Huomio huomio. Mokoman Valu- ja 120 päivää -levyjen uudelleenjulkaisuista on kyselty meleko lailla. Mie lähetin asiaa koskevan sähköpostiviestin EMIlle ja Haleniuksen Jari vastasi seuraavaa:

TERVE
Mokoman molemmat cd`t tulossa uud. julkaisuina elokuussa-molemmissa bonuksia. terv. Jari

Eli näin ikään. Toivottavasti tämä nyt auttoi jotakuta ja toivottavasti aikataulu pitää näiden julkaisujen osalta.T: Hördi-Pördi, Hernemäen ylväs adonis P.S. En ole kuollut vaan elossa

Loistavaa Hörtsy! Saat esimerkkinä toimimisesta palkinnoksi kipsivalostekniikalla tehdyn kiertopalkintoveistoksen nimeltä “Nuoren miehen oma-aloitteinen aivotoiminta”.

Kysäisisin hieman tuon Lupaus biisin lyriikoista. Lupaukseen luotan, kyllä haavat paranjee jne. Mutta olenko kuullut oikein jos väitän että eräässä kohtaa “sanaasi luotan” kohdalla lauletaan että “siihen saa kyllä luottaa, vielä haavat paranee, kyllä haavat paranee”?

Tarkista Kurimus-levyn kansivihkosesta. Sieltä löytyvät myös Lupauksen sanat.

Terrrve!Kai te ihan kunnon setin heitätte Tampereella?Pitää matkata yli sata kilsaa että teitä näkee…Ja se kerta ku ootte Lahessa käymässä ni oon sairaspedillä!Ette sattuis tulee uudestaan Lahden suunnille joskus tulevaisuudessa?

Setti on kunnossa. Toivottavasti sinäkin olet.

terve! Tahtoisin tiedustella mieltäni askarruttavaa kysymstä…Oletteko tulossa provinssiin tänä vuonna? Viime vuonna veditte helvetin hyvän keikan! Ainoa huono puoli siinä oli se että se oli sunnuntaina. -Emppu-

Kesän keikat julkaistaan ihan varmasti hyvissä ajoin.

Mihin juhlapäivään tuo laskenta käy tuossa teidän etusivulla?

Et ole siis miettinyt sitä? Aloita ihmeessä.

Mikä on Markon mielestä paras kotimainen bändi?

Marko vastaa: Onko se sinulle, hyvä kysyjä, noin helppoa tuo elämä, että asiat voi muitta mutkitta laittaa paremmuusjärjestykseen? Paras bändi on tietysti Stone, Rytmihäiriö, Y.U.P., Kotiteollisuus, Rotten Sound, Euthanasia, Kemopetrol, Terveet Kädet, Tuomari Nurmio, Rattus, Pain Confessor, Niskalaukaus, Kauko Röyhkä, Charged, Eppu Normaali, Mellakka, CMX, Black Audio, Kärsämiehet…

Heiluko Igorien päät ja viuhuko niiden nyrkit ilmaa? P.S Vielläkin on toi etusivu liian levvee… männöö keikko päivömääröt piilohon!

Lähellä oli etteivät Igorien nyrkit heiluneet kohti urpoilevien suomalaisten naamoja. Eli kertakaikkiaan hyvä meininki. Seittimestari jatkaa: Etusivu on nyt korjattu ja testattu menestyksekkäästi IE 5.00.jollain. Alkaisko toimimaan?

Pitääkö paikkansa,että teidän uuden levyn nimi tulee olemaan Tämän maailman ruhtinaan hovi?

Voi olla. Tai voi olla että tulevan levyn nimi on runolliseti Olinko se sinä, vai olitko se minä? tai kenties hieman humoristisessa mielessä symboolinen Läski hinaa kusivanaa.

Löytyykö Mokoman tablutuureja mistää!?!?!

Löytyy!!11!1!!!!! Katsoppas sivun vasenta laitaa ja hämmästy.

moi!heräs pienes mieles kysymys,että ku teillä tuossa keikkalistas lukee 2.4. duuni, niin pitääkö tieto paikkansa? ku eipä duunin listoilla teidän nimeä..vai onko se vain duunin pellervojen moka! ja pakko ny kysyä taas,että onko huppareita saatavilla? kenties uusia? s-joen keikalla?

No siitähän olemme lähteneet että julkaisemme sivuillamme perättömiä huhuja ja “jonkun Arskan” kanssa sovittuja keikkapäiviä… Duunin keikan sopimuspaperit löytyvät mapista. Muuta emme tiedä. Uusia paitoja ei ehditä tekemään S-joelle, mutta kyllä jotain saattaa olla vanhastakin erästä jäljellä.