

Heh.

olen kuunnellut julkaisemaanne materiaalia (alkuaikojen sinkkuja lukuunottamatta) enemmän tai vähemmän, ja hyvä fiilis on siitä tullut. keikalla oli kanssa kivaa. odotan innokkaasti uutta tuotantoa, ja toivotan onnea. saatte aikaan mahtavan meiningin ja aikaansaannoksenne näitä sivujanne myöten ovat mukavaa seurattavaa. minulle olette enemmänkin kuin vuoden paras orkesteri.

Kiitoksia sanoistasi.