MITÄMITÄ!!!??onkos tuo jyväskylän keikka peruttu vai mitäs nuo viivailut tarkoittaa???EI OO TOTTA!!!! jos työ ette oo tulossa 68siin niin kyllä itku pääsee.. :/ tai mä alan vetistellä jo nyt!!monta viikkoo on jo keikkaa odoteltu..prkl!!! -t-

Ei hätää, uusi keikkapäivä on jo tiedossa. Silloin rokataan kahta kovemmin.

Oliko Kuisma-tapaturmassa esiintynyt maljakko Aalto-maljakko? Ei kannata mennä perjantaina 13. päivänä leikkauttamaan kättä, kuitenkin menee jotain pieleen. No, parane pian. Muista, että kipulääkkeet ja rai rai-juoma ei sovi yhteen.

Heh. Kiitos terveisistä.

Ei jumalation poijjaat ! Te olitte Seiskassa. Nyt en kyllä leiki teiän kanssa enää ikuna ! Perkule. -Jere-

Ei jumalauta Jere, luetko sinä Seiskaa?!

No voi “äänisen aalto” sun kanssas…allekirjoittanut oli,niin latautunut “kuuskasin” rypistykseen…vahinkohan ei tule “hellsbells” kaulassa…vai kuinka tuo vanhakansa sen määrittelee,mutta se on piä asia ettei käynny häjymmin…eiks megadetti-davekin kerran koisinu kätensä päällä ja siihen tuli jokin ihmevaurio ja sitä piti kans leikellä…heh-heh…tapauksestahan herää myös muita kysymyksiä? yksi:oliko vaasi jing-jung dynastian aikainen? kaksi:mitä kauppakassi sisälsi?…keskiolutta ja makkaraa…tieteenkuvalehden ja paketin buranaa vai pilttiä ja pamppersseita? kolme:kokiko kuisma tämän “rapid eye movement” tunteen?…olisi suositeltavaa antaa jonkun asiantuntian tutkia tapausta esim.komissaario palmun kumppaneineen…höh-höh…kaikesta huolimatta pikaisia paranemisia toivottelen!!! -RudiHalla-

Kiitos, meitä kaikkia vituttaa hyvinkin paljon. Sankarimme yksityiselämä jääköön kuitenkin edelleen arvoitukseksi.

Pikaista paranemista Kuismalle! Mitenkäs on, mitäs Slayerin levyä pojat pitävät parhaana? Onko kaikilla niin samanlainen maku, että tähän voi vastata kollektiivina, vai?

Terveiset menee perille, kiitos vaan. Ja Reign in Blood on w*ttu PARAS!

Vai että kitaristi kipsissä? Meillä vaan yks murtunu jalka ja “pieniä” ulkoisia vikoja(siis muitakin kuin synnynnäisiä)… Paranemista Kuismalle! -A&M-

Kiitos.

Kyllä sinne teekkareiden tilaisuuteen Espooseen saa ulkopuolisetkin lippuja ostaa. Eri asia sitten on, että haluaako kukaan sinne mennä todistamaan sankan haalarilauman tekemisiä! Noh, itse olen kuitenkin paikalla, haalareissapa hyvinkin. Tietysti on myös oltava näin etukäteen kiitollinen tulevasta keikasta, sillä Ilosaaren keikkanne meni sivu suun rannekejonon madellessa!

Kiitos tarkennuksesta. Sinne sitten kaikki normaalit ihmiset tirkistelemään että mitä teekkarihaalarin alla oikeasti on, vai onko siellä mitään.

Pääsitte Seiskaan. Miltä nyt tuntuu?

Miltä pitäisi?

Iskeekö R.E.M.?

No jaa. Eipä juuri.

Onkos nämä sen radion voimasoitosta tutun bändin kotisivut? 🙂 Tänäänkin tuli työpäivän sisällä tuli Uni saa tulla kolme (!!!) kertaa radiosta. On melkoisia ilmeitä kun bändiin tämän kappaleen kautta tutustuneet raahaavat sen ensimmäisen Mokoma-levyn kaupasta kotiin. Toivottavasti ei jää viimeiseksi Mokoma-levyksi.

Sellaista se on se voimasoitto tänä pänä.

mites äijät meinaa mahuttautua stellan “lavalle”?? ..ja pitää hullut fanit poissa sylistä?!? ;D Siellä nimittäin tulee olemaan hullun ahdasta…

Sitä ongelmaa ei enää ole, tai se siirtyi ainakin myöhemmäksi.

Minä en kyllä nyt oikein ymmärtänyt tätä piraatintuhoamistempausta. Kannattiko sijoittaa rahaa rikollisuuden tukemiseen? Tästä innostuneena iivanat painavat vain lisää Mokomaa koska sillä on niin hyvä menekki. Samalla tavalla yrittivät ameriikan hihhulit tuhota pornoleffat tässä taannoin.

No toivottavasti pojilla ainakin oli hauskaa.

Hellou! osaatteko arvella yhtään koska tulee lisää niitä t-paitoja missä on se karkyylin pää siinä edessä? -Emppu-

Mahtollisesti syksyllä. Uusia malleja ja varastotäydennyksiä tilaillaan jahka ehditään.

Kiitoksia ihan saatanan hyvästä keikasta kuopiossa!! meininki oli tosi hyvä. Itse petyin, kun ei edes ääni kärsiny teidän keikalla. johtui varmaan siitä, että ääni on jo tottunut huutamaan vähän mokomaa!! heah..

Ole hyvä. Taidat jo olla ammattilainen, heh.

No nih. Ja taas meitä mietityttää kovasti. Vade Retrossahan kertosäkeessä mutistaan jotain todella kummaa taustalla, ja lukuisista yrityksistä huolimatta korvamme eivät ulotu niihin syövereihin asti. Mitä kummaa te siellä mutisette?

Tuomo se siellä puhuu väärin päin. Et ikinä arvaa mitä…

Mahdoitteko soitella Silmäterä-veisua nyt festivaalien aikana? Muistaakseni kyseinen sävel tarttui ainakin Kuopiorokissa korvien väliin. Vai pitäisikö pistää omat herkistelyhetket väsymyksen piikkiin?

Silmäterän soittaminen on viime aikoina jäänyt vähemmälle, mutta kassellaan taas syssymmällä.