Iha oikeesti, mahtuuko muka 7 äijää ja läjäpäin soittimia tavalliseen(?) pakettiautoon?! Barbakikat jakoon, muutto edessä…

Mahtuu, kun oikein tunkee. Tuonpa takia Mänttibussissa tunnelma on ainutlaatuisen intiimi ja pieruhuumori parhaimmillaan.

Onko tarkoituksena vetää ihan kokopitkä keikka Nitetrainissa 11.10? Soitatteko ennen vai jälkeen Emäksisen? Ei tietenkään tietoa mihin aikoihin? Yhtään väheksymättä ei kyllä millään jaksaisi sitä Emäksistä kuunnella.

Täyspitkä keikka on tarkoitus vetää. Soittojärjestyksen tietäisi varmaan YleX tai Nitetrain. Meille ei ole moinen tieto vielä valunut.

Ainut teksti, joka mistään paitamallistamme löytyy, on “Mokoma”. Ehkäpä minulla on sitten Airolta tilattu epävirallinen paita? Olisin kovasti ollut sitä mieltä että siinä olisi lukenut “Tämä sielu on liian pieni meille kahdelle”. Voi tietysti olla että kyseinen paitamalli on jo poistunut valikoimista, eikä tällä oikeasti tietysti mitään väliä ole, ajattelin vaan huomioida. Ja tehkää yhteiskeikka Viikatteen kanssa, se olisi kiva juttu. Voitte ottaa vaikka TikTakin lämppäriksi.

‘Ainut teksti, joka mistään paitamallistamme löytyy, on “Mokoma”.’ Mitäs ne paidat sitten oli mitä mm. tammerfestien keikalla myytiin? Selässä luki muistaakseni että ‘Tämä sielu on liian pieni meille kahdelle.’ tai jotain sen suuntaista. Ja oli muuten kova keikka!

No niin. Ehkä tuohon lauseeseen olisi pitänyt lisätä vielä “saatavilla olevasta”. Nuo sielu -paidat myytiin loppuun aikoja sitten. Viikatteen kanssa soitetaan todennäköisesti samalla keikalla keväällä, tuskin maltamme odottaa. Niin. Tiktak. Tehän tiedätte. PARAS.

Päiviä. Kiitän ensi alkuun vantaan ja jkl keikasta! aivan mahtava meno oli. Markolle olis muutama kysymys. Huomasin vantaalla ja uudestaan jkl, että löytyi ranteista tatuoituna daavidin tähdet. Onko näille jotain alkuperää siis tarkotan, että oliko niiden ottaminen vain joku hetken mielijohteesta vai onko jotain syvällisempää tarkoitusta ollut itsellesi ottaa ne? Toiseksi(hieman tyhmä kysymys mutta menkööt) niin onko jotain erityistä niksiä jolla olet saanut niin loistavan örinä-äänen itsellesi? Jotenkin harjottanut sitä vai synnynnäinen lahja? Kun pitäs kavereiden bändin tynkä perustaa jossa mielellään örisisin. Jkl:ssä olin se kuka tuli keikan jälkeen kiitteleen levystä ja soopersin jotain ihme siansaksaa..

Seittimestari selventää kysyjälle: Marko ei vastaile henkilökohtaisesti sähköpostiin.

Marko vastaa: Heksagrammit (Salomonin sinetit, Daavidin tähdet) ranteissani ovat toistensa vastakohtia. Heksagrammi muodostuu kahdesta toisiinsa kietoutuneesta kolmiosta, joista toinen on musta, toinenvalkoinen. Kannallaan lepäävä kolmio (miekka) edustaa miestä ja kärjellään keikkuva kolmio (malja) naista. Ranteissani on siis molemmat sukupuolet edustettuina. Kuvioiden värit ovat ranteissani kuitenkin päinvastoin, jolloin oikeaa kättäni hallitsee mies ja vasempaa kättäni nainen. Jonkin sorttisesta tasapainon hakemisesta on siis kysymys. Omaan mielestäni vajavaisen örinän (olen kirkumiseeni paljon tyytyväisempi) ja en ole sitä juuri paljonkaan harjoitellut. Jonkin verran miestä ääneeni on tullut äänihuulten aktiivisen käytön kautta, eli keikkailemalla. Olen toki kuullut, että örinääkin voi harjoitella, mutta siitä kannattaa kysyä vaikka George “Corpsegrinder” Fisheriltä.

Onko tuota PUNAINEN KUKKO EP:tä vielä saatavilla? Muut tuotokset on enemmän tai vähemmän jo haalittu. Kiitos.

Ilmeisesti ep:n painos alkaa olla loppu. Lisää ei todennäköisesti tuolla cd-video -formaatilla paineta. Punainen kukko-ep taitaa siis livahtaa osastoon “harvinaisuudet”.

Moro äijät. Mitäs plektroja Tuomo ja Kuisma käytteleepi?

Tuomo käyttää Fenderin extra heavy -plärää tai vastaavaa, Kuisma Peaveyn 0.8 millistä.

Päiviä taloon? Milloin teiltä tulee uutta materiaalia ulos esim. single?

Kevääksi on uumoiltu jotain pientä. Saapa nähdä kuinka käy.

Odottaa innolla tulevaa DVD julkaisua… eipä tässä muuta… 🙂

Kuin myös.

Talvi tulee, Mokoma pipo ois aika varmaan aika siisti…

Kovat jätkät ei pidä pipoo. Eiku ai niin, nythän on 2000-luku. Pipo-ideaa on kypsytelty Sakaran merchandise -osastolla jo pitkään. Odotellaan mitä siellä päätetään.

Tässä Mokomille mietittävää: “Oma pyy pivossa on parempi ku mansikkamaa” “Se pata joka kattilaa soimaa on ite kuopassa” “Kun nukkuvaa lasta panee, on kuin ryöstäisi pankin” “Se koira älähtää joka madon nappaa”

Yleensä tämmöiset muunnokset ovat hauskoiksi tarkoitettu. Hämmentävää.

MOKOMAsta suivaantuneena marssin tänään levykauppaan ja ostin kaikki neljä levyä. Ehdin jo kuunnella kaikki kertaalleen. KERRASSAAN…!

Asiaa!