Onko tuota dvd:tä saatavilla anttila kaupoista tuolloin 8.12?

Levyt ehtivät Anttilan keskusvarastolle ennen julkaisupäivää. Riippuu Anttilan sisäisestä logistiikasta, ehtivätkö levyt hyllyyn asti keskiviikkoon mennessä.

Joku ihmetteli koiruohoa.Minäkin ihmettelin. Ajoin menneenä päivänä ei kovin kauan sitten oikein hyvästä paikasta tunteja oikein pahaan paikkaan aamunkoitteessa.Tiesin, että kun pääsen perille jotain merkittävää päättyy lopullisesti.Kuuntelin matkan aikana Koiruohon “pakkotoistoina” repeatillä ties kuinka monta kertaa.Helpotti kovin.Kiitos. -vitun houkka-
Google: Legendat koiruohosta luovat kasville pahan maineen: kerrotaan että kun käärme luikereli pois paratiisista houkuteltuaan Eevan maistamaan omenaa, kasvoi käärmeen jälki koiruohoa. Raamatusssa koiruoho on usein katkeran ja hirmuisen vertauskuva. Koiruoho on Johanneksen Ilmestyskirjassa lopuajan ennusmerkki: “Ja kolmas enkeli puhalsi pasuunaan; niin taivaasta putosi suuri tähti, palava kuin tulisoihtu, ja se putosi virtoihin, kolmanteen osaan niistä ja vesilähteisiin. Ja tähden nimi oli koiruoho ja kolmasosa vedestä muuttui koiruohoksi ja paljon ihmisiä kuoli vedestä, koska se oli karvaaksi käynyt.”

Marko vastaa: Hyvä, että helpotti! Kappale kiittää kuulijaansa, joka antaa kipaleen olemassaololle merkityksen.

Kyllä mä varmaan ne molemmat ostan kun vain tarpeeksi rahaa siunaantuu. Tulisi vain tuo DVD:kin pian niin pääsisi katsomaan/kuulemaan..

Ei mene enää kauaa.

hmmm… Taiteilijat haluu aina olla moniselitteisiä, mutta pakko kysyy, että onko Vade retro, Satana! “uskonnollinen” biisi (joo, tosi gospelia!) vai onko se ‘saatana’ manausta Diablo-tyyliin “Voi Perkele!” Toivon tietysti jälkimmäistä…

Kyllä se Saatana siinä Saatanaa tarkoittaa. Tekstissä ei kuitenkaan sen tarkemmin oteta kantaa siihen, mitä tai ketä tuo Saatana edustaa.

:-)= hymiöllähän ei oo silmälaseja! ..Mutta tuo parta on kyllä parempi vaikka onki suora. 8-)= ?? ..Niin, totta muuten, että eihän se olis hymiö jossei se hymyilis.

Ihanaa.

Ennenkin tätä on päivitelty, mutta en jaksanut selata noita arkistoja ja ettiä syytä miksi ei enää sivulla ole jaossa videoita ja vähän esimakua miltä tulevat biisit kulostavat. Jotenkin liittyy tekijänoikeus lakiin? näytteitä kumminkin saa edelleen pitää. Mistä kenkä putristaa?

Onhan tuolla Musiikki -osiossa näytteet parista biisistä ja levykaupoissahan voi kuunnella vaikka koko levyn. Teosto pisti kokonaiset biisit ja videot maksullisiksi, joten niitä ei täältä enää latailla.

“Poijjan perkeleet on lampun särkeneet”, tapasi ukki-vainaani sanoa. On nittelut minunkin puolestani Inferno-häslingin johdosta!

Kiitti!

Ootte aivan loistavia ei voi mitään!!!! jatkakaa samaan malliin!

To the bitter end.

Mokomassa on taiteilijoita!! Marko on aivan huippu ja justiin kuuntelen machetea ja näyttää nuo muutkin mokoman tyypit osaavan… Livenä loistava bändi.. En minä maan matonen voi kehua teitä tarpeeksi..

Kehuit jo liikakin. Kusi meni päähän että holahti.

Mitä pidätte suomalaisesta orkesterista nimeltään Sotajumala?

Liian vähälle kuuntelulle on jäänyt, että uskaltaisi mitään analyysiä heittää. Yhden biisin perusteella vaikutti kuitenkin hyvinkin dödöltä.

UGH! Paljon olen musiikkia kuullut ja eteenki laulua, mutta ei ihan joka kulman takaa löydy yhtä lahjakasta laulajaa kun Marko. lainatakseni imperiumin levyarviointia, mies osaa laulaa kovaa ja karusti, mutta välillä taas uskomattoman kauniisti. Ja joku kun kehtasi vielä kyseenalaistaa taitojasi ja verrata Hynysen Jouniin. BTW. DVD on varattuna jo pukin konttiin… Keep up the good work!

Kyllähän Jounin ja Markon meiningissä on paljonkin samaa: molemmat osaavat huutaa armottomasti, tulkinta nätisti ja laulaa tilaisuuden tullen pitkin v*ttua..

No se on sitä, mitä työ teette ku työstätte (toivottavasti entistä murhaavampaa) levyänne. Siis se käsien hierominen, eli kohmelttaaminen…

Tehdään mitä tehdään, työstetään mitä työstetään.

Mikä on paras limu?

Ei ainakaan Muumi-limppa.

voiko niitä Punainen kukko EP:n musiikki videoita katsoa dvd-soittimella?

Tietokoneella katsottavaksi ne on tarkoitettu.

http://www.roadrun.com/blabbermouth.net/ news.aspx?mode=Article&newsitemID=29869 …onnittelut, do i need to say more? … niin ja mä oon se eka postaaja tos :p

Kiitti kiitti.

Oletteko kuulleet Indicaa? Sehän on jopa parempi kuin Mariska!

Ei muuten ole.

Jos mä irvistän ja oxennan teidän jaloille, ni hymyilettexte ja sanotte moi?

Emme suosittele kokeilemaan.

Minen ny oikee tiiä ootteko hyvii jätkii vai kunnon paskapäitä, mutta jokatapauksessa hyvä biisi tuo Uni tulla saa…tykkään. Mutta mitä teihin tulee, pohdin vielä kantaani 😉

Mitä meihin tulee, niin aika niukat sulla on vaihtoehdot. Molemmat kyllä sopivat päivästä riippuen.