Jee heippa! Niinni ko mie luin että teijän kööri ois tehny videon siitä “Haudan takaa” -kappaleesta niinni näytetäänkö sitä joskus telzukassa vai tulleeko se ponukseksi sille levylle tai ehkä jollekin tulevalle epzukalle eli EP:lle vai tiijättekö työ olleskaa vielä? Anteeks ko mie taas häirihen. T: H-P

Luulis sen telkkarissa näkyvän. On nimittäin aika helvetin hieno, kiitos vaan Vanelle, Tuomakselle ja työryhmälle! Levyn bonukseksi emme ole videota tällä kertaa ymppäämässä.

Termospullo! Teettekö työ keikkoja Keskisessä-Suomessa päin. Esmes Lutakossa, ja jos näin on niin, onko luvassa myös ns. alle 18-v keikkoja, sillä meikäläiseltä vielä vuosi puuttuu tuosta maagisesta iästä….

Tee kuten minä teen, kun tällainen kysymys esitetään: surffaa www.mokoma.comin etusivulle ja vilkaise keikkakalenteria. Juuri tuon enempää emme keikoistamme tiedä.

Teidän uus basisti on sellainen jokanaisen päiväuni! Ei sillä etteikö myös orkesterin muut jäsenet olis.

Mikä näitä nykyajan jokanaisia vaivaa?

Noin nuoria ja noin paatuneita!

Onko tämä nyt sitä ironiaa? Hitto kun ei ymmärrä, joku koukku tässä täytyy olla.

Suuri kiitos 8.4. Tavastian keikastanne. Mikään muu musiikki ei tuo niin suurta orgasmia kuin Mokoma. Niin se vain on.

Kuulostaa vakavalta, saatat tarvita apua.

Tehkääpä ja pistäkääpä myyntiin sellainen takin olkavarteen ommeltava kankainen kaarimerkki. Voisi olla aika siisti. Ostaisin.

Viikatteen Kaarlen “Pasanen”, “Loiri”, “Salminen” -kaarimerkit nähtyään on nähnyt kaiken.

Onko Santtu, siis uusi basistinne, tuo nelikielisen kiviriippa, soittanut/vaikuttanut aikaisemmin missään orkesterikokoonpanoissa? Kouvolas odottaa ylimääräinen Jallu kun saavutte!

Ai niin se Santtu! Santtu on soittanut klassista kitaraa ties missä kokoonpanoissa. Lisäksi mies soittaa särökitaraa Machete-nimisessä metalliyhtyeessä. Jallua? Mainiota. Mehän emme kuulemma viihdy kuivin suin (HS, Nyt-liite, 8.4.2004).

Tuleeko kevvään kynnyksen keikoil paitoi myyntiin?

Justiinsa tilattiin. Törkeän hienoja. Ville Pirinen on nero.

Mertaranta oli kunnianosoitus!! Syvä kumarrus.

Mertarannalla näkyy vieläkin ilmiselvät henkiset viikset, vaikka äijä ajoi yläpartansa pois aikaa sitten. Hyvä meininki.

Kuisma, millä vitun kitaralla oikein soitat nykään? Terveisiä!

Sekä Kuisma, Tuomo että Santtu soittavat tätä nykyä vitun ESP-merkkisillä soittimilla.