Oli ihan hyvä Kauhajoen keikka, tykkäsin. Mutta pojat lähtivät sieltä vähän turhan aikaisin, minä raukka 200km päästä ajelen hakeen nimmareita cd kainalossa ja mitä helv, pojat hävisi :< No ostinpas sitten edes paidan :>

Ei me mihinkään hävitty. Takahuoneessa istuskeltiin, kunnes alue oli asiakkaista tyhjennetty. Olisit pyytänyt jotain tekniikan henkilöä välittämään cd:n signeerattavaksi.

Tota.. kysyisin että mistä olettte repäisseet nimen bändillenne?

Päästä. Faq-osio pitää todellakin väsätä jossain vaiheessa.

Haha, onko Kuisman karvanopat ollut kovassa käytössä 😉 T: Se pieni mies Tuurin kyläkaupasta .

Nopat roikkuvat nyt Mäntti-bussin peruutuspeilissä. Kohtuullisen mänttiä.

Kiitos,kiitos ja kiitos eilisestä 68:sin keikasta.Oli ihan helkutan kivaa.Aamulla oli paita vieläkin märkä hiestä.Mutta,varsinainen kysymys kuuluu,että onko Markolla oikeassa ohimossa joku tatuointi? Ainakin silmäni olivat erottavinaan mustan viivan.Sekä se vielä,että Marko kosketti minun kättäni ja ajatelin kysyä että tarttuuko se vesikauhu miten helposti? =)

Kyllä Markolla on koristellut ohimot.

Ettekö työ anna Santulle ollenkaan ruokaa, kun se (Santtu siis, ei ruoka) näkyy olevan ihan kauheen laiha..?

Santtu on suursyömäri, jonka laihuus on suurmysteeri.

Jyväskylä kiittää ja kumartaa! mahtava keikka!! kyynärpäätkin pääsivät heilumaan, mutta onneksi oikeaan suuntaan… iso kiitos!

Eilinen Bar68 keikka oli aivan uskomaton! Ensimmäinen kerta kun olin paikalla ja en kyllä enään ihmetellyt miksi Mokoman sanotaan toimivan livenä loistavasti. Biisien valinnat hipoivat jo täydellisyyttä ja meno oli aivan sanoin kuvaamaton. En oikeesti olisi voinut uskoa että kukaan pystyy vetämään yksinkertaisesti noin hyvää keikkaa. Seuraavaa keikkaa odotellessa… Iso Kiitos!

Ugh! Kylläpä oli (taas) helevetin tymäkkää menoa ja meininkiä Jyväskylän Bar68:ssa, tuhannet kiitokset siitä!! Se on melkein ku laittas rahaa pankkiin ku teitä tuloo kahtomaan. Jatkakaa samaan malliin ja tulkaahan taas kohta Nykäskylään!

oli ihan v*tun kova keikka eilen sillipurkissa.

Mokoma kiittää ja kumartaa Jyväskylää. Meininki oli ikimuistoinen.

Löytyykö netistä biisien sanoja? Jos löytyy, mistä? Terkkuja! -Sanford

Sanat löytyvät levyn kansivihkosesta. Käypä kaupassa.

Joko työ ootto tuohonnu kaikki jäänteet niisät vanhoista kotisivuista? Olis vaan ollu ihan jännä idea tehä niinku MetallicAn kotisivuilla, että käyttäjä saisi itse päättää, minkä levyn teemaa käyttäisi…

Ei pöllömpi ajatus. Pistetään mietintämyssyyn.

Tykkäättekös Entombedista? Hommasin just heidän Morning star -levyn, joka on loisto. Keikkanne Vernissassa rokkas täydellisesti. Hyvä meininki, kiitokset teille!

Entombed on suurimpia yhteisiä suosikkejamme.

Tuleeko sille DVD:lle sitten runsaasti materiaalia kännissä häröilystä? Se on ehdotonta, jos kyseessä on suomalainen bändi, eikö niin?

Voiko tuohon aiheeseen olla Eläkeläisten DVD:n jälkeen mitään lisättävää?

Yleensä en avaudu, mutta nyt… Mikä on? Jyväskylän keikka 1.10 Bar68:ssa. Miksei Lutakossa? Pohjat otettu jne. Hehkutettu keikasta koko viikko. Sitten tulee soitto:” keikka on loppuunmyyty”. Hyvä asia sinänsä, MUTTA kello on vaille kymmenen!! Täh! Nopeat syövät hitaat, mutta iso ei “voi” olla nopea… Vaadimme uusintaa.

Otamme osaa. Kyllähän tuolla soittanut vaikka pari iltaa putkeen.

Hämärät muistikuvat dipolista antavat ymmärtää että rivistöstänne löytyy todellisia Tik-Tak:in ystäviä? Harvemmin sitä näkee että joku moshaa tyttöjen tahdissa, vaikkakin tekee sitä varsin sivistyneesti parvella. Ei siinä mitään, hieno keikka oli ja pakko teidän edesottamuksia on jatkossakin tulla ihastelemaan.

Tiktak määrää galaksia.

Rouhean keikan veditte Dipolissa. Tik-Takin tytöillä oli kaikilla hieno Mokoma-paidat päällä – miksikäs teillä ei ollut Tik-Tak-paitoja? Olisihan se ollut komeata. Tai jotain…

Juu, Tiktakin tyttöjen ele pitää paitoja keikalla oli hieno, kyllä sitä kelpasi katsella. Tiktakin paitoja odotellessa.

Uutisosiosta: 09-03-99 Single Kasvan kaupoissa 22.3. Kun hankkii Anttilasta Skunk Anansien uutukaisen, sinkun saa kaupan päälle. Ihan hyvää kehitystä.

Eipä.

mitäs äijät on mieltä strapping young ladista?

Ei meistä taida kukaan olla ihan täysillä innoissaan kyseisestä ryhmästä.

Kiitoksia aivan mahtavasta keikasta Dipolissa! Eipä tässä muuta, jatkakaa samaa rataa.

Ole hyvä.

paljon onnea maukalle syntymäpäivän johdosta….L

Marko vastaa: Kiitos kaunis. Lapset varttuu ja kokemust karttuu.

Onko Marko täysvegaani vai popsiiko hän jotain eläinperäistä?

Marko vastaa: En ole varsinaisesti kasvissyöjä. Syön maitotaloustuotteita, munia ja kalaa, sillä harrastanpa toisinaan kalastustakin. Periaatteenani on syödä kaikkea mitä luontoni antaa periksi tappaa ja hyödyntää.

Millos tuutte Raumalle tekeen vetoa? + Ideoita DVD:lle – jonkinlainen lyhytelokuva, kooste toilailuista jne., yllättäkää meidät fanit!

Raumaa ei näy sovittujen keikkojen joukossa.

Reise Reise! Kolahtaako?

Ei ole tullut hankittua. Se Ameriikka -biisi on ainakin aikas hanurista.

Näyttäkeehä pojat, et teillä o viel munat tallella sitte 68:ssa!!!

No, miltä näytti?

Jos ja kun dvd-projektinne etenee niin yritättekö saada noita vanhoja videoitanne mukaan EMI:ltä? Vai onkohan asia täysin mahdoton ilman reilumpaa rahoitusta?

EMIn aikaiset videot tulevat mukaan mitä suurimmalla todennäköisyydellä.

tehkää itsellene faq ostasto. pääsisitte helpommalla…

Tehdään jossain vaiheessa.