Kas päivää, hyvät herrat! Niinni ku mie vaa sitä että ku työ mainitsitte tuossa vähän aikaa sitten jotain Mokoma-hikinauhoista, niinni kauankohan näitä kuriositeetteja täytyy vielä odotella? Rumpujen soitto onnistuisi luultavasti exponentiaalisesti paremmin kyseisellä päähineellä varustettuna, luulen ma. Moksu on kiva. T: SaiPa-Ripa, astraalitason vaeltaja

Rannehikinauhoja, ei siis Martti Vainio -henkisiä otsahikinauhoja, on myynnissä hyvin varustetuissa festaripaitamyyntipisteissä.

Oliko Raumalla teidän paitoja jossakin myynnissä? Toivottavasti ei, koska sitten minua alkaa hieman pännimään…

Paitoja myytiin RMJ:n paitamyyntipisteessä koko festarien ajan.

Kiitos loistavasta keikasta Himoksella, olin vaaleanpunaisen possukäsinuken kanssa eturivissä mossaamassa koko ajan. Kuvasatoa voi käydä ihailemassa http://koti.mbnet.fi/mitarvai kaikkia kuvia en jaksanut laittaa sivuilleni, jos haluatte, niin voin lähettää teidän keikkafotot (n.40kpl) vaikka johonkin sähköpostiin. Kiitos. Olette loistavia!

Nerokasta toimintaa!

Oletteko huomanneet teidän kasvaneen suosion myös livenä yleisömäärissä, jos vertaatte esim. Provinssin ja Nummen vetoja viimevuotisiin?

Sitä on vaikea olla huomaamatta.

WOW! I saw you few days ago in a music festival and YOU RULED! It was so great to finally see you on stage- after many weeks of listening to your albums. I visited to Finland and my dear friend told that you would be having a show near by- so at last I saw your fantastic live show! Now I even more Mokoma fan than before! Thank you so much! And a question: are you going to release any material this year? Yours John C.

Thanks John! Did you get to see Finnish summerboozing too? I guess so… No plans have been confirmed about forthcoming releases. Stay tuned.

Kiitokset käsittämättömän upeasta setistä Nummirockissa! Ei teitä voi muuksi kuin parhaaksi sanoa. Ja kiitellään nyt wanhemmistakin keikoista, erit. Tampereella Pakkahuoneella ja YO-talolla metelöinnistä (jälkimmäisessä lavalle kiivennyt ja yleisön sekaan sukeltanut kohjo oli varsin huvittava näky rämähtäessään turvalleen lattiaan). Mutta pitäkää itsenne karuina ja karvaisina, näemme jälleen Ruisrockissa ja Tuskassa, ja kai sinne Kuopioonkin tullaan. Raahatkaa itsenne taas joskus Treelle, alkaa käymään kukkaron päälle tämä teidän seuraaminen ympäri Suomea…

Hehe. Tulemme varmasti Tampereellekin tässä joskus.

Kiitos Mokoman pojille Nummirockista! Äänihän siinä meni keikan jälkeen huutaessa mutta oli se sen arvoistakin, perkele! Rytmikatissa tavataan elokuussa!

Jepulis!

Vai listahumppa-, valtavirta-, teinifestarit, joille kukaan ei tule musiikin takia Raumalla taas oli? Tätä yleistä käsitystä ei ainakaan lauantai-illan pääesiintyjän, Mokoman, keikan perusteella voi tehdä. Yleisöä oli enemmän kuin klubitaloon olisi sopinut ja taatusti tasan tarkkaan bändiä katsomassa. Taisi tulla järjestävälle taholle yllätyksenä orkesterin suosio, sillä noin pieneen tilaan ei varmasti kaikki halukkaat mahtuneet ja järjestyksenvalvojiakin ilmeni paikalle vasta muutaman biisin jälkeen. Ei sillä, että tarvetta olisi ollut silloinkaan. ISO KIITOS loistavasta keikasta! Kyllä oli poljento kohdallaan. Jaksoi sitä sitten hyvillä mielin sunnuntain ruuhkassa matkailla kotia kohti. Toivottavasti tekin jaksoitte.

Kiitos, meno oli hurjaa ja tunnelma kohdallaan. Kotimatka sujui rattoisasti ystävien seurassa.

Kyllä vitutti kun tuli koko Provinssiviikonloppu oltua kuumeessa ja en siksi sitten jaksanut edes vaivautua paikalle, vaikka olin koko kevään ajan odottanut kuulevani Kidmanin huutoa. No tästä johtuen (ja siitä, että olen raumalainen) sain itseni hommattua ensimmäistä kertaa RMJ:hin, jossa sain edes hieman paikkailtua Meshuggahin kokoista aukkoa kesässäni. Kiitos teille mahtavasta keikasta.

Auts, paska säkä. Toivottavasti pääset vielä tsekkaamaan Mesihukan joskus jossain. Loistava orkesteri, kerta kaikkiaan.

Olen ihmetellyt mitä kieltä Vade retro, Satana on ja mitä se tarkoittaa? PS. Marko, sulla on upea ja monipuolinen ääni! Stay Heavy!!

Vastaus löytyy tältä palstalta.

Löysin netistä kotimaisen bändin nimeltä Wasara.On muuten ihan helvetin hyvää raskasta ja melodista metallia.Kannattaa ehdottomasti tutustua bändiin käymällä osoitteessa www.wasara.net

No mikä ettei. Jynkkää louhintaahan tuo.

Ei saa soittaa enää missään festareilla paitsi viimeisenä! Nummirokin keikka oli ihan älytön, ja kuuntelijoita olisi ollut varmaan toisellekin tunnille (itse luovutin puolen tunnin mekastamisen jälkeen). Ja vaikka viimeisen päivän Diablo oli varmaan kanssa hyvä, ei se oikeen tuntunut teidän rypistyksen jälkeen niin hyvältä. Te siat!

Tuo Nummen yleisön encoreiden huutaminen nosti bäkkärillä karvat pystyyn ja aiheutti kylmiä väreitä ja vaikka mitä. Hurjimmat jaksoivat möykätä tunnin. Onko tuo nyt edes periaatteessa mahdollista?