1.onko mistää madollista saada kuvaa annalasta ilman partaa? 2.kauanko kesti muuttua tollaseks joulupukiks, vai oliko marko tollanen partajeesus jo syntyessään? mitäs mieltä ootte exoduksen uusimmasta?

Muutos lapsesta MIEHEKSI(!) tapahtui yhdessä yössä jouluna 2001. Esimerkkikuva lapsuudesta löytyytästä. Exoduksen uutukainen sisältää hyviä hetkiä, mutta onhan ne rallit vähän turhan pitkiä. Itse olisin tehnyt 7 min piisistä kaksi 3½ min piisiä.

Mahtavaa kun tulette Tuskaan ,minä päivänä te esiinnytte?

Perjantainahan me veivataan niin maan perusteellisesti.

Minkäslaisilla plektroilla te kitaristit oikeen soittelette? Rupesin skulailemaan noita teidän biisejänne niin plektrat rupes kulumaan ennätysvauhtia. Pistää vähän miettimään että kuinkakohan monta plektraa teillä oikeen menee keikalla… Katoin muuten tuolla Nosturin uudenvuoden keikalla että te (kitaristit) vaihtelisitte ykköskitaristin ja riffikitaristin rooleja keskenänne. Näinkö on, että kumpikaan ei pysty todistamaan olevansa se “parempi” kitaristi, joka pystyisi hoitamaan ykköshommat joka biisissä? Heh…

Tuomo käyttää Fenderin extra heavy -plekuja ja Kuisma tuhoaa Dunlopin 1,5:sia. Kyllähän noita plekuja kuluu kun iskuja kieliin on jo yhdessä piisissä enemmän kuin mitä monilla poppilevyillä on yhteensä. Mitä ykköskitarointiin tulee, niin on se muuten hurjaa kun ei nuo Hanneman/King tai Downing/Tiptonkaan ole saanut tuota keskinäistä paremmuuttaan vielä ratkaistua.

Miksi norsu käyttää henkseleitä? – Sillä ei ole vyötä T:Newhaussi

Miksi minä luen näitä viestejä? – Koska minun on pakko!

Eikö olisi mahdollisuuksia uutteen keikkaan täällä lappeenrannassa? Monarin keikka oli niin ässä! T:Dimmy

Kyllä me ainakin Nitetrainiin tullaan. Ala-asteikäsille ei kyl näillä näkymin olla tulossa soittamaan. Valjastakaa joku puuhamieheksi ja järjestäkää Lappeenrantaan hevikarkelot kaikenikäisille!

tulkaa ny sitte poriiki keikal..?

Kevään/kesän keikat selviintynee tässä päivänä jonain, ja sitten voit katsella näiltä sivuilta milloin ollaan Porissa.

Voiko olla heviä ilman kitaroita?

Kuoleminen on heviä ilman kitaroita.

Onko parasta pysyä kotona jos on ruma?

On parasta päättää, ettei ole ruma.

Tiedättekö, onko tonne Pakkahuoneelle 9.4 ikäraja?

Ei pitäisi olla tai saattaa olla K16. Pääsethän?

ah, luinpa tuon biografiaosion. pronssinen pokaali on siis ollut monen bändin alkuliemi.. voivoi, PP oli varmaan varsin mielenkiintoista musaa. Jeh, eipä kai tässä muuta. Tsemppiä vaan studiota varten.

Kiitoksia tsempeistä! Pidämme itsemme miehinä ja lipun korkealla ja laitamme uutta matoa koukkuun. PP oli hauskaa aikaa Markolle ja siinä oppi arvostamaan suomenkielen käyttöä raskaassa musiikissa. Niiden istutusten hedelmiä on tänä päivänä mukava nautiskella.

Ostikos Hyge sen Scarven levyn? Ja jos osti, niin tuleeko nyt tuopista takaraivoon?

Scarve lähti Hygen mukaan halpaan 13 euron hintaan Soilworkin keikalta. Mukavan kuulosta meuhkaa!

Uskotteko Jumalaan / Kuulutteko kirkkoon? Miksi?

Mokoma-kollektiivi ei kuulu kirkkoon. Miksi? Yhteisöjä ei luojan kiitos vielä kasteta uskoon.

No niin poijjaat.. Nyt on meikäläiselle iskenyt tylsyys.. Hyviä levyjä ei oo vähään aikaan ilmestynyt ja teitin levyjä ei jaksa luukuttaa 24/7, niin kertokaas taikka suositelkaas minulle joitain hyviä uusia rässi/death/jotain muuta meteli- levyjä, joita voisi Mokoman levyjen välillä kuunnella ? -Jere kiittää ja kumartaa-

Mie pidän Hatebreedin uusimmasta Rise of brutality-levystä, pitäisitköhän sie?

mikä on hessu kärkkäisen ihan oikea lempinimi? homo tai fäggöt ei kelpaa!!!

Heikkiä olemme kutsuneet leikkisästi joko Heikiksi tai Hessuksi. Luulitko, että meillä olisi jotain mielikuvitustakin?