Mokomaa DVD:tä voi vilkuilla ennakkoon kolmella paikkakunnalla. Oppaina mäntteilyn pariin toimivat itse Mäntit, eli Hyge, Mage, Kuge, Sage ja Tuge. Tilaisuuksissa järjestetään myös arvontoja, joissa palkintoina on kaikenlaista Mokoma-krääsää DVD-levyistä hihamerkkeihin.

Julkaisupäivänä 8.12. Joensuussa järjestetään Rajatapaus – tapahtuma, jonka seminaareissa Tuomo ja Marko ovat viisastelemassa. Lisätietoa ohjelmasta tihkuu pikkuhiljaa tapahtuman kotisivuille. Illalla sitten juhlitaan DVD:n julkaisua Kerubin kuppilassa, jossa Mokoma-kaksikko toimii myös DJ:nä. Jotta taiteilijat eivät aivan pääse rasittumaan kiireisen päivän tuoksinassa, jaetaan DJ-vastuu Kotiteollisuuden neropattien kanssa.

DVD:n ennakkokiertue

7.12. Helsinki, Ravintola Om’Pu klo 19.00 (mukana Janne, Kuisma ja Santtu)
7.12. Jyväskylä, Bar 68 klo 20.00 (mukana Marko ja Tuomo)
8.12. Joensuu, Kerubin kuppila klo 19.00 (mukana Marko ja Tuomo)

DVD:n ennakkotilaukset: Airon Musiikki.