Mistä olisi mahdollista ostaa sakara records paita ??? Haluaisin sellaisen kiitos. Käyttäisin sitä ylpeänä. T:Eskilom

Et mistään, ainakaan vielä. Kassellaan kuinka ahneeksi levy-yhtiömme kapitalistisiat heittäytyvät.

Helevetin hyvä tuo MAJ KARMAN Sodankylä levy! Tuomokin on mies paikallaan noissa lauluhommissa.

Älä muuta sano!

Nyt tulee sitten noottia ja silleen. Olen tässä kattellut tätä keskustelupalstan toimintaan, ja jos suoraan sanotaan niin se on ruvennu tuntumaan hiukan väkinäiseltä. Kurimuksen jälkeenhän toi homma alko käymään silleen isoilla ja pitkäänhän se olikin iltojeni ilo ja aamujeni… hmm.. Autopsy. mutta nyt alkanut olemaan vastausten osalta aistittavissa sellasta väsymistä, ja tuntuu ettei tämä teitäkään enää juuri inspiroi saati sitten perspiroi.. tehkää mitä tykkäätte.. T:että silleen. nii ja ei tarvii laittaa sivuille ellei koe sitä tarpeelliseksi.

Mutta tehän, hyvät musiikin ystävät, sen keskustelun sinne viritätte emmekä me. Mitäs jos vaikka aluksi menisit sinne foorumiin avautumaan, niin ehkä se keskustelu lähtisi siitä liikkeelle.

Merkitseekö Eppu Normaali teille mitään? Bändi on luonut oman maailmansa vähän kuin te hyvä Mokoma. Sen takia diggaan teistäkin niin paljon. Eppujen uusi levy on kyllä ihmeen hyvä ja paranee koko ajan kuuntelussa. Samalla tavoin kuin teidän TMRH ja sehän on hyvän levyn merkki. Mukava kun sitä on tarjolla monenlaista hyvää musaa. Se luo avarakatseisuutta ja on helpompi elää tätä elämää.

Eppu Normaali on instituutio. Meidän rimpuilulla ei ole mitään tekemistä Eppujen liki 30-vuotisen uran kanssa. Katsotaan vuonna 2020 miltä tilanne näyttää. Veikkaan että Eput julkaisevat uuden levynsä, kun taas meitä ei muista enää kukaan, heh.

Miks teitin pairat o niin stn kalliita? Muilla on halvemmat paidat. Haiskahtaako ahneus tässä paitatilanteessa…

Totta. Mustia t-paitoja saa H&M:stä kuulemma viidellä eurolla.

Onkos niitä vetoketjullisia kukkohuppareita enää koskaan tulossa myyntiin (esim. nettikauppoihin)? Silloin aikoinaan kun huppareita oli myytävänä, kävin Lpr:n levymusiikissa hiplailemassa niitä mutten jostain syystä ostanut, vaan mokoma t-paidan. Nyt jälkeenpäin harmittaa (sitä mitä et voi saada himottaa niin helvetisti). Ps. uudet hupparimallit ei iske vaikka hienoja ovatkin.

Kukkohupparin re-issue on käynyt mielessä, mutta aika ei ole ollut sille vielä kypsä. Sori.

Kesäaika on päättynyt. Huokaus.

Onneksi. Muuten ois lähtenyt henki.

ei kai aalto ollu vekaralla 1995????

Kuisma vastaa: Jep. II/95, KarTr/TjPtri. Kotiuduin Orvokin-päivänä 1996.

Hyvää halloweenia.

Merkityksetön kaupallinen tuontijuhla. Onhan meillä jo pääsiäinen noitineen ja karkin ruinaamisineen. Oma kulttuuriperimä kunniaan!

Viesti: Oiskohan Hauntedin poijjat mahollisesti kuunneelleet Mokomaa? Ku oli jotain tuttua tuossa Revolverin 5. biisissä “All Against All”, vai mitä?

Marko vastaa: En kyllä löytänyt kappaleesta muuta yhteistä nimittäjää kun thrash metal! All against all -nimestä tulee mieleen Bad Brainsin I against I -kappale, ja kun tietää Peterin mieltymyksen reggae-musiikkiin, niin lieneeköhän tuo jopa tarkoituksellinen viite?

Teidän sivunne oli todellakin taannoin sekaisin…

Voi jumpe, mäki olin iha zegasi!1!!!11111

Kugelo: Miksi seitsemäs kieli? Ethä sie semmosta tarvihe! Et sie ees käytä sointuja! Powersointuja vuan…

Kuisma vastaa: Periaatteessa seiska on Dropped-D vireessä, ja siinä on bonuksena tuo subsooninen A-kieli. Enemmän on enemmän, tiedäthän. Ja tuo A-vire on kyllä eri kätevä nimenomaan “powersointujen” jyräyttämiseen.

heh. loistava vastaus muuten siihen vade retro, satana-piisin sanoihin, mutta en vain satu omistamaan levyä, jossa se piisi olis. tässä paikassa missä asun, on huonot levykaupat…

Pyydä vanhempiasi ottamaan sinut mukaan kauppareissulle “isolle kirkolle”, niin pääset sitten samalla piipahtamaan levykaupassa.