Onko teidän uuden singlen nimi ja julkaisupäivä jo tiedossa?Jos ei niin milloin siitä olisi tulossa tietoa?Jos vanhemmat levyt uusintajulkaistaan onko mahdollista,että niissä voisi olla mukana video Kasvan tai Rajapyykki kappaleista?

Sakara-tuotannon kevään julkaisuaikatauluista tiedotetaan sitten kun tiedotetaan. EMI tiedottaa omista suunnitelmistaan esimerkiksi kotisivuillaan, www.emi.fi.

Minä nyrkkimeren kansalainen tervehdin teitä vapahtajia. Me syntiset tarvitsemme kunnon raipan iskuja. Odotan syntien anteeksi antoa Tampereella 9.4. Kurittakaa meitä!

Emme piiskaa masokisteja jos he niin haluavat. Se se vasta sadistista onkin.

Olenko sokea, vai mainitaanko näillä sivuilla teidän tulevista keikoista mitään? Ja huhujen mukaan olette tulossa Kouvolaan, pitääkö paikkaansa?

Olet hieman sokea. Tulevista keikosta mainitaan aina 10.4.2004 asti. Kevään ja kesän keikat julkaistaan sitten tuonnempana. Kouvolassakin pyörähdämme mikäli Kaarle keittää kahvit.

Jösses. Sitä on sitten katsottu Hoki Naittia. Mika “Anu” Saukkonen on nero. Miettikääpä sitä.

Jääkiekko, tuo yksinkertaisten miesten monimutkainen peli.

Minä vaatimalla vaadin että teette jollekkin levyllenne sen nimiset kappaleet kuin “Niskat nurin” ja “Kukkopilli”. Ne sopisi teidän musiikkiin kuin sopiva palanen sille sopivaan palaseen.

Sie oot nero.

Mokoman: kurimus olisi loisto levy JOS rumpali soittaisi tuplabassareilla! Ei Slayer vaikutteista musiikkia voi vetää yhellä basarilla PERRRKELE! VASTATKAAA!!!????

Jaa.

Saako Thrashia soittamalla pesää; eli onko MoKoMan takahuoneeseen kauheasti tunkua? 🙂

En ymmärtänyt kysymystä.

Maj Karma muuten soittaa mustaa paraatia paremmin ku musta paraati ite. vai mitä luuletta?

Me mitään luulla.

Kai siinä Sakaran uudessa kevätmallistossa 2004 on sitten myös Lady-paitoja ?!??! Ja ennakkoon niitä vois olla saatavilla jo Pakkahuoneella Pääsiäisenä ?! Kiitos 🙂

Tottahan toki uusia lady-paitojakin teetetään. Pakkahuoneella ei ole kuitenkaan vielä paitoja myynnissä. Olemme pahoillamme.