Mitä olette mieltä jos lisäisitte tuonne kuvia keikoista ja kiertueistanne?

Ks. Päiväkirja -> Kuvakimarat.

teidän paras kappale?

Seeste.

Hyväähän se Indica on, juu. Ei nyt Mariskaa kuitenkaan voita, mutta eipä jää kauaksi.

Indican biisit vois olla pikkuisen mielenkiintoisempia. Nimim. “Vink vink”

Mös! Tiedättekös mikä ois aika reteetä…? No minäpä kerron. Kerta ootte ollut tv:ssä haastattelussa, radiossa ja vielä keikkaillutkin aikas paljon, ni miten olis jos irkkaisitte joskus:D Ilmottaisitte sivuilla millon tuutte IRCnetin #mokoma kanavalle ja millä nickillä, niin porukka vois kysellä kaikkea mahdollista ja mahotonta. Jos ette tiedä miten tämä tulisi taphtumaan, niin kysykää neuvoa nuoremmalta sukupolvelta. Miten olis, musta aika kurko idea 🙂

Ei aleta. Tämän ikäisenä irkkailemisesta saisi nyky-yhteiskunnan ylihystreerisessä ilmapiirissä pedofiilisyytteen.

Olette parhaita.

Pitää paikkansa.

Tuli vaan mieleen että kannattaako niitä omia sanotuksiaan tänne lähettää. Joku oli (krapulapäissään?) kai kuunnellu liika Slayeria. Perustas bändin kun noin inspaa. Pakko kysyy et näkyykö Tuomas Holopaista kännis sillä DVD:llä? Sekun on päässy siunatussa tilassa jo Bodomin ja Niskalaukauksen DVD:lle. Kylläpä poika ehtii! Tuleeko muteen Sekoilu-osuutta levylle?

Omia sanoituksia saat lähettää ihan minne vaan. Holopaisen ei featuroi Mokoma DVD:llä. Levylle ei myöskään tule Sekoilu-osuutta. Sen sijaan siellä on useita Mäntteily-osuuksia.

Anteeksi, kitaristit, mutta vedittekö itse ulommaiset/keskimmäiset päättäriputket pois vai liittyikö sison tehonpuolitukseen Wahvarikellari-sedän (lisä)taikoja? Entäs ajatteko tätä nykyä vahvistimia puolitetulla impedanssilla? Anteeksi.

Ammattimies on modannut molempien kitarisojen Peaveyt.

Moi! Kirjoittelin tänne jo aiemminkin mutta se kysymys sitten hukkui jonnekin…(selkeää??)mutta yritetäänpä uudestaan samoilla linjoilla. Eli: visitoiko Aalto Apathy-kappaleella?

Meidän Kuisma laulaa Slumgudgeonbin Apathy-kappaleen Pate Mustajärvi -stemmat.

Ai nii unohin kysyä että mitä mieltä ootte Type o negativesta, turmion kätilöistä ja ramoneksesta? Pet semetary on perskeleen hyvä piisi!!!

Mitä mieltä sinä olet piimästä, tuorefenkolista ja Juustomestarin Kittitilsit -juustosta?

Tuolla yhellä jätkällä joka soitti kitaraa oli samallainen vitun ruma paita ku mulla. Ja sitte sillä joka huuta helevetisti on aika ruma parta, vaikkakin se sille sopii.. Liekkö sitte ruma mies. Soittaako se teijän ruma rumpalijätkä paljainjaloin? Se teijän basisti näyttää ihan yheltä mun tutulta, joka on homo. Soitatteko te jazzia?

Janne vetää lenkkareissa kaikkea muuta paitsi jazzia.

Voi kuulostaa hiaman hämärältä, mutta olit Marko viime yönä mun unessa.Istuit meidän keittiössä ja vaikutit ärtyneeltä/masentuneelta… Siis miksi näin? Kerro heti! T: nebukadnessar

Marko vastaa: “Voi kuulostaa hieman hämärältä…” Totta munassa kuulostaa hämärältä!

Kattelin tuossa äsken Valun kansia ja tuota Markoa ei ole tunnistaa ilman laseja ja joulupukinpartaa. Brrr. pelottaa… Valu on muutenkin tosi hyvä levy, varsinkin tuo ‘perspektiivi’ on aika mosh. Tehkää lisää hyvää kamaa!

Jeah, näihä myö tehhää.

Nythän se vasta mulla avautui: perinteinen pirunsarvet kirjotetaan kai yleensä \m/ mutta siinähän on m-kirjain keskellä => virallinen Mokomahymiö.

Käy. Toisaalta se vois olla myös Motorola-hymiö? Tai Magneti-Marelli -hymiö?

Pahoittelen jos on ollut jo aikaisemmin, mutta en jaksa kahlata kaikkia kysymyksiä ja vastauksia läpi. Eli siis, itselleni on jäänyt hieman epäselväksi se, että lähtikö Heikki Kärkkäinen itse Mokomasta vai pistettiinkö hänet menemään muun bändin toimesta. Voisitteko valistaa minua tästä asiasta.

Heikki lähti yhteisestä sopimuksesta. Ainahan mikä tahansa idea on jollakin ensimmäisenä, mutta se ei ole tässä yhteydessä mitenkään olennaista.

MUTTA MUISTAKAA ARVON MOKOMAHERRAT: TIKTAKILTA ON MYÖS TULLUT TEEVEETEE!!!! MAHTAVAA

JEE!11!111!

███████████████████████████████████ █ M—–O—–K—–O—–M—–A █ ███████████████████████████████████ |_|____________|_|______________|_| Jatkakaa samaan malliin, olette mahtavia. O.o \,,/

Niin sinäkin.