Miksi te rumat hevimiehet käytätte tuollaisia laimeita muka-kirosanoja tyyliin vitti? Nyt perkele joku roti tuohon hommaan. Vittu.

Selvä, kokeillaan nyt sitten tämän kerran. Tästä lähtee…

marko! ongelmani ei häviä! uusin uni: Olin sun kanssa auton alla piilossa kun venäläiset hyökkäsivät tänne espooseen. meidän tehtävä oli tuhota panssari mutta ei ollut aseita… APUA!!

Emme voi auttaa, saatanahelvetti. Kokeile nyt vittu hakea apua vaikka täältä.

Nyt ei kyllä kärsi kuunnella enää yhtään tuota kurimusta, ku alkaa jo unissakin kuulemaan niitä 😛 Ootteko jo saanu monta biisiä valmiiks?

No ollaan vittu saatu. Kaikki. Masterointi on saatana ensi maanantaina, helvetti.

Oletteko nyt jälleen kerran aikeissa muuttaa Mokoma.comin ulkoasua uuden levyn julkaisun myötä? Tyrkyttäkää muuten ihmeessä uusia paitoja Levymusiikkiin, kunhan valmistuvat.

Totta vitussa päivitetään. Sivut tulevat myötäilemaan tulevan levyn kansigrafiikkaa, perkele. Uusia paitoja toimitetaan ihan vitun varmasti myös Levymusiikkiin, jumalauta.

parasta ennen 0898 soi sit tuskas? pirtuu ja HKn blå. TAKATAKATAKATAKATAKATAKATALVI

Ei soiteta, saatana.

Onko Tampereen soittoajoista mitään vielä mitään tietoa? Meinaan vaan, että kuka soittaa ja kuinka kauan. Lipuissa lukee Kotiteollisuus, Mokoma, Viikate + More (ei kai sentään Gary Moore eehehe) toivottavasti ei keikka mee ihan kt-popiksi.

Ovet aukeaa vittu kahdeksalta ja Mokoma aloittaa 21.30, perkele.

Marko Annala, leikka partas, vitun ruma!

Tapa ittes, oot vitun ruma.

Vittu eihän Annalaa enää vissii tuntis jos se kävelis vastaa! Dimmy

No vittu tuntispas, saatana.

Loppukaneetti: No helvetti, kiroileminenhan on mukavaa, saatana! Etenkin näin kirjoitetussa muodossa. Tässähän tuntee itsensä aivan vitun miehekkääksi ja löytää aivan uuden näkökulman elämään ja ihmisyyteen. Saati sitten näihin toinen toistaan mukavampiin kysymyksiin, perkele.