Anteeksi (taas kerran) kun tulin jauhamaan teille paskaa Nummirokissa. Mutta erittäin hyvä keikka. Tuskassa uudestaan. Kuinkas kauan ne yhdet jaksoi teitä takasin huutaa? -se silmäpuoli tyttöfanittaja. lol

Hulluimmat huusivat varmaan tunnin. Emme ole koskaan kokeneet mitään vastaavaa.

Huh mikä keikka Nummessa… sanattomaksi vetää. Yleisö oli ilmeisen kyltymätön bändinne antiin, harmi että aikataulut eivät ilmeisesti antaneet niin paljoa periksi, että olisimme saaneet nähdä toisen encoren… *kiittää ja kumartaa syvään

Oli kyllä hurja meno. Emme valitettavasti ehtineet soittaa toista encorea, sillä soittoaikamme tuli täyteen ja Lordin piti päästä aloittamaan oma settinsä.

Ette kai vaan pidä sellasesta leffasta kun Sodoman 120 päivää?

Elokuva ei ole mukavaa katsottavaa. Alkuperäiskirja (Markiisi de Sade: Sodoman 120 päivää) ja siinä esitetyt yhteiskuntapoliittiset näkemykset ovat vaikuttaneet taiteilija Annalaan suuresti.

Helvetisti kiitos Raumanmeren Juhannuksen parhaasta esiintyjästä! Se oli jotain ainvan mahtavaa, Tuskassa nähdään. -raumalainen-

Kiitos itsellesi!

Te ette tiedä mitä te ootte luonu! Haudan Takaa on ihan helvetinmoinen mestariteos. Sai melkein kolme karua karpaasia poraan äsken juhannuskarjalat kädessä ( vaikka Karhu onkin parempaa )… TE OOTTE LOISTAVIA!!! Kuunneeltiin se Haudan Takaa kolme kertaa putkeen ja pihvit meinas mennä väärään kurkkuun kun laulettiin siinä mukana. Se biisi ei väsy ikinä! Terveisin karut pojat Parkanon pitäjästä. Ps. On hyvä levy ja maistissa vielä parempi. LOISTAVAA, jatkakaa samaan malliin.

Sanattomaksi vetää.

Maailma on pieni: yhtäkkiä kotiini saapu herra nimeltä Arska ja hän tuntee teirät. samana päivänä saapu rouva, joka tuntee Impaled Nazarenen kitaristin. Mokoman keikkaa seurailen (Provinssissa) Exoduksen poikien kanssa ja Timo Rautiainen kävelee vastaan Jari Huttusen kanssa.

Aargh, painajainen helvetistä.

Kolahtaako mokomille Deathchain? Entäpä Markolle Black Uhuru? Varsin kelvot orkesterit siinä. Edellä mainittujen ja varsinkin MOKOMAN merkeissä juhannus sujuu loistokkaasti. Kiitos, ja hyvää jatkoa.

No on kyllä. Ja hyvät suvunjatkot sinnekin!

Olen ymmärtänyt että pidätte YUP:n musiikista, olen itse siihen vasta tutustumassa. Voitteko suositella jotain heidän levyistä, mistä olisi hyvä aloittaa? Mikään taidehomoilulevy ei kiinnosta, musiikkimakuni kun on tätä linjaa CMX, Haunted, Mokoma, Niskalaukaus, Meshuggah, System of a Down yms. Mahdollisimman suora, yksinkertaisen hyvä/kova rock-levy siis kiinnostaa YUP:ltä. Kaikki vinkit otetaan kiitollisena vastaan. Ja loppuun, kiitokset loistavasta levystä ja hyvää kesää!

Onpa hankalaa, jos ei jopa mahdotonta sanoa, sillä orkesteri on tehnyt 9 mainiota levyä. Eikös se uusin levy ole aina paras, ja orkesterin taiteellisen kehityksen keihäänkärki? Toisaalta YUP:n ensimmäinen täyspitkä Huuda harkiten (1992) on kyllä ehdoton klassikko, ja koukeroisessa älyttömyydessään kerrassaan hurmaava. Yleisvinkkinä voisi sanoa, että YUP suoristanut ilmaisuaan vuosien saatossa, menettämättä kuitenkaan omalaatuisuuttaan.

Päivää.Niin ettäs saisinko ton teiän rumpalin setin speksit tietooni?Ja kiitokset kun ojensitte pikkuveljelleni sen macheten levyn.Pitääpä perehtyä.Onkos se jotain Heviä vai mitä?

Hygen rumpusetti on käyty muutamaan kertaan läpi tällä palstalla. Machete on todellakin jotain heviä.

oliko mukavempaa provinssin jatkoklubilla???? T:yks vaan jonka kanssa juttelitte

Missä ihmeen jatkoklubilla?

Onkos tuo teijjän Marko “Karvat” Annala raittiusmiehiä vai olenko ihan hakoteillä asian suhteen?

Marko on ollut raittiusmies jo liki 10 vuotta.

Tulukaa ens viikonloppuna Eukonkannon MM-kisoihin tänne Sonkajärvelle. Täällä on vallan mainio meininki. Onko kyseinen tapahtuma teille tuttu?

Ei pysty.

Mitäs helevettiä?!? “Taisi olla laulutaiteilijan neljännen kaljan jälkeen kun aloimme yhdessä tuumin miettiä, voitaisiinko me olla sukua toisillemme! Make” Onko Marko eksynyt alkoholin ihmeelliseen muolimoon vai puhutaanko jostakin muusta laulutaiteilijasta? Eikös herra Annala ole ollut jo usiamman vuoden ilman tipan tippaa, mikäli oikein olen ymmärtänyt.

Marko todellakin on absolutisti. Tässä kävi nyt sellainen juttu, että tuo siteeraamasi kommentti viittasi kysyjän ja Meshuggahin laulusolistin Jens Kidmanin väliseen ajatusten vaihtoon. Tämä meidän kysymyspalsta ei todellakaan ole mikään käytännöllinen keskusteluforumi. Tuossa alla on tarina koko komeudessaan.

Messhuggahhhhhhh oli aika paska. HEHEHEHEH! Vuoden vitsi. Arvatkea kuka pääs jutustelemaan kyseisten muusikoiden kanssa oikein ajan kanssa? Heh! Veditte muuten tekin ihan kelpo keikan! T: Make

Heh, hyvä. Onneksi ei tullut törmättyä ukkoihin. Olisimme vaan kikatelleet hermostuneesti ja tehneet itsestämme pellejä.

Niin no tuota, itsekkin olin ihan “pikkuisen” hermostunut, mutta nepäs olikin ihan mukavia ihmisiä! Taisi olla laulutaiteilijan neljännen kaljan jälkeen kun aloimme yhdessä tuumin miettiä, voitaisiinko me olla sukua toisillemme! Make

Sellaista se on. Rokkaritkin ovat vain ihmisiä.

!!! Radiopuhelimet !!! (vittu, väärä osoite)

Ei se mitään.

marko! käykö aina niin että jos sulla on joku esine mille et tiedä käyttöä niin sä lyöt pääsi siihen?

Käykö sulle aina niin, että kun sulla ei ole mitään tekemistä, niin pommitat internetin bändisivuja nokkelillä kysymyksillä.

No perkele!!! Teittepä hywän lewyn.viime lewyn julkaisun yhteydessä olin kahden vaiheilla,onko CMX:n uusin vai teidän paras kotimainen.CMX vei voiton ,mutta tänä vuonna taisitte voittaa.Erityisesti silmään ja korvaan pisti vade retro satanas (tai jotain).Kerrassaan mukavaa ja syvällistä musiikkia. Tv:Mie

No kiitos kiitos.

Onko Lappeenranta musiikin kehto?

Ei.

voisiko marko (sanoitusvastaava kun on)ystävällisesti valottaa ajatusmaailmaansa. Kirjailijoita, ajattelijoita, filosofioita etc, jotka ovat inspiroineet sinua kaikkien elon vuosien aikana. kiitos

Marko vastaa: Aika mahdoton urakka kertoa tässä parilla rivillä elämänkatsomuksestaan, eritoten kun se on hieman usvan peitossa vastaajalle itselleenkin. Mutta toisaalta niin sen pitää ollakin, sillä mikäli luulee tietävänsä jotain, joutuu sellaiseen pysähtyneisyyden tilaan missä kehitys on mahdotonta. Luulenpa, että tärkeintä onkin pyrkimys, ei päämäärä. Tässä pyristelyssä historian saatossa ovat auttaneet ainakin Kung Fu Tse, Pythagoras, Aristoteles, Evankelistat, Johannes Krysostomos, Abba Dorotheos, Immanuel Kant, Ludwig Wittgenstein, Mahatma Gandhi, J.R.R. Tolkien, Sören Kierkegaard, Umberto Eco ja viime aikoina eritoten Kuisma Aalto, Tuomo Saikkonen, Janne Hyrkäs ja Santtu Hämäläinen.

onse niin kumma, kun ei jätkät osaa soittaa kuin hyvin.

Kiitos.

Kiitos provinssirock. Kiitos mokoma, kotiteollisuus, exodus ja meshuggah.

Ole hyvä.