Hyvin levännyt seurueemme olisi viimeistä koettelemusta vaille kotiinlähtökuopissaan. Eli suuntana oli Lahti ja Torvi. Juggernaut suuntasi kotihommiin, joten paitakiskaa tuli ystävällisesti hoitamaan Kaarle Viikate. Hivenen meinasi huvittaa taannoin Kouvolassa Kallen hoitaessa samaa pestiä, kun joku tuli tohkeissaan kysymään: ‘Tiiät sie kuka teillä oikein myy paitoja!?’

Pikkaisen hirvitti jo etukäteen. Muistissa oli edellisen keikan sähköshokkishow, yhdistettynä täyteen tuvalliseen riehuvia musiikinystäviä. Keikka alkoi ja meno yleisössä oli kerrassaan valtaisa. Niin valtaisa, että alkoi pelottaa. Ihmisiä kaatuili lavalle ja kaatuessa ihminen mielellään tarrautuu johonkin. Yhdellä kertaa kävi sitten niin, että kaatuva haki tukea Tuomon mikkiständistä, sillä seuraamuksella, että mikki kolahti suoraan Tuomoa etuhampaaseen. Kuten arvata voi, niin vituttaahan moinen. Tuomon purukaluston todettiin tarvitsevan ammattilaisen tutkimukset. Kaksilla encoreilla palkittu keikka hoidettiin kuitenkin kunnialla loppuun. Viisikko oli todellakin kiipelissä kiertueen päätöskeikalla.

– Hyggernaut