päivää. Tuli tuossa eilen käveltyä ja mietittyä syviä asioita ja samalla soi korvissani pimeyden liitto. Kuullosti kamalan paljon siltä , että siinä viitataan johonkin kansaan. totta? valetta? jos on totta niin kertoisitteko ystävällisesti mistä kansasta on kyse. Tämä on tietenkin vain oletus mutta jos olen ajatellut asian ihan päin honkia niin valaiskaa mitä on kyseessä siinä kappaleessa. kiitän

Marko vastaa: Kansoista on kyse, mutta ei mistään tietyistä tarkkaan määritellyistä kansoista kuitenkaan. Kansathan ovat aina olleet toistensa tukkanuottasilla. Kappaleessa esitetään sorron syyksi osapuolten liiallinen luotto oman kantansa oikeudellisuuteen, vaikka eihän näin voi tietenkään koskaan olla. Hippiskeidaa siis. Peace brother.

Saanen piirtää teistä kuvan ja lähettää sen teille?

Voi, se olisi mukavaa!

Päivää taloon! Milloin mokoma saapuu keikkailemaan Ouluun, Keväällä? Ois muuten kova sana, paljo kovempi ku turbo starlet!

Ei luultavasti ennen ensi kesää. Koitetaan jaksaa sinne asti.

toivottavasti pysytte kasassa,se on ilkeetä katottavaa jos poiijiilla alkaa pää lahota.lopettakaa se “namskujen”popsiminen.musa&sanat saatanan hyvää,tahtoo lisääääääääääääääää!

Pysytäänhän me. Ja mitä ihmeen namskuja tässä muka popsitaan? Välillä ostamme yhteisen lakupussin huoltoasemalta, mutta eihän tuon nyt pitäisi mikään retostelemisen arvoinen asia olla.

Yksi katkera nainen pölli miun repun ja kaikki meni Mokoma levyjä myöten. Onko vitti pakko ostaa uus satsi? Vade retro vaan sillekkin…

Katkerat naiset on just niitä pahimpia. Kosta.

Haluiaisin tässä ilmaista suuret kiitokseni eilisestä Lappeenrannan keikasta! Pää tosin ei käänny sennttiäkään mihinkään suuntaan ja polvet on mustelmilla kun ´parisen´ kappaletta sata kiloisia äijiä puski niskaan, mut eturivin paikasta ei perkkele luovuta! Kotimatkalla rönysin vielä pyörällä ja sain siitä hyvästä lisää mustelmia mut ei haittaa! Oli järjettömän hauskaa! Kiitän ja kumartaisinkin jos ei niskaan sattuisi niin helkkaristi! T: Tyttö jauhelihan olomuodossa

Kuulostaa siltä, että iltasi onnistui mainiosti!

Nyt on positiivisen palautteen paikka. En ole seurannut vuosiin kotimaisen musiikin kenttään. Mielestäni suurin osa suomalaista musaa on paskaa, ainakin mitä radionvälitykseltä olen päässyt kuuntelemaan. Raahauduin kaverini painostuksen alla keikallenne Verniin. En ollut aikaisemmin kuullut yhtyettänne, enkä asettanut kummoisia odotuksia. Mutta perkele! TE olitte kerrassaan mahtavia. Siinä kolmevitosella tuli tippa linssiin kun muistiin palautuivat 90-luvun alun Stonen keikat. Vakuutuin siinä määrin, että kävin 10. vuoteen ensimmäisen kerran levykaupassa, hankkimassa TMRH -levyn. Mahtava kiekko! Olette palauttaneet uskoni kotimaiseen raskaaseen musiikkiin. Kiitos!

Tämä on ehdottomasti liikaa, mutta kiitos nyt kuitenkin!

terve santtu! muistakko viä kasinon keikan ku mä huusin sulle että tuukko meille yöksi? mitä sä vastasit ku en kuullu?? jäi vaivaan kauheesti ja ootin sua koko yön kämpän ovet auki… 😀

Älä nyt hyvä ihminen pidä oviasi auki yötä myöten. Vilustut vielä.

Tämä nyt ei kuulu tosiaankaan tänne, mutta mitä sitten. Mana Manan viimeinen keikka julkaistaan huomenna, ja sen saa jo Riemun tekstarikaupasta! Eikä maksa kuin hikisen KYMPIN. Kyseessä on kulttuuriteko, ostoksille mars, mars! Riemu ei itse pahemmin varmaan mainostele, jonkunhan se on tehtävä. Otep… otep…

Siitä sitten levyä hankkimaan.

Miltä se kuvattu keikkamateriaali näyttää? Pistäkää sitten siihen dvd:lle kunnolla matskua, kaikkea mahollista bäkkäreiltä studioon…

Materiaali näyttää erittäinkin kelvolliselta. Teemme parhaamme DVD:n koostamisen kanssa.

Hyvä keikka Nitetrainissa. Harmi vaan kun en ehtinyt paitaa ostaa, vaikka tarkoitus oli. Sen verran nopeesti nuo teidän paitojenmyyjät hävisivät :)Jep, lisää keikkoja vaan Lpr:ään ja DVD:tä ulos, kiitos. Rock

Kiitos itsellesi!

“Mä tulen talollesi uhoa täynnä / Ja olen luvannut itselleni että / Jos en nyt tunnusta mun kiintymystä / Henki lähtee, tai no ehkä / Sitten tyydyn vain juomaan.” Perkele, Ylpölläkin on aika hienosti sana hallussa. Kysymys Markolle: oletko tehnyt / harkinnut yhteistyötä Herra Ylpön kanssa, voisi tulla aika napakoita riimejä.

Marko vastaa: Ylppö on PARAS! Ei tässä silti mitään yhteistöitä ruveta tekemään. Liian isot egot, tiedäthän.

No, onkos Kauhajoelta käteen jäänyt Koihnarock-paita ollu kovassa käytössä?

Tottakai.

“vittuilupihdit” kuulostaa mukavalta ajanvietteeltä, mutta jotenkin jäi vaikutelma, ettei moista tapahdu kovinkaan usein, siis toiminta paljastuu vasta rundin lopussa. Oliko näin? Entä onko mr. Hyge ollut horna-sisun mallina? (Ei se mitn, hyviä on..)

“Vittuilupihdit” on perinteikäs keikkareissujen ajanviete, mutta tämä seurapeli tuli konseptoitua nimeä myöten vasta hiljattain.

pienet hyvästä haastattelusta.

Mikäli viittaat YleXin maanantaiseen haastatteluun, niin ihan leppoisissa tunnelmissahan se eteni.

Morjens… kiittelisin vielä 1.10 Bar 68:n keikasta… Hurjan hyvä! …Ja Make syö vaan lihaa siitä saa protskua, eiks je…?;)

No hyvä, jos keikka maistui. Ja jos liha maistuu myös, niin ei siitä silti tarvitse koko internetille retostella.

Kiitos mahtavasta lappeen keikasta!!! Oli tosi hienoo olla siel, Jannelle kiitos kapuloista ja Tuomolle plektrasta!! Markolle vesi lasista =) tuli tosi tarpeeseen! T. eturivin kiljuja

No ole hyvä vaan.

Tämä on kieltämättä loistava: http://www.geocities.com/rockhuora/taulukkostrippi19.html

Mikä ihmeen chewbacca?

Kylläpäs se mokoma pipo olisi poikaa kylminä talvipäivinä! Jos pitkät kalsaritkin sais vielä mallistoon… mielellään mallia pappa.

Pipoja pitäisi olla tulossa. Kalsareita ei.

Kuisma kerro kumman vaffarin hommaan Peaveyn 5150 vai Englin Fireballin?

Kuisma vastaa: Voin suositella vain Peaveytä, sillä ENGListä ei ole kokemusta. 5150 on ollut niin hyvä, ettei ole ollut edes tarvetta kokeilla muita myllyjä.

Niin miks dexviihteen ja stellan sivuilla lukee et 26.11 mokoma? miks niitä ei oo poistettu tai laitettu että peruttu…

Stella 26.11. on peruttu.

Todellinen ehdotus tulevaa dvd:tä varten: Järjestäkää sellanen skaba, jotta kuka keksii parhaimman musavideoidean, pääsee sitten tekemään teille uuden videon. Tai noin yleensä mikäli omistaa valtaisan hyvän videoidean, niin kannattaako niitä tyrkyttää vai varastetaanko ne tylysti ja toteutetaan sitten kaikessa hiljaisuudessa?

Musiikkivideon tekeminen on sen verran iso homma, että kannattaa ottaa yhteys levy-yhtiöön, ja pyrkiä juttelemaan naamatusten tuotantopäällikön kanssa.

Oonko mä vähä tyhmä mut en tiiä et mikä on Avoin Hauta.Onks se joku teiän uus biisi?Voisit vähä valast tyhmää:P

Et ole tyhmä vaan nk. “newbie”. Avoin hauta on Chuck Schuldinerin muistotilaisuutta varten suomennettu kappale Deathin Open casket -kappaleesta. Biisiä soitettiin muutamalla keikalla vuonna 2003, mutta se on nyttemmin unohdettu, koska sen julkaisemiseen ei saatu lupaa Schuldinerin perikunnalta.

Vaikka uutiset osiossa sanottiin, että dvd:n julkaisu päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin, niin osaatteko arvella milloin se suunnilleen olisi ulkona?

Paras arvaus on “ennen Joulua”, mutta minkä vuoden Joulua ja kuinka paljon ennen, jää nähtäväksi. Toivottavasti puhutaan Joulukuusta 2004.

Kiinnostaisi tietää, että missä mahtaa tuo Ruhtinaan kansikuvan alkuperäinen versio sijaita? Ja minkä kokoinen se on?

Alkuperäinen versio sijaitsee sarjakuvataiteilija Ville Pirisen kovalevyllä, joka on kooltaan useamman kymmenen gigatavua.

Ai että kovat jätkät ei käytä pipoa?? Eiks Hyrkäs oo sitten kova? Mikä se pentagrammi Kuisman kitarassa on, kenties teipattu paperin palanen?

Pipoa pidetään, jos Mr. Hyge niin määrää. Kuisman vanhaa kitaraa oli todellakin häpäisty roudarinteipilla ja tussilla.

Mitä pidätte yhtyeestä FM2000 ? Vai pidättekö edes?

Tuttuja miehiä Oulun reissuilta. Musiikkiinsa ei ole toistaiseksi tutustuttu sen tarkemmin.

Hyvää päivää, Kukahan teidän hovitaiteilija on, kun niin hianoja kuvia piirtelee.

Mokoman kahden edellisen levyn graafisen ilmeen on ideoinut sarjakuvataiteilija Ville Pirinen.

No niin! Vihdoin tuli ostettua teidän koko tuotanto (paitsi sinkut). Hienot viisi levyä, Valu ei kuitenkaan heti uponnut. Täytyy sanoa että kehitys on ollut huimaa. Pitäis päästä vielä keikalle mutta ikä ja asuinpaikka ei aina anna myöten (saatika vanhemmat!!!). \,,/_ Stay heavy _\,,/ -MetallMan

Mahtavaa! Mukavaa kuulla, että positiivista kehitystä on tapahtunut. Ja malttia niiden keikkojen kanssa, kyllä niille vielä ehtii.

onko teitin bändi paitojen koot reilun kokosia kun ei oo kun xl:ään asti

Paidat ovat Fruit Of The Loomin perusmallistoa.

http://[poistettu] O’OU… mitäs nyt tehään. Teiän laulujen sanoja löytyy täältä, parasta ois ettei näytetä kenellekkään. Eihän?

Ei näytetä, ei. Saitin disclaimerissa hurskastellaan, että “sivuilla olevia [kymmeniä tuhansia] sanoituksia saa käyttää vain tutkimuskäyttöön”, ja kuitenkin ylläpitäjät itse tekevät bisnestä myymällä sivustolle mainostilaa. Kyllä nuo kaksi venäläistä ja yksi ukrainalainen ovat härskejä.

Kurimus siivitti alkutalvista nurmikonajeluani melkein-pakkasessa. On se vaan perkeleen hyvä levy, sano.

Kiitos!

Gojira… Hevi Shit! Tsekatkaa http://www.gojira-music.com/# Helvetti vaan ku ei satu löytämään levyjä mistään. Ja onhan Valu viel myynnissä joulukuussa ku tuun Suomes käymään?

No on. Ja hieno oli muuten sivustonsakin. Valua löytynee kaupoista myös Joulukuussa.

Kukan on mahtanut kirjoittaa tuon tekstin Bar68 keikasta? Nimeä kun ei ole alla, mutta tekstistä päätelle voisin luulla sen olevan tuomo.

Tuomohan se. Selvennykseksi sanottakoon, että tarinoiden allekirjoitus pätee kaikkiin ylläoleviin teksteihin, kunnes toisin sanotaan.

Mitäs herroille kuuluu näin talven hyökkäystä odottaessa? Silmä silmästä, siinäpä oiva nimi tulevalle mokoma-biisille,eikö vain? taiteellinen lahjakkuuteni on mykistävää, vaikka kaveri humalassa sanoi.. päivän jatkoja..

Kiitos, kaikenlaistahan meille kuuluu. Jätä päivätyösi ja ryhdy täysipäiväiseksi sanoittajaksi!

jos Kotiteollisuuden jätkät mukamas viekäkin on Herran miehiä niin olletteko te saatanan palvelijoita? Ainakin Marko on… Mut jos heitätte seuraavalla “Hammer Smashed Face” niin unohdan kaikki syytteet. Myös “Fight fire with fire” TAI “reign in blood” kelpaa. T: totuusmies

Totuusmies, olet väärässä.

Missä noista myynnissä olevista paidoista olisi tuo sivun vasemmassa yläkulmassa roikkuva elukka? Ja eikö “Tämä sielu on liian pieni meille kahdelle” tekstillä varustettua paitaa enään löydy?

Ei missään. Karkyyli-paidat on loppu. Karkyylin naama koristaa nk. Naama-paitoja.

nyt sain ne PUNAINEN KUKKO EPn videot katsottua. aika rayhakas meininki vallitsi selkeasti. kirjoitan tata espanjasta kasin, joten pisteet puuttuu, mutta sanoma on selva. itse en ole…

Terveisiä vaan sinne Espanjaan.

Mitäs ukot? odottelen mokopaitaa kuin kuuta nousevaa. Dvd-idea ei ole lainkaan hassumpi.

No mitäs tässä. Viime aikoina on ollut vähän kaikenlaista.

Voe helevetti. Keikka peruttu helsingissä seisautti vereni. Olen surullinen sekä pettynyt.

Olemme pahoillamme. Asiat eivät aina mene niinkuin itse tahtoisi.

Mitäs mäntit on mieltä Megadethista?

Dave “Mega-Nillittäjä” Mustainen lahjakkuutta ei kiellä meistä kukaan.

Onko DVD:n julkaisuajankohdasta ollut mitään puhetta. Olisiko kenties tulossa joulumarkkinoille? Tai vielä parempaa ehkä jopa pikkujoulumarkkinoille!?

Eiköhän. Ja toivotaaan parasta, että kysessä olisi siis Joulu 2004.

Onko kukaan teistä lähössä kahtelemaan Slayeriä?

On.