hölöpötys ukkelit… millonkas taas 68- tai lutakko saa raikua lyyrisistä 🙂 sävelistänne???? ja käskekää tehdä niistä teidän paidoistanne hiukasen isompia, kun ei meinaa raavaalle ukolle mahtua… esim 4*xl… -kukko kiekuu-

Kyllä keväällä pitää tulla Jyskälään rokkaamaan. Ja kesällä. Ja aina ku ehitään.

Terve. 3.4 teilä on keikka oulussa, loop:ssa, mutta en löydä koko saatanan paikkaa netistä.. Ei taida olla? Voisitteko kertoa mistä saan tietoa loop:sta ja vaikka mahdolliset nettisivut (jos on). Kiitos, mokoma \,,/

Nyt kysyt vaikeita. Kysy joltain oululaiselta.

Onko singlen julkaisupäivä jo selvillä?Ajattelin vaan kun sen on tarkoitus ilmestyä huhtikuussa ja nyt on jo maaliskuu.

Sinkku tulee niin pian kun mahdollista. Kerromme tarkan päivän kunhan se ensiksi varmistuu meille.

1. Mitä kappaleita Kurimukselta ei enää uuden levyn ilmestymisen jälkeen kuulla keikoilla? 2. Onko mahdollista että soittaisitte joskus keikalla Liiton lopun kokonaan? Tai mikä hienointa, soittaisitte Pimeyden liiton ja liiton lopun putkeen =)

Ei tiedä vielä. Valinnasta tulee vaikea. Jako on ehkä 60/40 uuden materiaalin hyväksi. Nuo mainitsemasi biisit eivät valitettavasti kuulu keikkasettiimme.

aa miulle mitä eroa onkiertoliittymällä ja liikenneympyrällä. ja mikä vittu se lauritsalan hässäkkäympyräliittymä on???

No en mie vit*u tiiä!

Tää on kyllä hyvä ku työ vastailette näihin kysymyksiin ni ihmiset jaksaa kuunnella entistä enemmän teidän musiikkia. Kai työ tuutte Metallican konserttiin?

Heh, kiitos kannustuksesta. Onhan tämä välillä hieman raskasta, mutta pääsääntöisesti kuitenkin mukavaa. Katsotaan sitä Metallicaa nyt. Siinä olisi kaikenlaista.

Ettekö oo vielä löytäny uutta basistia mistää? T:Dimmy

Ei löydetty basistia, mutta Uuno Turhapuro -imitaatiohin erikoistunut ex. kitarateknikko auttaa meitä keikoilla (ks. Uutiset).