Hieno levy tuo uusin, musiikillisesti ja ulkonäöllisesti. Hienosti tehty noi heijastavat jutut tossa kansivihkosessa ja cd-levyssä. Kun tämä uusin on SKR-003 ja Kurimus on SKR-001 niin mikä levy on tuo SKR-002 ? -D-

Siinä välissä (itse asiassa syksyllä 2003) Sakaralta tuli sellainen Mokoma-EP kun Punainen kukko.

Hmm… Täysin objektiivinen arvio uudesta levystänne: paras mitä suomessa on koskaan tehty. Ja vielä lainaus Jouni Hynyseltä: “Mokoma on paras livebändi sitten Sielun Veljien”. Totta sekin.

Huh, vahvoja väitteitä. Noihin jos alkaisi itse uskoa, niin ei olisi enää hyvä meininki.

Laulaako Marko levyn nimikkokappaleessa siinä minuutin jälkeen tulevassa kohdassa puhtaat laulut? Pari ääntä siinä ainakin on, mutta ei hirveästi kuulosta Markolta. Siis se: “Kaatuu, kaatuu kaupungin muuri, patsaat murskataan, uudet paljastetaan…”

Kyllä se Maukka ne liidilaulut vetää. Tuomo laulaa stemmoja.

Uusi levyhän toimii kuin Jeesus laitumella, vaati kuuntelua vain vähän edellistä enemmän avautuakseen. Ja noita uusia paitoja on kyllä ihan pakko saada xxl-kokoisenakin, kun kerta kukko-paitojakin sai… Torvessa sitten nähdään! viimeksi tuli missattua.

Hyvä, ehkä tuossa Ruhtinaassa on nyt sitten vähän enemmän niitä “tasoja” ja “sävyjä”. XXL-kokoja ei ole toistaiseksi. Korjataan tilanne seuraavassa tilauksessa.

Pakko sanoa että tämä levy rokkaa niin p*rkeleesti että järki menee. Oli muuten sitten ensimmäinen levy jonka ostin viiteen vuoteen aattelin että kyllä nyt tarvii tukea hieman kun näin huolella tehtyä musiikkia minun makuuni. Iso käsi teille tästä keep on rocking !!

Kiitos kannatuksesta.

Taas sai uudelta levyltä mitä toivoi: todella upeeta ja raskasta Mokomaa. Onnittelut uuden levyn johdosta!!

Kiitti.

Mille festarille menisitte jos olisi pakko valita vain ja ainoastaan yksi festari?

Tänä vuonna se olisi ehdottomasti Provinssirock.

Ostin juuri uutukaisenne ja viimeisen päälle toimivalta ja jopa tyylikkäältä kuulostaa. Ja näyttää, mistä noin hienoja kansikuvia saa?

Mistä niitä saa… Heh. Sarjakuvataiteilija Ville Pirinen on ne piirtänyt tilaustyönä. Ville on myös piirtänytKurimuksen kannessa nopottavan kukonkin. Mies on tässä ohimennen kehittänyt oman piirrustustyylin ihan vaan meitä varten. Aika hurjaa.

Saatana sais se levy jo tulla!!! -Julmettu-

Kärsivällisyyttä, ystäväni.

Haluan saada teidät itkemään joten kerron kaskun; -Miksi kutsutaan koiraa jolla on kolme kivestä ja syöpä otsassa? -Jotta se tulisi! AHAHAHAHAHAH!

Ehe. Pahkasiassa alkuperäinen ja tyylikkäämpi versio vitsistä meni että “miksi kutsutaan metsässä irrallaan juoksevia koiria”.

Olipas huono vitsi……

Niin.

Aamulla riehaannuin ja rykäisin uuden Ruhtinas paidan niskaani ihmistenilmoille lähtiessäni. Selkääntaputuksia tuli jopa tuntemattomilta…:P -Julmettu-

Tiedän mitä tarkoitat. Eikö ole siistiä?

Kerroitte tuossa alempana että keikoilla ei tulla kuulemaan cover-biisejä.Mutta entäs “H.E.L.L”? Voisitteko te kiltit otukset soittaa sen,joohan? Jooko kiltti jooko?

Katsotaanpas nyt. Settiin on tällähetkellä aikamoinen tunku.

Koin juuri hurmion: Teikäläisten uusi levy ja pyöräily sopivat yhteen kuin yksi elin ja sitten se yksi toinen elin! Kun Haudan takaa lähti soimaan luureissa, niin olo oli varsin sankarillinen. Metsätietä fillarilla kahtakymppiä ja hevi soi luureissa! Oli mahtavaa. Suosittelen muillekin. Voi kun alla olisi vielä ollut hevonen ja kädessä miekka.

Hevi on paskimmillaankin parasta.

mitäs mieltä pojjaat on nasumista? täydellistä rindiä eikös?

Sympaattista toimintaa.

mietän tässä että löytyykö näiltä uskomattoman kauneilta kotisivuiltanne kappaleidenne sanoituksia. Siispä kysyn: löytyykö teiltä moisia?

Kiitos sivujen kehumisesta, mutta kappaleiden sanoitukset löytyvät todellakin levyjen kansivihkoista. Oliko yllätys? Nyt loppuu se saatanan waretus ja mars-mars levykauppaan! Taas meni hermo huonoon kuntoon…

Kurimus oli “Ride the lightning” ja TMRH on “Master of puppets”! Eli: sama konsepti, mutta varmaa kehitystä kaikilla osa-alueilla. Toimii. Miinuksia löytyy kuitenkin: kaljanjuonti täyttä hasardihommaa levyn soidessa, pään pakonomainen edestakainen liikerata ja karhupullo voivat kohdata vaarallisin seurauksin. Pienenpänä haittana sanoitusten liian pieni fontti. Digipäkkiin suurennuslasi mukaan? Voihan toki olla että olen menettänyt näköni vodkamäyräkoiran suuhun…

Kiitos vaan. Mitä kansitaittoon tulee, niin onhan ne sanat pienellä, mutta se on kato sitä taidetta.

Te räjäytitte tajuntani jo kurimus albumillani, ja nyt tmrh levyllänne murskasitte kivekseni. Aivan helvetin hieno levy!! Tämän pitäisi olla se läpimurto juttu.. Ja Annala näyttää ihan joltain yliopisto akateemikolta!!!!_0/

Jep, pallit kurkkuun.

Zaude. Pistäkää siitä Kuismasta joku yksittäiskuva (uus) tonne kuvagalleriaan. Mä haluun sen naaman mun tietsikkaan taustakuvaksi. Kiitti.

Ihan varmasti, äiti.

Varmistuin siitä asiasta, että Kuopion oma poika Saikkonen on Kuisman kanssa Suomen metallikitaristikaksikko (vaikka kyllähän se Markokin niitä riffejä suoltaa), jota tullaan yläasteen ja lukion historian kirjoissa vertaamaan sellaisiin herrasmiehiin kuten King/Hanneman, Holt/Hunolt jne. jne. Säästelkää nyt hyvät pojat noita riffejä. Julmettu sentään. Minä muutun kohta kateelliseksi. On nimittäin kitarat pojilla tulessa ja levyn bassoraitakin on miksattu niin maan mainiosti. Eli lyhyesti: kitarasoundi on jumalaisen kova. Annala. Annala sentään! Sinähän karjut/kiljut kuin helvetin liekeissä. WOAH! Toisaalta levyltä kuuluu hyvin, että Marko nauttii todella paljon puhtaiden lauluosien luikauttelusta. Marko on kuin joulupukki kesäturkissa: laiha ja ruskeakarvainen, mutta saa kaikki tyytyväsiksi ja iloisiksi. 🙂 Niin kauan kun te sävellätte sellaisia biisejä kuin “Nämä kolme ovat yhtä” niin Mokoma-kansa pysyy tyytyväisenä eikä tarvitse huolehtia “itsensä myymisestä”. Tuo biisi on jo itsessään kokopitkän levyn hinnan arvoinen! “Punainen Kukko” sai sittenkin haastajan. No, kokonaisuushan se tärkein eikä “hittibiisit”, kuten Poltetun maan taktiikka tai se Saatana biisi, joka toivottavasti kuullaan livenä. Let the metal flow! Levylle 10 \m/ pistettä 10:stä. Mokoma, minä arvostan teitä nyt vieläkin enemmän – virne naamalla tietenkin.

Sanattomaksi vetää.

Mitä voi kysyä Marilyn Mansonilta? Auttakaa minua.

Kysy siltä, että onko kiva olla erilainen?

PERKELE! Levy tuloo kosken musiikkiin vasta perjantaina.. pitää mennä heti kun se mesta aukee, ettei jää ilman! Hyvä se nyt kai sentään on kun noin hyvin napsui tuo turpakiinniruoja-piisi, jonka nimeä en nyt muista?

No sinne niin kun olis jo!

Tuli tuossa vain mieleeni että jäikö TMRH nauhoituksista paljonkin kipaleita “yli”? Onko aikomuksena rykäistä niitä pihalle jossain muodossa? 😀 Hyvää kesää.

Sellainen melodinen pikametalliviisu kun Uusi Aatami, uusi Eeva tipahti levyltä loppumetreillä. Eiköhän se jollekin julkaisulle vielä päädy.

jaahas että tämmösen levyn sitte menittä tekemään,hävetkää,ei näin hyviä levyjä saa tehä,töisä kokopäivän soinu tämä toista maata-biisin säkeistö pääsä,ei siinä hyvin hommat suju……rumpalille extra pisteitä meinaan on aika kivan kuulosta työskentelyä.jep kiitän ja kumarran.niin kai sitä täytyy oulun öihin raahautua,eikös ne KT:n hullutkin sielä möykkää se on moro…….-Junnu

Kiitos ja anteeks.

Päivä vai yö?

Yö päivää keinuttaa.

Varsin on hyviä riffejä ja hyvä tunnelma tällä levyllä. Mahtavaa, tästä riittääkin iloa taas pitkäksi aikaa. Kiitos!

Oleppa hyvä.