Enpä nyt ole varma, onko tätä kysytty jo aikaisemminkin, enkä jaksa selata vanhoja vastauksia läpi. Joten kysyn nyt kuitenkin. Kustomoitu 5150? Mitäs sille on tehty? Ja miksi ihmeessä?

Pääteaste toimii 2:lla putkella ja siinä on joku ihmeen biasointinappula. Performanssitaiteilija Saikkonen ei itsekkään tiedä tarkemmin, mutta helvetin hyvältä se kuulostaa. Siitä hävisi modauksen yhteydessä se 5150:lle luonteenomainen “vittumainen kihinä”.

Mites, tykkäättekö työ karkeista? T: PAnu

Eipä juuri. Niistä tulee paha olo.

oVATKO TULEVAT esp-MALLIT tEILLE KUSTOMINA TEHTY? Jos ovat niin mitkä ovat specsit?

Tuomolle laitetaan Viper Gibson SG:n spekseillä ja Seymour Duncanin SH-5 mikeillä. Kuismalle tulee 7-kielinen Eclipse, Ibanez UV777:n kaulaprofiililla ja EMG-707:lla.,

En nyt urpona jaksanut rekisteröityä mihinkään joten utelen täältä jotta mistä pirusta löytyy Punainen kukko-paitoja(ei sen porilaisen humppakuppilan!!!)?!

Paitoja voi kysellä keikkojen yhteydessä myyntitiskiltä. Valikoima tosin vaihtelee festarilta toiselle.

Minkäs paksuset kielet noissa kitarataiteilijoiden soittimissa on? Ja minkä merkkiset?

DR .010-.052, Kuismalla on seiskassa lisäksi .060.

Jätkät on sitten FinDancen listoilla. Ketuttaako?

Eipä juuri.

Osaatteko sanoa, että onko mustat tyttömallin t-paidat loppuunmyyty (valkoinen logo edessä, siivet selässä)? Ainakaan Aironmusiikin valikoimista ei löytynyt harmikseni..

Mustat siipipaidat ovat tilapäisesti loppu. Pahoittelumme.

Miten mie muistelisin jostain kuulleeni tai lukeneeni, et Tuomolla ois näinä päivinä synttärit… Mikäli juoru pitää paikkansa, niin kovasti paljon onnea synttärisankarille, toivottaa Liinu

Jep, Tuomo täytti viime sunnuntaina 15 vuotta. Iskä ostaa sille tällä viikolla mopon ja tehoputken.

Kuinka paljon luulette saavanne levy-yhtiöltä seuraavaa levyä varten budjettia???? Heh….

Bentelyn autotehdasta lainatakseni, budjetti tulee olemaan “riittävä + 50%”.

Miten on muuttunut Lappeenrannan “hevi”skene Teidän mielestänne, hmmm sanotaanko viiden vuoden aikana?

Onko siellä joku skene? Onko siellä sitten myös niitä skeneurpoja? Bändejä tulee ja menee, sellaista se hevi on Suomessa tämä pänä.

JUMALAUTA. Provinssin keikka oli niin vitun hyvä että laukesin sen aikana noin 732 kertaa sekunnissa. Sanoinkin Markolle asiasta (en tosin laukeamisista) Meshuggahin keikalla. Helvetti, aika saatanan täydellinen viikonloppu. Piste.

No mikä ettei!

Tiedän, että keikkakyselyt inhottavat koko kesän Suomea kiertävää. Oon kuitenkin sen verran sadistinen, että kysäisen seuraavaa: onko kaikki kesän keikat kirjattu etusivunne keikkakalenteriin, vai vieläkö siihen mahdollisesti lisätään esiintymisiä?

Lisää on tulossa. Koska neuvottelut ovat kesken, niistä ei kommentoida tässä vaiheessa sen enempää.

Milloinkas Mokoma on tulossa tänne Tuusulaan päin keikkaileen muutakuin festareille? Olisin kiitollinen, jos vastaisitte minulle suoraan sähköpostiin: disasterpiece@slipknot-fin.org.

WTF?

Sellaista lähdin kysymään jotta miten Te pärjäätte (mielellään jokainen vastaisi oman vastauksensa) kiertämisen ilot/surut? Entä Tekniikka, miten Te?

Onneksi olemme hyviä ystäviä keskenämme ja pidämme toistemme seurasta. Jos crewin sisällä tulee ongelmia, niin ne selvitetään ihan normaalisti painimalla.

Lueskelin tuota kysyttyä palstaa ja silmiini osui tuo teksti warettamisesta ja kazaasta. Voi olla, että olen vähemmistö, mutta olen löytänyt netistä monta yhtyettä joita en olisi koskaan ostanut levykaupasta ilman ns. esikuuntelua.(mukaanluettuna Mokoma) Jos on löytynyt oikeasti hyvä levy, niin olen kävellyt levykauppaan ja ostanut levyn.(ovat muuten Suomessa todella kalliita)Pointtini on se, että kyllähän autonkin saa koeajaa ennen ostoa miksei sitten levyäkin. Pakko kyllä tunnustaa etten ole vielä ostanut teidän levyä, mutta fanituspaidan(<- vähän vitun tyhmä sana muuten)kyllä ja keikalla on tullut käytyä (loistava meininki). Levynkin tulen ostamaan aivan varmasti kunhan eksyn free recordiin. Ei välttämäti kannata suhtautua niin kriittisesti noihin jako-ohjelmiin. Varmasti löytyy myös niitä jotka vain ottavat kappaleita ilmaiseksi vaikka pitävät sisällöstä, mutta ei kaikki. Todennäköisesti nuo ihmiset eivät ostaisi teidän levyä vaikka koko nettiä ei olisi olemassakaan. Jos taivaanmerkit ovat suotuisat niin seuraavan kerran kahtelen teitä Tammerfesteilä notta soittakaa isolla munalla! (ainakin noin kuvaannollisesti)

Muiden yhtyeiden ja levy-yhtiöiden puolesta emme voi ottaa kantaa. Me olemme jakaneet kahdelta edelliseltä levyltä ilmaisen ja hyvälaatuisen mp3-singlen näytekappaleena levyn sisällöstä. LisäksiRuhtinaalta löytyy toinenkin ilmaiseksi ladattava kappale, videomuodossa tosin. Noiden perusteella saa sen verran hyvän käsityksen levystä, että ostopäätöksen voi tehdä tai jättää tekemättä.

Miltäs Meshuggah maistu?

Voi perkele. Paras keikka ikinä missään miltään bändiltä. Burn!

Morjens! Kysyisin vaan että miten te valitsitte kappalejärjestelyn tolle ruhtinas-levylle?

Pitkällisen harkinnan tuloksena. Siinä on otettu huomioon tunnelma, draaman kaari ja ties mitä.

Mites se Provinssi sujui herroilta?

Loistavasti, kiitos kysymästä.

tykkäättekö työ arch enemystä? entäpä dark tranquillity? pakkoja noitten on kolahtaa ja uudella levyllä on loistavaa ku alkaa kuulostaa jo todella paljon jöötteporkin setien tekosilta teitin musat! ei huono juttu

Kelpo orkestereita molemmat.

voi venäjä! unet jatkuu taas. Tällä kertaa mä oon ruuhkassa ja marko sattuu vastaan ja tulee kättelemään mutta joutuu kiireisenä jatkamaan matkaa. Mä huudan perään “kusellekko oot menossa?” ja sitten en muista enempää.. Onko tämä uni viesti toisesta ulottuvuudesta?

Mitä tuohon nyt voisi sanoa. Koita jaksaa uniesi kanssa.

Nii siitä Catharsiksesta. Nyt kaikki setät ja tätit äkkiä osoitteeseen http://www.ifsociety.com/cd.php ostamaan tuon äkäsen poppoon kaikki kolme levyä. Eikä oo etes vitti kallista ko kympin o kappale. H-P suosittelee. Vaikka ehän mie kettään pakota tietysti. T: Hördi-Pördi a.k.a. JL

Menkööt tämä mainos nyt läpi, mutta hoidetaan nämä tästä eteenpän jossain muussa forumissa, ok?

Liekö jo taiteilijat huomanneet itsekin “Minä elän!” -kappaleen hittipotentiaalin, vaikkakin taitaa radioasemille olla vielä suht’ tuhtia tavaraa. Siinähän sitä tosin olisi, kun Kotiteollisuudella on “Minä olen” suhteellisen iso hitti, teillä sitten “Minä elän!”. Ja se Minä olenhan meni jokseenkin: “mutta minä OLEN ja ELÄN ja hengitän…” Kukas sitten tekee sen “Minä hengitän” -kipaleen? No niin, nyt kannattaa varmaan pitää turpa jo kiinni.. Vuoden kovimpia lättyjä kuitenkin, kiitos siitä!

Näisso.

Perkele, että jätkät o valinnu komeen linjan! Se o hienoo ku uudella lätylläki on noita “tyylibiisejä” mäiskeen lisänä! Varsinki UNI SAA TULLA on aiva uskomattoman tyylikäs. Toivottavasti vedätte sitä livenäki, ettei käy niinkuin edellisen levyn ehdottoman tyylihitin SILMÄTERÄn kanssa. En oo meinaan koskaan kuullu sitä livenä, vaikka oon vuoden sisällä jopa kahdella keikalla ollut. :/ Nummirockis seuraavaksi… Vetäkää tarpeeks kovaa, ettei mun epävireinen laulu kuulu kovin pahoin yli. Kuinka lujaa löisin, jos minä elän? – Siinäpä arvoitus!

Kiitosta. Vaihtelu virkistää, sano! Settilistalle nuo “slovarit” päätyvät silloin tällöin, riippuen setin pituudesta ja orkesterin tunnetilasta.

Sehän tässä askarruttaa,ettäs kun teillä on dropped D vire niin mites 5 kielisen basson virityksen laita?

Basson 5. kieli louhii A:ssa, kuten Kuisman seiskatkin.

Teidän keskustelupalstalla on ollut paljon polemiikkia tästä netin kautta leviävästä musiikista. Kuitenkin miettii miten kalliita loppu peleissä aidot cd levyt on, ja osa kuuntelija kunnastanne on opiskelijoita niin ei heillä välttämättä ole yksinkertaisesti ole varaa ostaa levyjä muutakuin poltettuna tai piraattina… Itse olen sen verran onnekkaassa asemassa että saan tehdä opiskelun ohessa töitä joten saan levyni aitona ostettua. Kertokaa mikä siinä sit on että suomessa levyt on niin kalliita (verrattuna jenkkeihin, taitaa kalliimmillaan olla jtn 10$)?

Eikö vitutakkin kun Suomessa kaikki maksaa niin paljon! Jäätelöpuikko kustantaa huoltoasemalla melkein 10 mummon markkaa, ja uudet Mersut ovat edelleenkin joka pojan saavuttamattomissa. Ihan vaan vinkiksi, että ennen vanhaan kokoonnuttiin ystävien luokse kuuntelemaan levyjä ja maistelemaan kotiviiniä. Onko nykyajan opiskelijoilla niin kiire surffailla netissä, ettei tällaista toimintaa ehditä harrastamaan? Ja sitten vielä päivän itsetutkiskelukysymys: jos ei ole varaa ostaa, onko silloin oikeus varastaa?

Täytyypä sanoa, että Annala on selkeästi noussut erääksi kotimaan parhaista sanoittajista. Uudenkin levyn tekstit ovat suht helposti tulkittavissa, mutta silti moniulotteisia eivätkä missään nimessä “helppoja” “zencafemaisia” tekstejä. Ja Markon käyttämä kieli on upeaa! Varsinkin kappaleessa Haudan Takaa, joka on mielestäni eräs hienoimmista koskaan näkemistäni teksteistä. Etenkin biisin toinen säkeistö on hieno.

Kiitos ylistävistä sanoistasi.

Oletteko soittaneet Pillipiipari biisiä keikoilla sen jälkeen,kun siitä tehtiin tuo uusi versio?

Soitimme sen muistaakseni kerran.

miun hammas on kipiä…. AUUU AUU.. oon syönny liikaaa karaa… AUU AUU.. noita sirkus-aakkosia… tiiättekö?? ..aauuuu

Voi voi.

ZZ Top always on the TOP! Zidane jyrää!

Näisso.