Voiko teille lähettää netin kautta kuvan? Ja miten? T:Tyttö Nummirockissa

Lähetä kuva liitetiedostona osoitteeseen seittimestari@mokoma.com

ei tämmönen homma vetele kuulkaas ollenkaan!! minkäs helevetin takia viimeiset mehut ei ulotu tampereelle asti?? välipuistossa jo ehdittiin kavrin kanssa hyppiä kattoon ku kultiin syyskiertueesta ja sitten tampere puuttuu kokonaan listalta! hävytöntä,kerrassaan hävytöntä.

Vastahan me Tammerfestissä tahkottiin, eihän sitä alvariinsa voi samoja paikkoja kiertää. Kalenterissa näkyvien keikkojen jälkeen vetäytydytään lepuutus- ja biisinkirjoitushommiin aika pitkäksi aikaa.

Kauan eläköön kuningas! Tehkää biisi siitä miten köyhä tyttö myy ittensä saatanapalvojalle joka sitten uhraa kyseisen naikkosen. Hahah!

Kiitos vaan, mutta ideasi on huono.

Pillu! Eihän ole totta, eihän olekkaan, että oisit Lapuan lavalla sanonu meiningin olleen parempaa kuin Tuskassa?? Pelasta nyt perkele olemassaoloni ja sano että kyseinen herjaus oli pelkkää kateellisten panettelua!! Apua!

Molemmat olivat w*ttu PARHAITA.

Mitäpä mieltä mokoman jäsenet ovat 1990-luvun alkupuoliskolla vaikuttaneesta bändistä nimeltä kingston wall?

Levyt on kuultu ja keikkoja nähty moneen otteeseen. Loistava. Legendaarinen.

Kertokaapas oikeat ammattinne.Jos aikaa ja halua löytyy niin koulutustakin voitte valoittaa.Kiitos

Ketään meistä ei huvita valottaa ammatteja, koulutuksia tai muitakaan yksityisasioitamme tuntemattomalle kysyjälle.

Näin muuten viime yönä teistä ihan älyttömän hassua unta..ihan nauratti aamulla kun heräs!!..ja pari yötä sitten uneksin tuomosta aika eroottispainotteisia unia…mikäköhän muhun on menny??

Hmm. Jos olet täysi-ikäinen, niin kysymys voi olla siitä, mikä sinuun ei ole mennyt.

Pukkaako keikkaa Helsinkiin vielä tän vuoden puolella?

Jep, Stellassa rymistellään 26.11.

Millainen voisiko sanoa vakaumus Markolla on tuota rai rai-juomaa kohtaan. Että mennäänkö sitä ihan absolutisti linjalla. Pisti vain silmään keikalla kun M oli ainut joka joi Pepsiä. Ei siinä mitään pepsi on ihan hyvää.

Mies on ollut absolutisti jo kymmenisen vuotta. Ei sillä sen kummempaa vakaumusta ole asian suhteen, alkoholi ei vaan ole Markon laji.