Löytyykös levyjänne ruottist?.. Asustelen nimittäin tääl deathmetal kaupungissa, Göteborissa, ja ois kiva tietää jos levyjänne löytyis täältä… En oo kyl viel ehtiny katella kaupoissa nii kysäsempä ekaks tän kautta.

Äläppä suotta siellä kaupoissa pyöri; hiljasta voi olla. Mut postihan kantaa kotiin kun tilaat Airolta.

7 ja 8 päivä tavalla? mikä järki?? kummaksi päiväksi lupaatte tai veikkaatte paremmat setit? ei nyt ole varaa kumpanakin päivänä tulla sinne piehtaroimaan.

Siinä on se järki, että kun tuolla Kotiteollisuudella, jonka kanssa Tavastialla karkeloimme, on niin paljon ystäviä, etteivät ne kaikki mahtuisi kerralla sisälle. Ajateltiin, että soitettas ekana päivänä ihan järjettömän hyvä keikka, ja tokana sitten taas ihan paska. Tai toisinpäin. Tai ehä mie tiiä.

mistä voi saada mokoman120päivää tai valu cd:itä???? ja mihnä kaikki kukkohupparit on????

Valu ja 120 päivää saatanava vähän pirun hyvin varustelluista levyliikkeistä! Ei ku oikeasti, ei niistä levyistä enää ole painosta jäljellä. EMI julkaisenee kyseiset äänitteet syssymmällä. Ilmoitamme sitten kun niitä taas saa. Kukkohupparitkin on aika vähissä; joitain hajakokoja voi vielä Airon musiikin nettikaupasta löytyä.

Voisitteko kenties valoittaa hieman tulevan levyn soundimaailmaa…jatketaanko Kurimuksen viitoittamalla (mielestäni erinomaisella) tiellä vaan haetaanko tarkoituksella uusia juttuja?

Uudistutaan vähän, mutta ei liikaa. Korkeintaan hevosti parempi soundi on tuloillaan. Kuulostasko hyvältä?

Vainottu on kyllä kaikkien aikojen paras hevibiisi! pää lähtee väkisinkin moshaavaan liikkeeseen kertosäkeessä! Kertsin riffi on muuten hienoin minkä olen koskaan kuulut. Uudelle levylle paljon vainotun kaltaisia biisejä! Älkee kuolko Pietarissa. Oon kerran siellä ollu ja voin kokemuksesta sanoa että viinakaupassa menee pienellä pojalla pää sekasin!! Soittakee hyvin vastaisuudessakin!

Kotiin on moni kuollut, ja koti on siellä missä sydänkin. Pietarissa? Enpä usko. Tulemme takaisin ja nousemme kuin Penix-lintu tuhkasta!

kysyin: onko mistää madollista saada kuvaa annalasta ilman partaa? ei ois pitäny… sen verran järkyttävää materiaalia siellä oli… lupaan ja vannon etten koskaan enää kysy mitää yhtä typerää…

Lapsuus on noloa aikaa.

hyvää ystävänpäivää mokomat!

Kiitos kaunis! Hyvää ystävänpäivää sinullekin. T: Satanic Hellmaster

Onko Oulun keikalle ikärajaa?

Taitaa sinne joku täysi-ikäisyyteen perustuva ikärajajärjestelmä olla. Valitan. Toivottavasti näemme sitten viimeistään kesäfestareilla.

Nyt tuli kuningas idea alan säästää viikkorahojani niin että saatte ens levylle guest-starriks johonki biisiin markon kans duettoon Tomas Lindberg:in miten ois? tulos hajottaisi marmorin Mokoman raskaudella ja särkisi ikkunat Lindbergin äänellä?

Säästä vielä vähän lisää niin hankitaan Beyonce yksin tein. Tulos hajottaisi housunpuntit…