Mikäpäs tässä, hiljakselleen toipumassa 7.4 Tavastian keikasta… Hyvä oli teiän keikka, ekaa kertaa mokoman bändin näin livenä, taianpa suunnata toiseenkin kertaan paikalle kun soitatte!

Tervetuloa vaan! Mepäs mennäänkin tänään uudestaan Mokoman keikalle. Ja huomenna. Ja ylihuomenna…

Kyllä vähän kateelliseksi pistää kun lukee teidän keikkapäiväkirjaa. Omassa bändissä kun ei ole samanlaista pierukulttuuria kuin teillä.Ne ovat estynyttä porukkaa. Pierun osuus suomalaisesssa huumorikulttuurissa on aliarvostettua.

Niin, kuka sen ensimmäisen leijan uskaltaa heittää…

muistaako toinen kitaristeista lahjoittaneensa minulle sellaisen hienon mustan plekunsa, jossa lukee mokoma, lemi liekeissä 2002? miuta ketuttaa ihan perkeleesti, kun mie en silloin ollut ikinä kuullutkaan mokomasta, enkä tiennyt kitaristeja nimeltä. kai työ tai sie muistatte/muistat?

Plekut on annettu pois ja nyt pitää soittaa mehukattipurkista leikatulla muovipalalla. Mokoma-kitaristit, nuo Suomihevin Fränti ja Vahanen, muistavat kaiken, paitsi oman nimensä ja elämänsä päämäärän.

Olisiko mahdollista saada Teidät soittamaan poikani kastejuhlaan???

On, soita Tokolan Jannelle Dex-Viihteeseen.

Käys Kuisma tsekkaa www.scorngrain.com

Kuisma vastaa: No kävin ja suosittelen muillekkin. Melkein paskoin housuuni kun Cyberwarmachinen kuningasriffi lähti soimaan. Hurja meno. Palataan asiaan kun levy ilmestyy. Studiopäiväkirjassa nauratti erityisesti “Dr.Mike still shedding blood and twentynineA was deranged as usual”. Hehe.

Ootteko kitarasankarit ottana tunteja soitonopiskelus???

Kumpikaan ei muista. Ehkä… mutta tuskin.

Ei tuota Annalan vanhaa tanssiorkesteria löytyisi mistään?

Divariin, mars mars.

No mutta minun käsitykseni mukaan naiset eivät syö mitään, verrattuna miehiin ainakaan. Joten tuskimpa tarvitsee sen kummemmin tankata, kunhan vain päivittäisen Mokoma-annokseni saan. Olisikohan minussa sitten turhan paljon mieshormooneja, kun kerran on kiva katsella rumia miehiä, ja kuunnella paskoja biisejä?

Heh, taitaa olla. Tervetuloa kerhoon!

Mitäs helevettiä tämä tämmönen on kun ette ole Jöris-Rockiin tulossa (soittamaan). Kirveestä saatte, perkele!

Höh. Heti ollaan lyömässä, jos ei ehditä tulla jonnekkin.

Onks tää mahdollista… Neljä hiirtä, aeaeaeaeaeaeaeaeaeaeaeaeaeaeaeaeaea….? Ja onks Fear Factoryn musa ollu teille minkäänlainen influenssi?

Ei tuon pitäisi olla mahdollista… FF on tsekattu aikanaan mutta se ei herättänyt suuria tunteita.

Onks “Minä elän”-biisi vähän niinku Kotiteollisuuden Minä olen, eli semmoinen iloinen rock-rallatus?

On on.

Sulla on mun luonto!

Ei muuten ole.

Hehheh, toivottavasti uuden levyn sisältö on vähemmän kornia kuin sen nimi…

Ei nimi levyä pahenna. Ja mistä lähtien hevi ei olisi ollut kornia?

Huomio!!! Sain käsiini Teidän uusimman(?) levyn KURIMUKSEN!!! Ja voi luoja että sillä lähtöö!!!!! Olen töissä Israelis ja voi ihimettä näitä paikallisten naamoja ku kämpäs pauhaa kunnon suomalainen RÄSSI ja METALLI!!! Kiitos ja kumarrus

Ole hyvä, kohta saat sen kaveriksi Tämän maailman ruhtinaan hovin.

“Ja missäköhän helvetissä kaikki Mokoman naispuoliset fanittajat piiloilee?” Lappeenrannassa.

Kaikkien soittajien äidit asuvat siellä, joten eipä tuo nyt yllätyksenä tullut.

Eli Kuisma siis kieltäytyisi mainos-sopimuksesta?????? 🙂 Kiitos vastauksesta vaikka kysymys ei varmaan mikään perinteinen ollut! Kiitos ja uutta matskua odotellessa…

Kuisma vastaa: Nyt en ymmärtänyt. Olen kyllä mielestäni ollut valmis huoraamaan minkä instanssin hyväksi tahansa, jos vaan hinnoista on päästy yksimielisyyteen.